Öneri M3u Oluşturma ve Dropbox ile paylaşma ve güncelleme

Yapabildin mi?

• Evet

Oy: 12 57.1%
  • Hayır

Oy: 9 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    21

Memetcandal

Paylaşımcı
Konular
20
Adim bir Liste yapma

Ben Kendim bir Program ile yapiyorum ve IPTVSevenler adinda Kaydediyorum ve bana listeyi m3u olarak kaydediyor program yani IPTVSevenler.m3u olarak

Screenshot 2025 01 30 173021

Adim Iki Listeyi Dropbox a ekleme

1. Dropbox da Hesap acman gerek
  2. Dosya Olusturma
  3. Liste eklemek
  4. URL Alma
  5. URl Kisaltici Kulanmak (istege bagli)
  6. Liste gunceleme
Dropbox bende Almanca Sayfayi turkce ye cevirterek yaptim resimleri

2. adim icin Resimler (sirasiyla yap)

Screenshot 2025 01 30 173535
Screenshot 2025 01 30 173822

onune gelen sayfaya istedigin ismi verebilirsin sonra Yaratmaka bas ( ben ornek olarak M3u Listem yazdim

Screenshot 2025 01 30 174132

Yaratmak a bas ondan sonra Karsina asagidaki resim gibi bir sayfa cikacak

screenshot-2025-01-30-174938-png.3739

3. Adim Liste ekleme (Resimleri Sirasiyla Yap)
Screenshot 2025 01 30 175433

Listeni Sec ve Ekle Benim Listemin adi IPTVSevenler ve onu M3u Olarak Kaydetim Yani Soyle gozukuyor: IPTVSevenler.m3u
Asagidaki resim Gibi gozukmeli

Screenshot 2025 01 30 175939

4. Adim URL Alma Ve Kulanisli Sekile getirme

Bu islem icin Once Ana ekrana git bunu icin Sol usteki eve Basabilirsin Sonra Fare ile Olusturdugun dosyanin ustune git Asagidaki gibi gozukuyor olmasi lazim

Screenshot 2025 01 30 180249

Dosyanin Sag ustunde cikan 3 noktaya bas ve Baglantiyi Kopyalayi Isaretle eline bir Url gecek benimki su sekilde

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Bu Url yi Degistirmen gerekiyor nasilmi?

Cok basit eline gecen Url nin Sonundaki 0 i 1 yapman gerekiyor asgidaki gibi gozukmesi gerekiyor

Kod:

Bu Url yi Kullanabilirsin ben Kullandim ve su Sekilde Gozukuyor (Televizo ile denedim)

Screenshot 2025 01 30 180939
Screenshot 2025 01 30 180954

5. Adim Url Kislatici Kulanma (istege Bagli)

bunun icin su siteye gidebilirsin ve degistirdigin URl yi yani 1 ile biteni ekleyebilirsin

Kod:

eline buna benzer bir Url gececektir:

Kod:

bu Url de artik Her zaman calisacaktir ( Dosyayi Silmedigin Surece (Dosyanin icindeki M3u yu silsen bile birsey olmayacaktir Url Calisacaktir))

6. Adim Liste Gunceleme

Olusturdugun Dosyaya git eski Listeyi Sil ve Yenisi Ile degistir ben yaptim mesala su sekilde

Screenshot 2025 01 30 181838

Ve diger Arkadaslar da Liste guncelencek asgidaki gibi

Eski Liste:

Screenshot 2025 01 30 180954

Yeni Liste (guncelendikten sonraki Hali)
Screenshot 2025 01 30 182058

umarim Yapabilirsiniz Ilk uzun anlatisim umarim anlamışsınızdır

Eğer çalışmazsa Anket ile oylayiniz ve sorunu yazınız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım

Ekli dosyalar

• Screenshot 2025-01-30 174938.png
    Screenshot 2025-01-30 174938.png
    74.3 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot 2025-01-30 174938.png
    Screenshot 2025-01-30 174938.png
    74.3 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Adim bir Liste yapma

Ben Kendim bir Program ile yapiyorum ve IPTVSevenler adinda Kaydediyorum ve bana listeyi m3u olarak kaydediyor program yani IPTVSevenler.m3u olarak

Ekli dosyayı görüntüle 3750

2. Dosya Olusturma
  3. Liste eklemek
  4. URL Alma
  6. Liste gunceleme

Ekli dosyayı görüntüle 3751
Ekli dosyayı görüntüle 3752

onune gelen sayfaya istedigin ismi verebilirsin sonra Yaratmaka bas ( ben ornek olarak M3u Listem yazdim

Ekli dosyayı görüntüle 3753

Ekli dosyayı görüntüle 3756

Listeni Sec ve Ekle Benim Listemin adi IPTVSevenler ve onu M3u Olarak Kaydetim Yani Soyle gozukuyor: IPTVSevenler.m3u

Ekli dosyayı görüntüle 3757

Bu islem icin Once Ana ekrana git bunu icin Sol usteki eve Basabilirsin Sonra Fare ile Olusturdugun dosyanin ustune git Asagidaki gibi gozukuyor olmasi lazim

Ekli dosyayı görüntüle 3758

Dosyanin Sag ustunde cikan 3 noktaya bas ve Baglantiyi Kopyalayi Isaretle eline bir Url gecek benimki su sekilde

Kod:

Cok basit eline gecen Url nin Sonundaki 0 i 1 yapman gerekiyor asgidaki gibi gozukmesi gerekiyor

Kod:

Bu Url yi Kullanabilirsin ben Kullandim ve su Sekilde Gozukuyor (Televizo ile denedim)

Ekli dosyayı görüntüle 3759
Ekli dosyayı görüntüle 3760

bunun icin su siteye gidebilirsin ve degistirdigin URl yi yani 1 ile biteni ekleyebilirsin

Kod:

Kod:

bu Url de artik Her zaman calisacaktir ( Dosyayi Silmedigin Surece (Dosyanin icindeki M3u yu silsen bile birsey olmayacaktir Url Calisacaktir))

6. Adim Liste Gunceleme

Olusturdugun Dosyaya git eski Listeyi Sil ve Yenisi Ile degistir ben yaptim mesala su sekilde

Ekli dosyayı görüntüle 3761

Eski Liste:

Ekli dosyayı görüntüle 3762

Ekli dosyayı görüntüle 3763

Anket Oluşturuldu anket ile geri dönüş yaparsanız çok sevinirim

Gördüğüm kadarıyla 2 kişi yapamamış neyi yapamadınız yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım

Ellerine sağlık, şöyle bir sorum olacak. Dsmart go satın alıp m3u linklerini çekip kendi listemi hazırlasam bir sorun olur mu ? Çünkü tv'de iptv uygulaması var ama dsmartgo uygulaması yok. Normal tv izlemek için uydu falan uğraşmak istemiyorum, dışardan bulunan legal linkler hep sorunlu oluyor ve dsmartgo yıllık paketi de gayet uygun fiyata geliyor.

Ellerine sağlık, şöyle bir sorum olacak. Dsmart go satın alıp m3u linklerini çekip kendi listemi hazırlasam bir sorun olur mu ? Çünkü tv'de iptv uygulaması var ama dsmartgo uygulaması yok. Normal tv izlemek için uydu falan uğraşmak istemiyorum, dışardan bulunan legal linkler hep sorunlu oluyor ve dsmartgo yıllık paketi de gayet uygun fiyata geliyor.
Emin değilim ama sorun olmaz diye düşünüyorum @patr0n ve @Latte belki daha net bir cevap sunabilirler

Emin değilim ama sorun olmaz diye düşünüyorum @patr0n ve @Latte belki daha net bir cevap sunabilirler
Ben bana ait olanı alıp paylaşmadığım sürece yapabildiğim herşeyi yaparım matematiğinde sorun olmaz tabi ki.

Habersiz ve izinsiz modemden kablo çekip başka kata vermiyorsunuz neticede. Eğer yapabiliyorsanız elbette kullanabilirsiniz.

Ben bana ait olanı alıp paylaşmadığım sürece yapabildiğim herşeyi yaparım matematiğinde sorun olmaz tabi ki.

Habersiz ve izinsiz modemden kablo çekip başka kata vermiyorsunuz neticede. Eğer yapabiliyorsanız elbette kullanabilirsiniz.

Bir kaç konuya baktım ve yapımı gayet kolaymış. Şahsi kullanım için olacağı için sorun olmaz diye düşünmüştüm ben de. Kaçak Göçek işlere bulaşmak istemiyorum en azından kendi iptv'im olmuş olur :)

Bir kaç konuya baktım ve yapımı gayet kolaymış. Şahsi kullanım için olacağı için sorun olmaz diye düşünmüştüm ben de. Kaçak Göçek işlere bulaşmak istemiyorum en azından kendi iptv'im olmuş olur :)
Elbette, haklısınız ;))

Siz dememişsiniz ki evimde aldığım yayını Stream edip ondan aldığım m3u8 veya hls bağlantısını liste yaparak paylaşacağım. Böyle olduğunda tabii olarak sorumluluğu alarak illegal bir duruma dönüşecekti.

Fakat siz size ait olanı yine size ait olanda izleyeceksiniz. Gerçekten de yapabildiğiniz sürece kendinize kolaylık sağlamış olursunuz. Şimdiden bol şans ve iyi eğlenceler 🤟

Benim işime çok yarar.
Teşekkürler paylaşım için Kurdum.
Hatta PC uygulamasını indirdim.
Bağlantı sağladım.
PC Klasör içindeki Verileri düzenlediğim anda direk güncelleniyor
Benim için Harika oldu

Benim işime çok yarar.
Teşekkürler paylaşım için Kurdum.
Hatta PC uygulamasını indirdim.
Bağlantı sağladım.
PC Klasör içindeki Verileri düzenlediğim anda direk güncelleniyor
Benim için Harika oldu
Evet güzel bir uygulama kullanması da rahat

Adim bir Liste yapma

Ekli dosyayı görüntüle 3750

2. Dosya Olusturma
  3. Liste eklemek
  4. URL Alma
  6. Liste gunceleme

Ekli dosyayı görüntüle 3751
Ekli dosyayı görüntüle 3752

Ekli dosyayı görüntüle 3753

Ekli dosyayı görüntüle 3756

Ekli dosyayı görüntüle 3757

Ekli dosyayı görüntüle 3758

Kod:

Kod:

Ekli dosyayı görüntüle 3759
Ekli dosyayı görüntüle 3760

Kod:

Kod:

6. Adim Liste Gunceleme

Ekli dosyayı görüntüle 3761

Eski Liste:

Ekli dosyayı görüntüle 3762

Ekli dosyayı görüntüle 3763

Eğer çalışmazsa Anket ile oylayiniz ve sorunu yazınız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım
kardeşim sağolasın.burada yazdıkların ve resimli anlatımından yola çıkarak
Anket Oluşturuldu anket ile geri dönüş yaparsanız çok sevinirim
merhabalar kardeşim.çok güzel bir anlatım olmuş.eline koluna sağlık.sadece yapamadığım bir yer var.dropboxtan aynen senin yaptığın gibi her işi hallettim..kısa url adresinide senin dediğin adresten hallettim.ve dosyayı kısa url ile paylaştım.aynı dosyayı eklemeler yapmak için tekrar dropboxtaki eski dosyayı silip aynı isimli yeni dosyayı yüklediğimde payaşmam için yeni url alınmasımı gerekiyor.işte tam olarak burayı anlayamadım.ilk yaptığımda tekrardan yeni bir kısa url almam gerekti.nerede yanlış yapıyorum.resimli açıklayıcı bilgiyi verebilirsen çok sevinirim.sizin olduğu gibi kişilere bizimde katkımız ve paylaşımımız olsun.
şimdiden teşekkürler

merhabalar kardeşim.çok güzel bir anlatım olmuş.eline koluna sağlık.sadece yapamadığım bir yer var.dropboxtan aynen senin yaptığın gibi her işi hallettim..kısa url adresinide senin dediğin adresten hallettim.ve dosyayı kısa url ile paylaştım.aynı dosyayı eklemeler yapmak için tekrar dropboxtaki eski dosyayı silip aynı isimli yeni dosyayı yüklediğimde payaşmam için yeni url alınmasımı gerekiyor.işte tam olarak burayı anlayamadım.ilk yaptığımda tekrardan yeni bir kısa url almam gerekti.nerede yanlış yapıyorum.resimli açıklayıcı bilgiyi verebilirsen çok sevinirim.sizin olduğu gibi kişilere bizimde katkımız ve paylaşımımız olsun.
şimdiden teşekkürler
Güncel dosyaya önceki ile aynı adı verin ,aynı adlı dosyayı eskisi ile değiştirin -eskiyi silmeden , değiştirme yapın-, linkin değişmemesi gerekir bu durumda

bence m3u yayınla ve düzenleme de m3u.IN sitesi daha kolay ve bağlantı linki de veriyor.
bir de dropbox üyeliği ile düzenleyebileceğin m3u4u sitesi var

şimdiden teşekkürler
Veya M3u nun yerine m3u nun dosyasının URL sini alınız ve o dosyayı silmeyin sadece içindeki m3u yu silip yenisini ekleyin öyle de çalışır

Evet aynı isimde dosyayı tekrardan yükleyin böylece güncellenir
Dostum sana can alıcı bir soru _
Bu linkleri engelleme şansları oluyor mu hiç engel yedin mi sunucu gibi mesela TR kapandımı ?

Veya M3u nun yerine m3u nun dosyasının URL sini alınız ve o dosyayı silmeyin sadece içindeki m3u yu silip yenisini ekleyin öyle de çalışır
Evet aynı isimde dosyayı tekrardan yükleyin böylece güncellenir
Güncel dosyaya önceki ile aynı adı verin ,aynı adlı dosyayı eskisi ile değiştirin -eskiyi silmeden , değiştirme yapın-, linkin değişmemesi gerekir bu durumda
@powerboard bunları deneyebilirsin

Geri