patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Tamamdır hayırlı geceler.Tamamdır çok teşekkür ederim. Aklıma takılan bir şey olursa tekrardan rahatsız ederim sizi
iyi akşamlar.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tamamdır hayırlı geceler.Tamamdır çok teşekkür ederim. Aklıma takılan bir şey olursa tekrardan rahatsız ederim sizi
iyi akşamlar.
Open bullet ve silver bullet programlarında config kullanmak zorundasınız diğer türlü ne taramak istiyorsanız zor oluyo.Bir ara Open Bullet ile bunlara iyi kafa patlatmıştım. Artık uğraşmıyorum. Kurdum Tv programlarını keyfime bakıyorum
Teşekkür ederim, evet hocam konu altında ki mesajlarda benzer bir şekilde uyarıda bulundum. Bu yüzden kombo dosyasını değiştirip büyütülebileceğini söyledim.Hocam eline sağlık.Yalnız bu tür programlarda combo kadar bu comboya uygun dns adresi olması lazım.Yoksa hit vermez
Teşekkür ederim, her ne kadar konu içinde açıklama yapsamda pek okunmuyo okuyanlar elbet var hakkını yememek lazım ama okumadan soru soran sayısı çok fazla oluyor alıştım artık her yere konuyu okuyun diye not bırakıyorum.Eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.
Şimdi sorulara hazır ol sanada soru kombosu yapıcaklarOkumadan.
Malesef okuma alışkanlığımız yok.
Uygulamalarda bile ara yerine yazmadan forma yazıyorlar halbuki oraya yazsa kanalları bulacaklar.
Sana kolay gelsin ilk kombo benden sana![]()
Başka panel ile deneyin hocam çünkü bende sorunsuz çalışıyor aylardır hiç bir hata almadımEkli dosyayı görüntüle 3999
Dün gece ve sabah hiç bir sorun yoktu ama birden böyle yapmaya başladı. Burada bana ne demek istiyor acaba![]()
Arkadaşın birine hastanede rastladım hayırdır geçmiş olsun ne oldu dedim. Yukardan bir mesaj geldi. Ben mesajı çözemedim. Mesajın anlamını doktora soracağım demişti. O hesap Sizde proğramın mesajını patr0na sorun bakalım.Ekli dosyayı görüntüle 3999
Dün gece ve sabah hiç bir sorun yoktu ama birden böyle yapmaya başladı. Burada bana ne demek istiyor acaba![]()
Aynen öyleArkadaşın birine hastanede rastladım hayırdır geçmiş olsun ne oldu dedim. Yukardan bir mesaj geldi. Ben mesajı çözemedim. Mesajın anlamını doktora soracağım demişti. O hesap Sizde proğramın mesajını patr0na sorun bakalım.![]()
Hocam forum içi spam yaparak mesaj kasıyosunuz lütfen devam etmeyin.
aktif m3u linklerinin başında yer alan linkleri tarayın hocamhocam tarama yapmayı biliyom ben bi abimiz öğretmişti. Ancak taranacak paneli nerelerden bulabiliriz. Gods panel titan panel nerelerden bulabiliriz onları.
Dediğim gibi hocam bana ait değil elin ispanyolu yazmış herkes bana ait diye zıplıyor yani piyasada gezen bir program ben sadece ufak bi çeviri yaptım ve herkes kullanabilsin diye exe paketi haline getirdim iş görüyor yaniAn itibarıyla tarama yaptım başarılı py 5 dakika gibi kısa bir sürede birinde 72 . birinde 29 hit bulduEkli dosyayı görüntüle 4062