burakhd
Paylaşımcı
- Konular
- 43
Sanada hayırlı ramazanlar ustaHAYIRLI RAMAZANLAR OLSUN.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sanada hayırlı ramazanlar ustaHAYIRLI RAMAZANLAR OLSUN.
Televizoda biraz beklemen gerekebilir sun-x de içerik sayısı çok olduğu için 4 link denedim 4üde çalıştı yinede 1 tane link bırakayım bide onu deneyinSelamünaleyküm hocam iyi akşamlar dilerim kolay gelsin, Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Hocam hangi linki televizo Uygulamasında denersem çalışmıyor Oynatma listesi bulunamadı hatası alıp duruyorum, 10'dan fazla link denedim olmadı, sorun benden mi kaynaklı bilemiyorum, sizden ricam bir tane çalışan link verebilir misiniz
http://[email protected]:80/get.php?username=camvlaar2003&password=Vlaar20092021&type=m3u
Bu ekranda kalıyor hocamTelevizoda biraz beklemen gerekebilir sun-x de içerik sayısı çok olduğu için 4 link denedim 4üde çalıştı yinede 1 tane link bırakayım bide onu deneyin
Kod:http://[email protected]:80/get.php?username=camvlaar2003&password=Vlaar20092021&type=m3u
Ekli dosyayı görüntüle 5039
Listeler kısmından linke tıklayıp düzenleme kısmının ssini atarmsn bi bende sıkıntısız çalışıyorBu ekranda kalıyor hocam
Buyurun hocamListeler kısmından linke tıklayıp düzenleme kısmının ssini atarmsn bi bende sıkıntısız çalışıyor
Doğru listeyi açmaya çalıştığınızdan emin misiniz hocam başka linkler varmı programda bende sıkıntısız açıyor çünkü aynı linkiBuyurun hocam
Yok hocam başka link yok, sizin linklerden kullanıyorum, daha önceden sizin linklerden kullandım tıkır tıkır çalışıyordu, yani bir kaç gün önceDoğru listeyi açmaya çalıştığınızdan emin misiniz hocam başka linkler varmı programda bende sıkıntısız açıyor çünkü aynı linki
Uygulamaya guncelleme geldi güncelleyip veya sil yükle yapıp tekrar deneyebilir misinYok hocam başka link yok, sizin linklerden kullanıyorum, daha önceden sizin linklerden kullandım tıkır tıkır çalışıyordu, yani bir kaç gün önce
Maalesef , yine olmadı hocamUygulamaya guncelleme geldi güncelleyip veya sil yükle yapıp tekrar deneyebilir misin
Şefim listeyi onaylıyor ama kanallar gözükmüyor televizoda, sadece favoriler kısmı görünüyor.
Başka uygulamada deneyebilir misiniz bide bende boxta televizodan deneyeyim bideMaalesef , yine olmadı hocam
Maalesef sonuç aynı , 4 farklı uygulamada denedim, Maalesef sağlık olsun, ellerinize emeğinize sağlıkBaşka uygulamada deneyebilir misiniz bide bende boxta televizodan deneyeyim bide
Bende kutudada açıldı usta internetiniz veya Operatörlede alakalı olabilir sanırımMaalesef sonuç aynı , 4 farklı uygulamada denedim, Maalesef sağlık olsun, ellerinize emeğinize sağlık
usta modemin fişini çekip 10dk bekle tekrar dene ban yemiş olabilirsinMaalesef sonuç aynı , 4 farklı uygulamada denedim, Maalesef sağlık olsun, ellerinize emeğinize sağlık
İnternet hızım yüksek hocam 400mbps upload hızı 500, hem dediğim gibi bir kaç gün önce paylaştığınız linklerin 10-15 tanesini denedim hepsi çalışıyordu.Bende kutudada açıldı usta internetiniz veya Operatörlede alakalı olabilir sanırım
Bilemiyorum ki öyle bir şey neden olsun ki hocam? Her şey gayet güzel çalışıyorusta modemin fişini çekip 10dk bekle tekrar dene ban yemiş olabilirsin
ben bazen böyle sorun yaşıyorum dedigin gibi diger uygulamalar sorunsuz çaışıyor iptv ban atıyor modemin fişini çekip 10dk bekliyorum sorun düzeliyor denemrnde faydavarİnternet hızım yüksek hocam 400mbps upload hızı 500, hem dediğim gibi bir kaç gün önce paylaştığınız linklerin 10-15 tanesini denedim hepsi çalışıyordu.
Bilemiyorum ki öyle bir şey neden olsun ki hocam? Her şey gayet güzel çalışıyor