Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
O free yazan yere tıklayın geri gelin premium yazar reis.ustam eline sağlık. yalnız, lisans kısmında free yazıyor bende. bilgin olsun.
O free yazan yere tıklayın geri gelin premium yazar reis.
Kullanımda kıstlama yoksa, orada isterse Hezarfen Çelebi yazsın reis. Önemi yok.eyvallah ustam. gerçi kullanımda bir kısıtlama görmedim ama deneyeyim bakalım. sağol.
Sırf bu yüzden bir html sayfası yapacağım sonunda biz iphone kullananlar nasıl iptv izlicezben kendi adima tlf hic bir uygulama yüklemedim yüklemiyorumda. zaten istesem de kuramiyorum tlf ios oldugu icin. ve bunu bende zaman zaman yerinde dile getiriyorum. sinetech yöneticileride söylüyor. sonucta tlf da kisisel bilgiler mevcut ve banka hesap bilgileri mevcut. yarin bir gün basina bir is gelen burda sizlanmasin kimseyi suclamasin.
reis yaparsın sen bende iphone kullanıyorumSırf bu yüzden bir html sayfası yapacağım sonunda biz iphone kullananlar nasıl iptv izlicezyani şaka maka iphone tam bir kapalı kutu yani dışarıdan uygulama yüklemek deveye oturmayı öğretmekle eşdeğer yani müsait zamanda bununla ilgileneceğim
Eyvallah inşallahreis yaparsın sen bende iphone kullanıyorum
bugün 3 saattir uğraşıyorum cors engelini bir türlü aşamadımreis yaparsın sen bende iphone kullanıyorum
atakan kardes ben iphonede uygulamasiz sorunsuz bir sekilde uzun süredir izliyorum bazi uzantilarda opera mini chrome ve morzilladan cok iyi ve akici oldugu icin iphone tlf browser opera mini kurdum bunun üzerinden sadece sorunsuz ve vpn gerektirmeden vavoo kullaniyorum. ios sistemine eklenti kurma büyük sorun mesele appstore de paylasabilmekSırf bu yüzden bir html sayfası yapacağım sonunda biz iphone kullananlar nasıl iptv izlicezyani şaka maka iphone tam bir kapalı kutu yani dışarıdan uygulama yüklemek deveye oturmayı öğretmekle eşdeğer yani müsait zamanda bununla ilgileneceğim
apple store uygulama eklemek için developer hesabı almak gerekli o da çok pahalı ben aynı kablotv yayınlarını yaptığım gibi bir html player yapıp m3u listesini atıp izlemek ama cors hatası alıyorum herseferinde belki forumdaki daha ileri seviye programcı arkadaşlar el atarsa çözebiliriz diye umuyorumatakan kardes ben iphonede uygulamasiz sorunsuz bir sekilde uzun süredir izliyorum bazi uzantilarda opera mini chrome ve morzilladan cok iyi ve akici oldugu icin iphone tlf browser opera mini kurdum bunun üzerinden sadece sorunsuz ve vpn gerektirmeden vavoo kullaniyorum. ios sistemine eklenti kurma büyük sorun mesele appstore de paylasabilmek