Öneri M3U-(Alıntı)

Bı şey anlamadım dosya indir diyorum inincede böyle bir şey çıkıyor anlayamadım nerede liste

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250122_213305.jpg
    Screenshot_20250122_213305.jpg
    58.2 KB · Görüntüleme: 37
Sağolasın hepsi ayna gibi açar açmaz gösteriyor

gümlemiş

Çalışan listelerden kendim seçerek düzenlediğim liste. Çalışmama ihtimaline karşı birçok kanal çoklu seçenek olarak listelendi.

Elinize

Çalışan listelerden kendim seçerek düzenlediğim liste. Çalışmama ihtimaline karşı birçok kanal çoklu seçenek olarak listelendi.

Elinize sağlık çok güzel olmuş birde içinde Türkçe dublajlı Film ve Diziler olsaydı harika ötesi olurdu başarılarının devamını dilerim. ❤️

Dos

Dostum merhaba; Çalışan listeleri toplayıp kendim düzenledim demişsin ama :)bu liste deathless'in paylaştığı liste sen sadece içini açıp paylaşmışsın .Zira DeaTHLeSS'in 2 kanalı ismi duruyor. KANAL D ve SHOWTV. Olmadı bu...

Elinize sağlık çok güzel olmuş birde içinde Türkçe dublajlı Film ve Diziler olsaydı harika ötesi olurdu başarılarının devamını dilerim. ❤️
Yahu arkadaşlar ne başarısı ne güzel olması...? arkadaş tutmuş başkasının paylaştığı linki kendisinin taradığı ve emek harcayıp hazırladığı link gibi sunmuş. Düpedüz hırsızlık yaparak kendinin gibi paylaşmış.

Yahu arkadaşlar ne başarısı ne güzel olması...? arkadaş tutmuş başkasının paylaştığı linki kendisinin taradığı ve emek harcayıp hazırladığı link gibi sunmuş. Düpedüz hırsızlık yaparak kendinin gibi paylaşmış.
Çalana da saygı duyuyoruz bu forumda :)
Emek harcayana daha çok tabi
Amaç bilgiyi yaymak gibi düşünelim mi?

Konuyu görüntüleyenler

Geri