Memetcandal
Paylaşımcı
- Konular
- 20
Adim bir Liste yapma
Ben Kendim bir Program ile yapiyorum ve IPTVSevenler adinda Kaydediyorum ve bana listeyi m3u olarak kaydediyor program yani IPTVSevenler.m3u olarak

Adim Iki Listeyi Dropbox a ekleme
2. adim icin Resimler (sirasiyla yap)

onune gelen sayfaya istedigin ismi verebilirsin sonra Yaratmaka bas ( ben ornek olarak M3u Listem yazdim

Yaratmak a bas ondan sonra Karsina asagidaki resim gibi bir sayfa cikacak
3. Adim Liste ekleme (Resimleri Sirasiyla Yap)

Listeni Sec ve Ekle Benim Listemin adi IPTVSevenler ve onu M3u Olarak Kaydetim Yani Soyle gozukuyor: IPTVSevenler.m3u
Asagidaki resim Gibi gozukmeli

4. Adim URL Alma Ve Kulanisli Sekile getirme
Bu islem icin Once Ana ekrana git bunu icin Sol usteki eve Basabilirsin Sonra Fare ile Olusturdugun dosyanin ustune git Asagidaki gibi gozukuyor olmasi lazim

Dosyanin Sag ustunde cikan 3 noktaya bas ve Baglantiyi Kopyalayi Isaretle eline bir Url gecek benimki su sekilde
Bu Url yi Degistirmen gerekiyor nasilmi?
Cok basit eline gecen Url nin Sonundaki 0 i 1 yapman gerekiyor asgidaki gibi gozukmesi gerekiyor
Bu Url yi Kullanabilirsin ben Kullandim ve su Sekilde Gozukuyor (Televizo ile denedim)

5. Adim Url Kislatici Kulanma (istege Bagli)
bunun icin su siteye gidebilirsin ve degistirdigin URl yi yani 1 ile biteni ekleyebilirsin
eline buna benzer bir Url gececektir:
bu Url de artik Her zaman calisacaktir ( Dosyayi Silmedigin Surece (Dosyanin icindeki M3u yu silsen bile birsey olmayacaktir Url Calisacaktir))
6. Adim Liste Gunceleme
Olusturdugun Dosyaya git eski Listeyi Sil ve Yenisi Ile degistir ben yaptim mesala su sekilde

Ve diger Arkadaslar da Liste guncelencek asgidaki gibi
Eski Liste:

Yeni Liste (guncelendikten sonraki Hali)

umarim Yapabilirsiniz Ilk uzun anlatisim umarim anlamışsınızdır
Eğer çalışmazsa Anket ile oylayiniz ve sorunu yazınız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım
Ben Kendim bir Program ile yapiyorum ve IPTVSevenler adinda Kaydediyorum ve bana listeyi m3u olarak kaydediyor program yani IPTVSevenler.m3u olarak

Adim Iki Listeyi Dropbox a ekleme
- Dropbox da Hesap acman gerek
- Dosya Olusturma
- Liste eklemek
- URL Alma
- URl Kisaltici Kulanmak (istege bagli)
- Liste gunceleme
2. adim icin Resimler (sirasiyla yap)

onune gelen sayfaya istedigin ismi verebilirsin sonra Yaratmaka bas ( ben ornek olarak M3u Listem yazdim

Yaratmak a bas ondan sonra Karsina asagidaki resim gibi bir sayfa cikacak
3. Adim Liste ekleme (Resimleri Sirasiyla Yap)

Listeni Sec ve Ekle Benim Listemin adi IPTVSevenler ve onu M3u Olarak Kaydetim Yani Soyle gozukuyor: IPTVSevenler.m3u
Asagidaki resim Gibi gozukmeli

4. Adim URL Alma Ve Kulanisli Sekile getirme
Bu islem icin Once Ana ekrana git bunu icin Sol usteki eve Basabilirsin Sonra Fare ile Olusturdugun dosyanin ustune git Asagidaki gibi gozukuyor olmasi lazim

Dosyanin Sag ustunde cikan 3 noktaya bas ve Baglantiyi Kopyalayi Isaretle eline bir Url gecek benimki su sekilde
Kod:
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Bu Url yi Degistirmen gerekiyor nasilmi?
Cok basit eline gecen Url nin Sonundaki 0 i 1 yapman gerekiyor asgidaki gibi gozukmesi gerekiyor
Kod:
Bu Url yi Kullanabilirsin ben Kullandim ve su Sekilde Gozukuyor (Televizo ile denedim)

5. Adim Url Kislatici Kulanma (istege Bagli)
bunun icin su siteye gidebilirsin ve degistirdigin URl yi yani 1 ile biteni ekleyebilirsin
Kod:
eline buna benzer bir Url gececektir:
Kod:
bu Url de artik Her zaman calisacaktir ( Dosyayi Silmedigin Surece (Dosyanin icindeki M3u yu silsen bile birsey olmayacaktir Url Calisacaktir))
6. Adim Liste Gunceleme
Olusturdugun Dosyaya git eski Listeyi Sil ve Yenisi Ile degistir ben yaptim mesala su sekilde

Ve diger Arkadaslar da Liste guncelencek asgidaki gibi
Eski Liste:

Yeni Liste (guncelendikten sonraki Hali)

umarim Yapabilirsiniz Ilk uzun anlatisim umarim anlamışsınızdır
Eğer çalışmazsa Anket ile oylayiniz ve sorunu yazınız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım
Ekli dosyalar
Son düzenleme: