Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eline Saglik Tekkan Kardesim Paylasimlara Devam Senin İyi Niyetinden Zerre Kadar Suphem Yok Herkese Yardimci Olmaya Calisiyorsun.Arkadaşlar 3.0.7 modlu sürümü çıktı aynı sorun devam etmekte, denemek isteyen indirip deneyebilir. Kaynakları takipteyim düzeltilince buraya eklenecektir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkürler reis, elimizden geldiği kadar buralarda olmaya çalışıyoruz.Eline Saglik Tekkan Kardesim Paylasimlara Devam Senin İyi Niyetinden Zerre Kadar Suphem Yok Herkese Yardimci Olmaya Calisiyorsun.
Forumun Senin Gibi Ornek Alinacak İnsanlara İhtiyaci VarTeşekkürler reis, elimizden geldiği kadar buralarda olmaya çalışıyoruz.
Estağfurullah reis.Forumun Senin Gibi Ornek Alinacak İnsanlara İhtiyaci Var
diyer surumde sorun var sanırımArkadaşlar 3.0.7 modlu sürümü çıktı aynı sorun devam etmekte, denemek isteyen indirip deneyebilir. Kaynakları takipteyim düzeltilince buraya eklenecektir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sorun bu sürümde de devam etmekte reis.diyer surumde sorun var sanırım
Sorun bu sürümde de devam etmekte reis.
Nasil Yeni Surumu Deneyen Oldumudiyer surumde sorun var sanırım
Nasil Yeni Surumu Deneyen
Sürüm 3.0.6.2
Nasil Yeni Surumu Deneyen Oldumu
Sürüm 3.0.6.2 bu sürümde bir sorun var zannederim onu demek istemiştim
Reis 3.0.5.2 dahil hepsinde aynı sorun var. koruma getirmişler. 3.0.6 sen de çalışıyor mu ?Ekli dosyayı görüntüle 11243
M3U+IPTV+v3.0.7 apkEkli dosyayı görüntüle 11244 bu sürümde bir önceki sürüm gibi listeyi göstermiyor bir önceki Sürüm 3.0.6.2
Tavsiyem 3.0.6 kalmanız
3.0.7 bu sürümde hatalı listeyi açmıyor
evet calışıyorReis 3.0.5.2 dahil hepsinde aynı sorun var. koruma getirmişler. 3.0.6 sen de çalışıyor mu ?
Free mi, Modlu sürüm mü ?Reis ben de 3.0.6 ben de çalışıyomEkli dosyayı görüntüle 11272Ekli dosyayı görüntüle 11273Ekli dosyayı görüntüle 11274
Bu 3.0.7 reisM3U+IPTV+v3.0.6 apk bu sürümde sorun yok kullanmak isteyenler