askincelladi17
Üye
- Konular
- 18
'' taslağı sil'' kısmı mı?Açtıgınız mesajın altında sol tarafta duzenle menüsü var tıkla seni yönlendiriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
'' taslağı sil'' kısmı mı?Açtıgınız mesajın altında sol tarafta duzenle menüsü var tıkla seni yönlendiriyor.
evde superonline fiber.şimdi cepten verdim neti pc ye ondada açmadı mobil olanda TurkcellBen hem ev interneti ile hem de Vodafone cep internetimle özelikle denedim her ikisinde de açtı. Siz hangi interneti kullanıyorsunuz?.
İşyerinde superonline var ama fiber değil yarın oradan denerim. Açarsa şansına küs.evde superonline fiber.şimdi cepten verdim neti pc ye ondada açmadı mobil olanda Turkcell
Sanırım Turkcell e garezi var![]()
Problem diil vpn le bulgaristan üstünden gayet hızlı çalışıyorİşyerinde superonline var ama fiber değil yarın oradan denerim. Açarsa şansına küs.![]()
Bu link açılmıyorPatron öyle yapmıyor hocam daha detaylı bakın patron şunu yapıyorZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.![]()
Cok iyi umarim uzun ömürlü olur. tesekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.