Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İnternet hızı için değil hocam mesela bazı linkleri Vodafone acmazken türk Telekom açarİnternet hızım yüksek hocam 400mbps upload hızı 500, hem dediğim gibi bir kaç gün önce paylaştığınız linklerin 10-15 tanesini denedim hepsi çalışıyordu.
Bilemiyorum ki öyle bir şey neden olsun ki hocam? Her şey gayet güzel çalışıyor
Elbette benzer dizi ve film içerikleri kaçınılmazdır, güncel yerli diziler, nette bulunabilen eski yerli diziler,popüler stand uplar hemen hemen tüm yerli içerik veren iptv listelerinde yer alır. Benzer şekilde yabancı film listelerinde de ortak içerik çokturBişey merak ettim bu listelerin hepside farklı yoksa film yada dizilerde benzer şeyleri mi payşaşıyorlar
Aynı DNS e sahip olanlar aynı IPTVler örneğin sunxtinyur4 ile başlayanlarda 70.000 içerik olur baskaiptv.xyz de başlayanda 20.000 içerik olur panelden panele değişirBişey merak ettim bu listelerin hepside farklı yoksa film yada dizilerde benzer şeyleri mi payşaşıyorlar
TEŞEKKÜRLER1-03-2025
GÜNCELLENDİ
79 Adet SUN-X Panel Eklendi
Rica ederimTEŞEKKÜRLER
TşkSelamlar herkese iyi forumlar sizler için günlük M3U linkleri paylaşıyorum aşşağıdan bu linklere ulaşabilirsiniz eğer yayınlar açılmaz ise hesap kullanımdadır başka linki deneyerek yayınlara ulaşabilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İPTV Kullanımını aşşağıdaki konuda adım adım anlattım inceleyebilirsiniz
M3U Linkleri : Kurulum ve Kullanım Rehberi
Linkleri Kolayca TV'ye geçirebilmek için aşşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz
Android TV’de M3U Linklerini Kolayca Yapıştırın – Kumanda ile Uğraşmaya Son
Rica ederim
Aratma yerine istediğiniz filmi diziyi yazın çıkıyor ama o filmler diziler kısmı mantığı nasıl bilmiyorum televizo uygulamasını pek kullanmıyorum ben @patr0n un bilgisi vardır sanırım görünce bilgilendirirBu listelerde film ve diziler yok kardeşim![]()
Mobilde açılmadı bende Televizo daTakır takır çalışıyor
Ekli dosyayı görüntüle 5040
Modemi resetleyip 5 10 dk bekledikten sonra tekrar deneyebilrmsn biMobilde açılmadı bende Televizo da
Hocam bir şey sormak istiyorum da bu linkleri webos tv de hangi uygulamada çalıştırabiliriz. Android veya ios da ip tv smarters ile sorunsuz çalışıyor ancak webos da çalışmıyor nedeni nedir bilginiz var mı acaba?Modemi resetleyip 5 10 dk bekledikten sonra tekrar deneyebilrmsn bi
Hesaba giriş yapıp kanallar vs. Mi acilmiyor yoksa direkt hesap mı acilmiyorHocam bir şey sormak istiyorum da bu linkleri webos tv de hangi uygulamada çalıştırabiliriz. Android veya ios da ip tv smarters ile sorunsuz çalışıyor ancak webos da çalışmıyor nedeni nedir bilginiz var mı acaba?
Direkt hesap açılmıyor hocam hata veriyor, sanırım kullanıcı bulunamadı gibisinden bir hata veriyorduHesaba giriş yapıp kanallar vs. Mi acilmiyor yoksa direkt hesap mı acilmiyor
Yetkin yok gibi bişey diyor bu webos TV hakkında pek bı bilgim yok başka bı IPTV playerda dene bideDirekt hesap açılmıyor hocam hata veriyor, sanırım kullanıcı bulunamadı gibisinden bir hata veriyordu
" Authorization Failed for above host" hatası alıyorum
Rica ederimTeşekkürler
Başka hesap denedin mi dün attigimdan hariç sabahtan beri kullanıyorum benSunxtinyur m3u listesindeki film kategori yada dizi listesi hiçbiri açmıyor![]()