Dos
Dostum merhaba; Çalışan listeleri toplayıp kendim düzenledim demişsin amabu liste deathless'in paylaştığı liste sen sadece içini açıp paylaşmışsın .Zira DeaTHLeSS'in 2 kanalı ismi duruyor. KANAL D ve
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dos
Dostum merhaba; Çalışan listeleri toplayıp kendim düzenledim demişsin amabu liste deathless'in paylaştığı liste sen sadece içini açıp paylaşmışsın .Zira DeaTHLeSS'in 2 kanalı ismi duruyor. KANAL D ve
Maksat hır gür olmasın ,Alemsin valla![]()
Peki senin dediğin gibi olsunListelerdeki çalışan kanalları derlediğimi söylemiştim zaten
İnsanlar birçok kanalı çalışmayan listeler arasında boğulmasın diye. Sıkıntı olduysa kaldırız gardaşListelerdeki çalışan kanalları derlediğimi söylemiştim zaten
Yok abisi benim için sıkıntı yok kalsın ben sana kızmıyorum sadece en azından alıntı deseydin diyorum.(Benim imzama bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Bizler saatlerce tarama yapıp hit bulup paylaşım yapıyoruz istiyoruzki sizde onları başka yerlerde paylaşın herkes faydalansın ama altına en azından alıntıdır yazıp bir teşekkür edin.Kal sağlıcakla.İnsanlar birçok kanalı çalışmayan listeler arasında boğulmasın diye. Sıkıntı olduysa kaldırız gardaş
54 yaşındayım. Belki de senden küçüğüm.Yok abisi benim için sıkıntı yok kalsın ben sana kızmıyorum sadece en azından alıntı deseydin diyorum.(Benim imzama bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Bizler saatlerce tarama yapıp hit bulup paylaşım yapıyoruz istiyoruzki sizde onları başka yerlerde paylaşın herkes faydalansın ama altına en azından alıntıdır yazıp bir teşekkür edin.Kal sağlıcakla.
Edit:Abisi dedim kusura bakma benden küçük olduğunu tahmin ettiğim için.
48 Yaşındayım sen benden büyükmüşsün kusura bakma... Konunun kapanmasına gerek yok.. bence biz konuyu kapatalım. Saygılarımla...54 yaşındayım. Belki de senden küçüğüm.Ama yine de özür dilerim. İlk kez bir forum sitesi kullanıyorum. Dediğim gibi, rapor edelim admin konuyu kapatsın.
Eyvallah....Bende dosyayı kaldırdı zaten. Kimseyi üzmek gibi bir niyetim olmadı, olamaz da. Bizden de saygılar.48 Yaşındayım sen benden büyükmüşsün kusura bakma... Konunun kapanmasına gerek yok.. bence biz konuyu kapatalım. Saygılarımla...![]()
Abi eline koluna sağlık.Listen 10 numara çok güzel olmuş.tüm kanallar hiç sekmeden açılıyor.Gördüğüm en mükemmel liste çünki sen denizin icinden en iyi incileri seçmiçsin.Ben bunu yapamazdım bilmiyorum.Ama sanki benim içimden geçeni duymuş gibi, profosyonel bir sekilde düsünup tam 12 den vurmussunEyvallah....Bende dosyayı kaldırdı zaten. Kimseyi üzmek gibi bir niyetim olmadı, olamaz da. Bizden de saygılar.
Eyvallah. Ben listeyi, arkadaşlar listelerdeki çalışmayan kanallarda boğulmasın diye, paylaşılan bir çok listeden çalışan kanalları tek tek ayıklayarak hazırlamıştım ama arkadaşlar alınmış, ben de kaldırdım.Kendi listesini paylaşanlar da "kendi" tabirini kullanırken sağdan soldan aldıkları yayın adreslerini ekliyorlar. Kimse yayınları ben veriyorum demiyor diyen de ücretli satış yapmaya çalışıyor özel mesaj talepleriyle.
Öylesi de normal böylesi de
Yapılan bir yanlış yok. Eğer liste çalışıyorsa ve birçok kişiye çare oluyorsa tadından yenmez böylesi.
Listenizi görüp deneyemedim ama olumlu dönüşlere göre başarılı bir sonuç elde etmişsiniz. Tebrikler![]()
Kaldırmayın, yanlış anlama olmuş gördüğüm kadarıyla.Eyvallah. Ben listeyi, arkadaşlar listelerdeki çalışmayan kanallarda boğulmasın diye, paylaşılan bir çok listeden çalışan kanalları tek tek ayıklayarak hazırlamıştım ama arkadaşlar alınmış, ben de kaldırdım.
eyvallahAbi eline koluna sağlık.Listen 10 numara çok güzel olmuş.tüm kanallar hiç sekmeden açılıyor.Gördüğüm en mükemmel liste çünki sen denizin icinden en iyi incileri seçmiçsin.Ben bunu yapamazdım bilmiyorum.Ama sanki benim içimden geçeni duymuş gibi, profosyonel bir sekilde düsünup tam 12 den vurmussun
Valla iyi olur aslında bana çok fazla M3U lazım malûm kendi listemde kullanıyorum biri bozulur ise veya verimsiz çalışıyor ise hemen alternatif yedekte ki M3U yu devreye sokuyorumKaldırmayın, yanlış anlama olmuş gördüğüm kadarıyla.
Eğer teşekkür edenlerin mesajları doğruysa ki öyledir eminim bence adresi yeniden ekleyin.
Faydalanacaksa herkes faydalanabilsin![]()
Haklısınız çünkü listeler bulunsa bile sorun süresi değil aynı anda bağlanabilen kullanıcı sayısı oluyor.Bu da tabiki kısmen emek ve zaman isteyen birşey bozuk kanalları tespit etmek sonra Yeni bir Liste bulmak sonra onu kullanmak zaman alabiliyor bazen (belgesel ve sin.....) kanalları için en azından![]()