Öneri 🔴 M3U IPTV Linkleri

Selamünaleyküm hocam iyi akşamlar dilerim kolay gelsin, Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Hocam hangi linki televizo Uygulamasında denersem çalışmıyor Oynatma listesi bulunamadı hatası alıp duruyorum, 10'dan fazla link denedim olmadı, sorun benden mi kaynaklı bilemiyorum, sizden ricam bir tane çalışan link verebilir misiniz

Çalışmıyor hiç biri

Selamünaleyküm hocam iyi akşamlar dilerim kolay gelsin, Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Hocam hangi linki televizo Uygulamasında denersem çalışmıyor Oynatma listesi bulunamadı hatası alıp duruyorum, 10'dan fazla link denedim olmadı, sorun benden mi kaynaklı bilemiyorum, sizden ricam bir tane çalışan link verebilir misiniz
Televizoda biraz beklemen gerekebilir sun-x de içerik sayısı çok olduğu için 4 link denedim 4üde çalıştı yinede 1 tane link bırakayım bide onu deneyin
Kod:
http://[email protected]:80/get.php?username=camvlaar2003&password=Vlaar20092021&type=m3u

Screenshot 2025 03 01 19 50 15 596 comottplayottplay

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250301_205743_Televizo.jpg
    Screenshot_20250301_205743_Televizo.jpg
    173.7 KB · Görüntüleme: 16
Doğru listeyi açmaya çalıştığınızdan emin misiniz hocam başka linkler varmı programda bende sıkıntısız açıyor çünkü aynı linki
Yok hocam başka link yok, sizin linklerden kullanıyorum, daha önceden sizin linklerden kullandım tıkır tıkır çalışıyordu, yani bir kaç gün önce

Yok hocam başka link yok, sizin linklerden kullanıyorum, daha önceden sizin linklerden kullandım tıkır tıkır çalışıyordu, yani bir kaç gün önce
Uygulamaya guncelleme geldi güncelleyip veya sil yükle yapıp tekrar deneyebilir misin

Şefim listeyi onaylıyor ama kanallar gözükmüyor televizoda, sadece favoriler kısmı görünüyor.

Maalesef sonuç aynı , 4 farklı uygulamada denedim, Maalesef sağlık olsun, ellerinize emeğinize sağlık
Bende kutudada açıldı usta internetiniz veya Operatörlede alakalı olabilir sanırım

Bende kutudada açıldı usta internetiniz veya Operatörlede alakalı olabilir sanırım
İnternet hızım yüksek hocam 400mbps upload hızı 500, hem dediğim gibi bir kaç gün önce paylaştığınız linklerin 10-15 tanesini denedim hepsi çalışıyordu.
usta modemin fişini çekip 10dk bekle tekrar dene ban yemiş olabilirsin
Bilemiyorum ki öyle bir şey neden olsun ki hocam? Her şey gayet güzel çalışıyor

İnternet hızım yüksek hocam 400mbps upload hızı 500, hem dediğim gibi bir kaç gün önce paylaştığınız linklerin 10-15 tanesini denedim hepsi çalışıyordu.

Bilemiyorum ki öyle bir şey neden olsun ki hocam? Her şey gayet güzel çalışıyor
ben bazen böyle sorun yaşıyorum dedigin gibi diger uygulamalar sorunsuz çaışıyor iptv ban atıyor modemin fişini çekip 10dk bekliyorum sorun düzeliyor denemrnde faydavar

Çok enteresan bir şekilde link tablet ve telefonumdaki iptv smarters uygulamasında açılırken webos tv deki uygulamada hata veriyor sebebini biliyor musunuz veya webos tv de hangi uygulamayı kullanmalıyız bu linkleri açabilmek için. Teşekkürler.

Geri