askincelladi17
Üye
- Konular
- 18
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hata veriyor yuklenmiyo başkan
Bilgilendirme için teşekkürler @patr0nKontrol ettim çalışıyor üst mesajda verdiğim m3u linki ile kullanınEkli dosyayı görüntüle 918
Patron tşkler .Url adresini kendine göre ayarlayıp çalışacağını düşündüğü için hata veriyor olabilir direkt m3u dosyasını indirip kullanın veyaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu link ile kullanın tabi bu senaryo her halükarda m3u'nun çalıştığı göz önünde bulundurularak önerildi. Linkin çalışıp çalışmadığını kontrol edin
Linki bilerek gizledim ama yönlendirmede gerçek link açığa çıkıyor. Linki kendime göre ayarlayıp çalışacağını düşünmedim. O kadar da saf değilim.Url adresini kendine göre ayarlayıp çalışacağını düşündüğü için hata veriyor olabilir direkt m3u dosyasını indirip kullanın veyaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu link ile kullanın tabi bu senaryo her halükarda m3u'nun çalıştığı göz önünde bulundurularak önerildi. Linkin çalışıp çalışmadığını kontrol edin
Yönlendirilen yerdeki linki kullan. Site kuralları gereği bilerek gizledim.Hata veriyor yuklenmiyo başkan
Bağlantı ekle butonunu kullanabilirsiniz.Yönlendirilen yerdeki linki kullan. Site kuralları gereği bilerek gizledim.
Öyle yaptım zaten. Bağlantı ekle butonunu kullanabilirsiniz.
Kullandım zaten. Tıkladığınız zaman link yönlenmiyor mu?Bağlantı ekle butonunu kullanabilirsiniz.
Estağfurullah. O anlamda demedim bilmiyor olabilirsiniz diye düşündüm bu yüzden öyle bir mesaj attım fakat link gizlemeniz görüldüğü üzere çalıştıramama gibi sorunlar açtı o yüzden link eklerken direkt link ekleme seçeneği ile doğru link ekleyelim. Tekrar emeğiniz için teşekkürler.Linki bilerek gizledim ama yönlendirmede gerçek link açığa çıkıyor. Linki kendime göre ayarlayıp çalışacağını düşünmedim. O kadar da saf değilim.![]()
Bildiğim kadarıyla site kuralları gereği açık link vermemek gerekiyormuş o yüzden gizledim ama tıklandığı zaman direkt doğru url'ye yönlediriyordu zaten. Dosya inmese bile sonradan açılan kaynak urlsinin üzerine sağ tık yapıp/ kopyalama ya da yeni pencereden açıp dosya indirilebilirdi.Estağfurullah. O anlamda demedim bilmiyor olabilirsiniz diye düşündüm bu yüzden öyle bir mesaj attım fakat link gizlemeniz görüldüğü üzere çalıştıramama gibi sorunlar açtı o yüzden link eklerken direkt link ekleme seçeneği ile doğru link ekleyelim. Tekrar emeğiniz için teşekkürler.
Evet kullandım. Kaynak urlsini 1eEkli dosyayı görüntüle 921
Bu kısmı mı kullandınız?
Patron da öyle yapıyor. Ben de onun linklerini ilk gördüğümde şaşırmıştım.@askincelladi17 O şekilde link eklerken BAĞLANTI ADRESİ ya da LİNK hatta BURADAN gibi ifade eklerseniz en azından görünen adresin gerçek adres olmadığı belli olur. Farklı bir websitesine yönlendirme yapmadığınız için URL metni ve adresini aynı da yazabilirsiniz m3u bağlantı linki olduğu için. Bundan yana sorun olmaz, herkes öyle yapıyor.
İlk bakışta ben de görünen adres ile bağlantı adresinin aynı olduğunu düşünerek sağ tık ve bağlantı metnini kopyala demiştim ki açılmamıştı haliyle askincelladi17:80... gibi bir adresi açmaya çalıştığı için. Yani iyi niyetle yaptığınız çok aşikâr ama resmen öyle bir adres varmış gibi URL metni düzenlemişsiniz ki insan neden doğru adres bu olmasın ki diyor![]()
Ben hem ev interneti ile hem de Vodafone cep internetimle özelikle denedim her ikisinde de açtı. Siz hangi interneti kullanıyorsunuz?.Teşekkürler,Bende normal açmadı vpn ile açtı.
Patron öyle yapmıyor hocam daha detaylı bakın patron şunu yapıyorPatron da öyle yapıyor. Ben de onun linklerini ilk gördüğümde şaşırmıştım.Bir dahakine artık.
Açtıgınız mesajın altında sol tarafta duzenle menüsü var tıkla seni yönlendiriyor.Test maçlı bir tane konu daha açmak istiyorum doğru öğrenmek için ama olmazsa konuyu nasıl sileceğimi bilmiyorum. Bu işin en doğrusunu ve ilk yaptığıma benzer bir şey yapmak için. İnat oldu bende.Yoksa bir daha eklersem gerçek urlyi direkt bırakıcam. Konu nasıl silinir?