Öneri M3U-(Alıntı)

Listelerdeki çalışan kanalları derlediğimi söylemiştim zaten

İnsanlar birçok kanalı çalışmayan listeler arasında boğulmasın diye. Sıkıntı olduysa kaldırız gardaş
Yok abisi benim için sıkıntı yok kalsın ben sana kızmıyorum sadece en azından alıntı deseydin diyorum.(Benim imzama bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Bizler saatlerce tarama yapıp hit bulup paylaşım yapıyoruz istiyoruzki sizde onları başka yerlerde paylaşın herkes faydalansın ama altına en azından alıntıdır yazıp bir teşekkür edin.Kal sağlıcakla.

Edit:Abisi dedim kusura bakma benden küçük olduğunu tahmin ettiğim için.

Yok abisi benim için sıkıntı yok kalsın ben sana kızmıyorum sadece en azından alıntı deseydin diyorum.(Benim imzama bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Bizler saatlerce tarama yapıp hit bulup paylaşım yapıyoruz istiyoruzki sizde onları başka yerlerde paylaşın herkes faydalansın ama altına en azından alıntıdır yazıp bir teşekkür edin.Kal sağlıcakla.

Edit:Abisi dedim kusura bakma benden küçük olduğunu tahmin ettiğim için.
54 yaşındayım. Belki de senden küçüğüm.:) Ama yine de özür dilerim. İlk kez bir forum sitesi kullanıyorum. Dediğim gibi, rapor edelim admin konuyu kapatsın.

54 yaşındayım. Belki de senden küçüğüm.:) Ama yine de özür dilerim. İlk kez bir forum sitesi kullanıyorum. Dediğim gibi, rapor edelim admin konuyu kapatsın.
48 Yaşındayım sen benden büyükmüşsün kusura bakma... Konunun kapanmasına gerek yok.. bence biz konuyu kapatalım. Saygılarımla...;)

48 Yaşındayım sen benden büyükmüşsün kusura bakma... Konunun kapanmasına gerek yok.. bence biz konuyu kapatalım. Saygılarımla...;)
Eyvallah....Bende dosyayı kaldırdı zaten. Kimseyi üzmek gibi bir niyetim olmadı, olamaz da. Bizden de saygılar.

Eyvallah....Bende dosyayı kaldırdı zaten. Kimseyi üzmek gibi bir niyetim olmadı, olamaz da. Bizden de saygılar.
Abi eline koluna sağlık.Listen 10 numara çok güzel olmuş.tüm kanallar hiç sekmeden açılıyor.Gördüğüm en mükemmel liste çünki sen denizin icinden en iyi incileri seçmiçsin.Ben bunu yapamazdım bilmiyorum.Ama sanki benim içimden geçeni duymuş gibi, profosyonel bir sekilde düsünup tam 12 den vurmussun

Kendi listesini paylaşanlar da "kendi" tabirini kullanırken sağdan soldan aldıkları yayın adreslerini ekliyorlar. Kimse yayınları ben veriyorum demiyor diyen de ücretli satış yapmaya çalışıyor özel mesaj talepleriyle.

Öylesi de normal böylesi de 😃

Yapılan bir yanlış yok. Eğer liste çalışıyorsa ve birçok kişiye çare oluyorsa tadından yenmez böylesi.

Listenizi görüp deneyemedim ama olumlu dönüşlere göre başarılı bir sonuç elde etmişsiniz. Tebrikler 💪

Kendi listesini paylaşanlar da "kendi" tabirini kullanırken sağdan soldan aldıkları yayın adreslerini ekliyorlar. Kimse yayınları ben veriyorum demiyor diyen de ücretli satış yapmaya çalışıyor özel mesaj talepleriyle.

Öylesi de normal böylesi de 😃

Yapılan bir yanlış yok. Eğer liste çalışıyorsa ve birçok kişiye çare oluyorsa tadından yenmez böylesi.

Listenizi görüp deneyemedim ama olumlu dönüşlere göre başarılı bir sonuç elde etmişsiniz. Tebrikler 💪
Eyvallah. Ben listeyi, arkadaşlar listelerdeki çalışmayan kanallarda boğulmasın diye, paylaşılan bir çok listeden çalışan kanalları tek tek ayıklayarak hazırlamıştım ama arkadaşlar alınmış, ben de kaldırdım.

Eyvallah. Ben listeyi, arkadaşlar listelerdeki çalışmayan kanallarda boğulmasın diye, paylaşılan bir çok listeden çalışan kanalları tek tek ayıklayarak hazırlamıştım ama arkadaşlar alınmış, ben de kaldırdım.
Kaldırmayın, yanlış anlama olmuş gördüğüm kadarıyla.

Eğer teşekkür edenlerin mesajları doğruysa ki öyledir eminim bence adresi yeniden ekleyin.

Faydalanacaksa herkes faydalanabilsin 🤟

Abi eline koluna sağlık.Listen 10 numara çok güzel olmuş.tüm kanallar hiç sekmeden açılıyor.Gördüğüm en mükemmel liste çünki sen denizin icinden en iyi incileri seçmiçsin.Ben bunu yapamazdım bilmiyorum.Ama sanki benim içimden geçeni duymuş gibi, profosyonel bir sekilde düsünup tam 12 den vurmussun
eyvallah

Kaldırmayın, yanlış anlama olmuş gördüğüm kadarıyla.

Eğer teşekkür edenlerin mesajları doğruysa ki öyledir eminim bence adresi yeniden ekleyin.

Faydalanacaksa herkes faydalanabilsin 🤟
Valla iyi olur aslında bana çok fazla M3U lazım malûm kendi listemde kullanıyorum biri bozulur ise veya verimsiz çalışıyor ise hemen alternatif yedekte ki M3U yu devreye sokuyorum 😅🫠🥲

Bu da tabiki kısmen emek ve zaman isteyen birşey bozuk kanalları tespit etmek sonra Yeni bir Liste bulmak sonra onu kullanmak zaman alabiliyor bazen (belgesel ve sin.....) kanalları için en azından 🥲👀💀
Haklısınız çünkü listeler bulunsa bile sorun süresi değil aynı anda bağlanabilen kullanıcı sayısı oluyor.

Para kazanma amacı gütmeyen ve bunun için sunucusunu kullanan/kullandıran da yok normal olarak. Öyle bir şey yapıldığında bedavaya sunucu masrafı ödemek zorunda kalırlar çünkü bilen duyan herkes oradaki içerikleri kendisi için uygulama veya websitesinde kullanmak isteyecek ve tahayyülü zor bir kota çok kısa sürede dolacaktır.

Bunu ulusal kanalların cdn adresleri ile de karıştırmamak lazım. Onları nasıl milyonlar izliyor diyemeyiz çünkü milyonlar erişebilse de aynı anda sadece tek bir yayını izlemiyor. O yüzden onlar için aynı hesaplama yapılamaz. Tek sunucu üzerinden farklı içeriklere farklı ve milyonlarca kişi erişip kullanırsa sorun olur.

Basit bir örnek Tyson box maçı için Netflix'in canlı yayını sırasında izlenemeyecek derecede başarısız olması. Bir anda o kadar kişi izleyince adın ne olursa olsun pat 😅

Geri