LOKKE APK SUPER

parstv

Paylaşımcı
Konular
30

apk 10 numara 5 yildiz

arama yerine
vavoo.to
kool.to

ikisinden birini yazin keyfinixe bakin

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sevgili @parstv
Lütfen konu başlıklarında veya konu içinde tamamı BÜYÜK HARF kullanmayalım.
(Şimdilik yazılı uyarı yapılmaktadır, düzeltilmemesi veya hatanın devamında puan sistemli uyarı sistemi uygulanacaktır.)
İyi forumlar.
@Laperdesi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241102-104607.png
    Screenshot_20241102-104607.png
    69.4 KB · Görüntüleme: 456
  • Screenshot_20241102-104837.png
    Screenshot_20241102-104837.png
    80.3 KB · Görüntüleme: 369
Moderatör tarafında düzenlendi:
huhu.to oha.to vavoo.to kool.to…İstediğinizi yazabilirsiniz.Hepsi vavoo listesine çıkar.Bunun yerine dezor apk da kullanabilirsiniz.
Demek istediğim örneğin chrome a da huhu kool vb yazdığımda yayınları izleyebiliyorum. Bunun farkı nedir

The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.

böyle bir hata alıyorum kanallar açılmıyor vpn ile de denedim olmadı arkadaşlar neden

The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.

böyle bir hata alıyorum kanallar açılmıyor vpn ile de denedim olmadı arkadaşlar neden
Hangi tarayıcı

Medya yüklenemedi, bunun nedeni sunucu veya ağ arızası ya da formatın desteklenmemesi olabilir.

Bugün çalışmıyor var mı çalıştırabilen ?

apk 10 numara 5 yildiz

arama yerine
vavoo.to
kool.to

ikisinden birini yazin keyfinixe bakin
Dezor'dan hiç bir farkı yok.Oynatıcı media playerı da aynısı iyi değil yani ve 1080 hd yayınları titreme yaparak durağan olarak gösteriyor.En iyi uygulama Gpiktv derim.Vavoo uygulaması içerisinde mevcut
1080 hd v.s yayınları da takılmasız izletiyor.

Son düzenleme:
Hata alıyorum hiç bişey açmıyor network request failed hatası veriyor bilgisi olan varmı

Geri