Öneri 🔴 M3U IPTV Linkleri

Bişey merak ettim bu listelerin hepside farklı yoksa film yada dizilerde benzer şeyleri mi payşaşıyorlar

İnternet hızım yüksek hocam 400mbps upload hızı 500, hem dediğim gibi bir kaç gün önce paylaştığınız linklerin 10-15 tanesini denedim hepsi çalışıyordu.

Bilemiyorum ki öyle bir şey neden olsun ki hocam? Her şey gayet güzel çalışıyor
İnternet hızı için değil hocam mesela bazı linkleri Vodafone acmazken türk Telekom açar

Bişey merak ettim bu listelerin hepside farklı yoksa film yada dizilerde benzer şeyleri mi payşaşıyorlar
Elbette benzer dizi ve film içerikleri kaçınılmazdır, güncel yerli diziler, nette bulunabilen eski yerli diziler,popüler stand uplar hemen hemen tüm yerli içerik veren iptv listelerinde yer alır. Benzer şekilde yabancı film listelerinde de ortak içerik çoktur

Aynı DNS e sahip olanlar aynı IPTVler örneğin sunxtinyur4 ile başlayanlarda 70.000 içerik olur baskaiptv.xyz de başlayanda 20.000 içerik olur panelden panele değişir

Bu listelerde film ve diziler yok kardeşim :(

Ekli dosyalar

• IMG_20250301_224710.jpg
    IMG_20250301_224710.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 19
Selamlar herkese iyi forumlar sizler için günlük M3U linkleri paylaşıyorum aşşağıdan bu linklere ulaşabilirsiniz eğer yayınlar açılmaz ise hesap kullanımdadır başka linki deneyerek yayınlara ulaşabilirsiniz

⚠️ İPTV Kullanımını aşşağıdaki konuda adım adım anlattım inceleyebilirsiniz ⚠️

M3U Linkleri : Kurulum ve Kullanım Rehberi

⚠️ Linkleri Kolayca TV'ye geçirebilmek için aşşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz ⚠️

Android TV’de M3U Linklerini Kolayca Yapıştırın – Kumanda ile Uğraşmaya Son
Tşk

Modemi resetleyip 5 10 dk bekledikten sonra tekrar deneyebilrmsn bi
Hocam bir şey sormak istiyorum da bu linkleri webos tv de hangi uygulamada çalıştırabiliriz. Android veya ios da ip tv smarters ile sorunsuz çalışıyor ancak webos da çalışmıyor nedeni nedir bilginiz var mı acaba?

Hocam bir şey sormak istiyorum da bu linkleri webos tv de hangi uygulamada çalıştırabiliriz. Android veya ios da ip tv smarters ile sorunsuz çalışıyor ancak webos da çalışmıyor nedeni nedir bilginiz var mı acaba?
Hesaba giriş yapıp kanallar vs. Mi acilmiyor yoksa direkt hesap mı acilmiyor

Hesaba giriş yapıp kanallar vs. Mi acilmiyor yoksa direkt hesap mı acilmiyor
Direkt hesap açılmıyor hocam hata veriyor, sanırım kullanıcı bulunamadı gibisinden bir hata veriyordu
" Authorization Failed for above host" hatası alıyorum

Son düzenleme:
Direkt hesap açılmıyor hocam hata veriyor, sanırım kullanıcı bulunamadı gibisinden bir hata veriyordu
" Authorization Failed for above host" hatası alıyorum
Yetkin yok gibi bişey diyor bu webos TV hakkında pek bı bilgim yok başka bı IPTV playerda dene bide

Sunxtinyur m3u listesindeki film kategori yada dizi listesi hiçbiri açmıyor :(

Evet 4 tane hesap denedim ordada film ve diziler açılmıyor :(

Geri