Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
TeşekkürlerÇalışan listelerden kendim seçerek düzenlediğim liste. Çalışmama ihtimaline karşı birçok kanal çoklu seçenek olarak listelendi.
Çalışan listelerden kendim seçerek düzenlediğim liste. Çalışmama ihtimaline karşı birçok kanal çoklu seçenek olarak listelendi.
Çalışıyorgümlemiş
EyvallahSağolasın hepsi ayna gibi açar açmaz gösteriyor
EyvallahSağolasın hepsi ayna gibi açar açmaz gösteriyor
Elaine saglik cok guzel Olmus ricaetsem noksan kanallari eklermisinizZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
düzelttim
Çalışan listelerden kendim seçerek düzenlediğim liste. Çalışmama ihtimaline karşı birçok kanal çoklu seçenek olarak listelendi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Elinize
Elinize sağlık çok güzel olmuş birde içinde Türkçe dublajlı Film ve Diziler olsaydı harika ötesi olurdu başarılarının devamını dilerim.Çalışan listelerden kendim seçerek düzenlediğim liste. Çalışmama ihtimaline karşı birçok kanal çoklu seçenek olarak listelendi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
EyvallahElinize sağlık çok güzel olmuş birde içinde Türkçe dublajlı Film ve Diziler olsaydı harika ötesi olurdu başarılarının devamını dilerim.![]()
sağda üstte 3 nokta var ona tıklayıp birlikte açı seçin sonra ip tv oynatıcısı hangini kullanıyorsanız onu seçin açılırBı şey anlamadım dosya indir diyorum inincede böyle bir şey çıkıyor anlayamadım nerede liste
Dostum merhaba; Çalışan listeleri toplayıp kendim düzenledim demişsin amaÇalışan listelerden kendim seçerek düzenlediğim liste. Çalışmama ihtimaline karşı birçok kanal çoklu seçenek olarak listelendi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Yahu arkadaşlar ne başarısı ne güzel olması...? arkadaş tutmuş başkasının paylaştığı linki kendisinin taradığı ve emek harcayıp hazırladığı link gibi sunmuş. Düpedüz hırsızlık yaparak kendinin gibi paylaşmış.Elinize sağlık çok güzel olmuş birde içinde Türkçe dublajlı Film ve Diziler olsaydı harika ötesi olurdu başarılarının devamını dilerim.![]()
Çalana da saygı duyuyoruz bu forumdaYahu arkadaşlar ne başarısı ne güzel olması...? arkadaş tutmuş başkasının paylaştığı linki kendisinin taradığı ve emek harcayıp hazırladığı link gibi sunmuş. Düpedüz hırsızlık yaparak kendinin gibi paylaşmış.
Alemsin vallaÇalana da saygı duyuyoruz bu forumda
Emek harcayana daha çok tabi
Amaç bilgiyi yaymak gibi düşünelim mi?