atakanpower
Üye
- Konular
- 2
Arkadaşlar hangi dns adresleri hit veriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam bunun amacı zaten sizin bulmanızya başkasının size dns vermesi saçma olmaz mı onun yerine direkt m3u linki versin uğraşmadan kullanın benceArkadaşlar hangi dns adresleri hit veriyor
hocam sorun yokmuş aslında yeni farkına vardım %100 e kadar beklediğimde 0 hit almışım 0 hit olduğundanda dosya oluşturmamış 5 hit aldım şuan başarılı bi şekilde oluşturduBu zamana kadar hiç öyle bir sorun yaşamadım 2 kişi aynı sorunu yaşadınız sebebi ne bilmiyorum maalesef.
Hocam en azından farkına vardınız kolay gelsinhocam sorun yokmuş aslında yeni farkına vardım %100 e kadar beklediğimde 0 hit almışım 0 hit olduğundanda dosya oluşturmamış 5 hit aldım şuan başarılı bi şekilde oluşturdu![]()
Reis hitste dosya bı tane hit bulunca kendi açıyor direkt haberin olsun dm kapatılmış burdan yazıyım dedimteşekkürler
Teşekkür oldu bendedeReis hitste dosya bı tane hit bulunca kendi açıyor direkt haberin olsun dm kapatılmış burdan yazıyım dedim
Patron haklısın.Çoğu linki destekliyor anladığım kadarıylaHocam bunun amacı zaten sizin bulmanızya başkasının size dns vermesi saçma olmaz mı onun yerine direkt m3u linki versin uğraşmadan kullanın bence
panel ekleyip combo ile tarama yapacaksanız şey gibi düşünün wifi şifreniz var ve onu sürekli şifrelerle deneyip erişmeye çalışıyor gibi düşünün. siz panel linkini vereceksiniz o da kullanıcı adı ve şifrelerle girmeye çalışacakPatron haklısın.Çoğu linki destekliyor anladığım kadarıyla
Hayır, bunun için brute force saldırısı gerçekleştirmek gerekiyor elinizde bir password list olacak ve bununla denemeler yapacaksınız ama yüzde 0.1 ihtimal ile tutma şansı var.Bir panel adresinde Kullanıcı adı biliniyor ancak password bilinmiyorsa kullanıcı adını sabitleyip password taratma imkanı varmıdır acaba? Bu arada verdiğinz bilgiler için teşekkür ediyorum.
bereketi daim olsun hocam ne deyim kolay gelsin548 hit buldu
Paylaşımlarınız için , sabırlı cevaplarınız için Teşekkürler .Herkese merhaba değerli forum üyeleri bugün bir çoğunuzun merak ettiği bir konuya değineceğim. M3u link taraması nasıl yapılır ?Kombo nedir ?İlk olarak şunu belirteyim program bana ait değil yapımcısı "İspanyol bir vatandaş" aksini iddia eden hiç bir şey bilmeyen bir lamerdir. Program bazı forumlarda dolaşan bir programdır bir çoğu kendi kodlamış gibi geçinir ama öyle bir şey yoktur dediğim gibi ispanyol bir şahıs tarafından kodlanan bir programdır.
Ben herkesin kullanabilmesi için program içi bazı düzenlemeler yaptım ve biraz kendime göre düzenledim, bazı yerleri Türkçe'ye çevirdim fakat gözden kaçırdığım yerler var takılmayalım
Not: Lütfen önce konuyu okuyun gerekli açıklamalar ve nasıl kullanılacağına dair bilgi verdim.
İlk olarak program windows işletim sisteminde çalışır linux için direkt py dosyası gerekiyor. Yinede exe çalıştırmak isteyen arkadaşlar varsa google ile bi araştırma yapıp bottle adlı uygulama ile deneyebilirler.
Şimdi gelelim bu program nedir neyin nesidir ufaktan başlayalım.
Programı exe formatına çevirdiğim için muhtemelen virüs uyarısı verecektir bunun bilgisini vereyim. Ben herhangi bir sorunla veya sıkıntı ile karşılaşmadım yine de tercih sizin konu altına gelip programda virüs var deyip beni kötüleyecek kişiler lütfen konuyu okuyup ne söylediğimi anlasınlar.
Programı google drive üzerinden upload edip veriyorum verdiğim uyarı neticesinde muhtemelen google silecektir bu yüzden zip dosyası haline getirdim ve şifre koydum.
İndirme Bağlantısı:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Zip Şifresi:1234
Combo Güncellenmesi Yapıldı. Size vermiş olduğum linkte ki tekCombo.zip adlı zip dosyasını indirip içinde yer alan tekCombo.txt dosyasını programın içinde yer alan Combo klasörü içine atın ve tarama yaparken bu kombo listesini kullanın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Combo dosyası içinde yer alan tekrar eden satırları temizlemeye yarayan program
İlk başta verdiğim kombo 1 ve kombo 2 dosyalarının birleşmiş ve tekrar eden user pass silinmiş halidir az önce temizledim ve birleştirdim.![]()
__Combo Tools v1.3
Merhaba değerli forum sakinleri. Hiç uzatmadan söyleyim başlıkta belirttiğim üzere bu programın amacı dün paylaşmış olduğum m3u kombo tarama programı içinde yer alan kombo listesinde tekrar eden satırları silmeye yarıyor. Örnek olarak: patr0n:deneme123 bu satırdan birden fazla varsa onu...forum.sinetech.tr
Program ilk açılışta bu şekilde açılacak. Burada size hazır vermiş olduğum kombo dosyaları mevcut. (Bu kombolarda bana ait değildir başka sitelerden alıntıdır.)
Cevap: Kombo içerisinde kullanıcı adlar ve şifreler barındıran bir txt dosyasıdır. Bunu öğrendiğinize göre Başlayalım.
Ekli dosyayı görüntüle 3945
Görüldüğü üzere 2 adet kombo gözüküyor istediğiniz bir tanesini seçin nasıl seçeceğinizi ekrandan bakarak anlayabilirsiniz oraya yazdım ne yapmanız gerektiğinizi.
Ekli dosyayı görüntüle 3942
Burası bir sonraki aşamadır. Burada kombonuzu seçtikten sonra sizden bot sayısı belirlemenizi ister yine altta Türkçe'ye çevirdiğim şekilde okuyup ne yapmanız gerek anlayabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 3943
Burası üçüncü aşamadır. Burada bot belirttikten sonra tarama yapmak istediğiniz paneli ve portu yazacaksınız örnekte vermiş olduğum gibi yazılacak.
Ekli dosyayı görüntüle 3944
Burada tarama yaptıktan sonra olurda başarılı sonuç elde edersiniz verilecek çıktıda kanal kategorileri yazsın mı diye soruyor kafanıza göre seçin ben tarama yaparsam 2 seçiyorum.
Son aşama yani taramaya başlamadan bir önceki aşama. Burada sizden proxy kullanıp kullanmamak istediğinizi soruyor sağlam proxy için proxy satın almanız gerek diğer türlü piyasada ki proxyler çoğu patlaktır o yüzden 2 basıp hayır seçip geçin ve tarama başlayacak. Görüldüğü üzere proxy seçme sorusu gözden kaçmış Türkçe'ye çevirmemişim takılmayalım.Ekli dosyayı görüntüle 3946
Takıldığınız yer olursa konu altında sorarak yardım alabilirsiniz. Bilgisi olan herkes yardımcı olacaktır ama önce lütfen konuyu dikkatli bir şekilde okuyun.
Bu arada konuyu açacak uygun başlık olarak burayı tercih etme sebebim nereye açacağımı tam kestiremedim. Dilimin döndüğü kadar basit bir şekilde anlatmaya çalıştım sürçülisan ettiysek affola iyi forumlar.
Dikkat: Bu anlatım eğitim amaçlıdır olası bir durumda veya olası sorunda ne ben (patr0n) nede forum sitesi (forum.sinetech.tr) sorumlu tutulamaz. Tüm sorumluluk kullanıcıya aittir. Programı buradan indirip kullanan herkes bu şartı kabul etmiş sayılır.
Rica ederim.Paylaşımlarınız için , sabırlı cevaplarınız için Teşekkürler .![]()
öncelikle emeğiniz ve çalışmalarınızı paylaşmanızdan dolayı teşekkürler arkadaşım.Herkese merhaba değerli forum üyeleri bugün bir çoğunuzun merak ettiği bir konuya değineceğim. M3u link taraması nasıl yapılır ?Kombo nedir ?İlk olarak şunu belirteyim program bana ait değil yapımcısı "İspanyol bir vatandaş" aksini iddia eden hiç bir şey bilmeyen bir lamerdir. Program bazı forumlarda dolaşan bir programdır bir çoğu kendi kodlamış gibi geçinir ama öyle bir şey yoktur dediğim gibi ispanyol bir şahıs tarafından kodlanan bir programdır.
Ben herkesin kullanabilmesi için program içi bazı düzenlemeler yaptım ve biraz kendime göre düzenledim, bazı yerleri Türkçe'ye çevirdim fakat gözden kaçırdığım yerler var takılmayalım
Not: Lütfen önce konuyu okuyun gerekli açıklamalar ve nasıl kullanılacağına dair bilgi verdim.
İlk olarak program windows işletim sisteminde çalışır linux için direkt py dosyası gerekiyor. Yinede exe çalıştırmak isteyen arkadaşlar varsa google ile bi araştırma yapıp bottle adlı uygulama ile deneyebilirler.
Şimdi gelelim bu program nedir neyin nesidir ufaktan başlayalım.
Programı exe formatına çevirdiğim için muhtemelen virüs uyarısı verecektir bunun bilgisini vereyim. Ben herhangi bir sorunla veya sıkıntı ile karşılaşmadım yine de tercih sizin konu altına gelip programda virüs var deyip beni kötüleyecek kişiler lütfen konuyu okuyup ne söylediğimi anlasınlar.
Programı google drive üzerinden upload edip veriyorum verdiğim uyarı neticesinde muhtemelen google silecektir bu yüzden zip dosyası haline getirdim ve şifre koydum.
İndirme Bağlantısı:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Zip Şifresi:1234
Combo Güncellenmesi Yapıldı. Size vermiş olduğum linkte ki tekCombo.zip adlı zip dosyasını indirip içinde yer alan tekCombo.txt dosyasını programın içinde yer alan Combo klasörü içine atın ve tarama yaparken bu kombo listesini kullanın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Combo dosyası içinde yer alan tekrar eden satırları temizlemeye yarayan program
İlk başta verdiğim kombo 1 ve kombo 2 dosyalarının birleşmiş ve tekrar eden user pass silinmiş halidir az önce temizledim ve birleştirdim.![]()
__Combo Tools v1.3
Merhaba değerli forum sakinleri. Hiç uzatmadan söyleyim başlıkta belirttiğim üzere bu programın amacı dün paylaşmış olduğum m3u kombo tarama programı içinde yer alan kombo listesinde tekrar eden satırları silmeye yarıyor. Örnek olarak: patr0n:deneme123 bu satırdan birden fazla varsa onu...forum.sinetech.tr
Program ilk açılışta bu şekilde açılacak. Burada size hazır vermiş olduğum kombo dosyaları mevcut. (Bu kombolarda bana ait değildir başka sitelerden alıntıdır.)
Cevap: Kombo içerisinde kullanıcı adlar ve şifreler barındıran bir txt dosyasıdır. Bunu öğrendiğinize göre Başlayalım.
Ekli dosyayı görüntüle 3945
Görüldüğü üzere 2 adet kombo gözüküyor istediğiniz bir tanesini seçin nasıl seçeceğinizi ekrandan bakarak anlayabilirsiniz oraya yazdım ne yapmanız gerektiğinizi.
Ekli dosyayı görüntüle 3942
Burası bir sonraki aşamadır. Burada kombonuzu seçtikten sonra sizden bot sayısı belirlemenizi ister yine altta Türkçe'ye çevirdiğim şekilde okuyup ne yapmanız gerek anlayabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 3943
Burası üçüncü aşamadır. Burada bot belirttikten sonra tarama yapmak istediğiniz paneli ve portu yazacaksınız örnekte vermiş olduğum gibi yazılacak.
Ekli dosyayı görüntüle 3944
Burada tarama yaptıktan sonra olurda başarılı sonuç elde edersiniz verilecek çıktıda kanal kategorileri yazsın mı diye soruyor kafanıza göre seçin ben tarama yaparsam 2 seçiyorum.
Son aşama yani taramaya başlamadan bir önceki aşama. Burada sizden proxy kullanıp kullanmamak istediğinizi soruyor sağlam proxy için proxy satın almanız gerek diğer türlü piyasada ki proxyler çoğu patlaktır o yüzden 2 basıp hayır seçip geçin ve tarama başlayacak. Görüldüğü üzere proxy seçme sorusu gözden kaçmış Türkçe'ye çevirmemişim takılmayalım.Ekli dosyayı görüntüle 3946
Takıldığınız yer olursa konu altında sorarak yardım alabilirsiniz. Bilgisi olan herkes yardımcı olacaktır ama önce lütfen konuyu dikkatli bir şekilde okuyun.
Bu arada konuyu açacak uygun başlık olarak burayı tercih etme sebebim nereye açacağımı tam kestiremedim. Dilimin döndüğü kadar basit bir şekilde anlatmaya çalıştım sürçülisan ettiysek affola iyi forumlar.
Dikkat: Bu anlatım eğitim amaçlıdır olası bir durumda veya olası sorunda ne ben (patr0n) nede forum sitesi (forum.sinetech.tr) sorumlu tutulamaz. Tüm sorumluluk kullanıcıya aittir. Programı buradan indirip kullanan herkes bu şartı kabul etmiş sayılır.
Aynı username passleri otomatik pas geçiyor o yüzden 50 bulmasına rağmen 5 kayıt yapıyor.öncelikle emeğiniz ve çalışmalarınızı paylaşmanızdan dolayı teşekkürler arkadaşım.
yazılım ile ilgili birkaç konuyu gözden geçirmeniz faydalı olur kanısındayım.
1. konu : panel taramamız da bulunan hitleri hit klasörüne txt dosyası olarak kaydetmesine rağmen aynı paneli farklı bir kombo ile arattırdığımda bulduğu txt dosyasına hitleri kaydetmiyor.
örnek : 1.komboda 50 hit buldu ve kaydetti. 2. komboda 30 hit buldu ama kaydetmiyor.
2. konu: tarama esnasında örnek olarak 50 hit bulmasına rağmen txt dosyasında 5 tane hit kaydı görünüyor.
eyvallah.Aynı username passleri otomatik pas geçiyor o yüzden 50 bulmasına rağmen 5 kayıt yapıyor.
Mesela user pass olarak 2 adet patr0n:1patr0n varsa sadece birini kaydeder 2 hit bulduğunu söyler 1 kaydeder çünkü ikiside aynı o şekilde kodlamıştım yani problem değil bilerek yaptığım bir şey.
Dediğinizi hiç yaşamadım ben genelde her şeyi tek combo ile hallediyorum birden fazla url ekliyorum tek toplama combo ile kullanıyorum.
Teşekkür ederim size de kolay gelsin.eyvallah.
teşekkürler ilgi ve alakanız için. kolay gelsin