LOKKE APK SUPER

sinetech drive adresinde 2 dosya var dezor pm olan değil sadece dezor yazan klasörün içinde olanı indirin vpnyi açıp girin kool.to yazın çok güzel çalışıyor
Dezor v2 reddom Hocam denedim ama olmuyor uygulama açılmadan atıyor direk izinleri de verdim vpn de açtım yok açılsa olcak ama açılmıyor

apk 10 numara 5 yildiz

arama yerine
vavoo.to
kool.to

ikisinden birini yazin keyfinixe bakin

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sevgili @parstv
Lütfen konu başlıklarında veya konu içinde tamamı BÜYÜK HARF kullanmayalım.
(Şimdilik yazılı uyarı yapılmaktadır, düzeltilmemesi veya hatanın devamında puan sistemli uyarı sistemi uygulanacaktır.)
İyi forumlar.
@Laperdesi
Olmuyor kool.to , vavoo.to

VPN istiyor galiba bende başaramadım :)

bu benim de bir çok cihazımda karşılaştığım bir sorun. tam olarak neden kaynaklandığını ve çözümü paylaşırsanız faydalı olacak, işletim sistemi browser vs kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, teşekkürler
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.

böyle bir hata alıyorum kanallar açılmıyor vpn ile de denedim olmadı arkadaşlar neden

bu benim de bir çok cihazımda karşılaştığım bir sorun. tam olarak neden kaynaklandığını ve çözümü paylaşırsanız faydalı olacak, işletim sistemi browser vs kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, teşekkürler
VPN de manuel olarak Almanya'yı seçin Londra Romanya falan seciliyse.bu hatayı veriy eğam

Bu tür browserlardaki içerikler çok zengin, fakat film ve dizilerin alt yazı yüklenmesinde asla başarılı olamıyor ve canlı tvler hariç tüm içerik çöp hailne geliyor, bu sıkıntının çözümünü bilen varsa paylaşabilir mi?

yoksa gerçekten içerik ve çalışma oranı olarak çok iyi hepsi.

apk 10 numara 5 yildiz

arama yerine
vavoo.to
kool.to

ikisinden birini yazin keyfinixe bakin

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sevgili @parstv
Lütfen konu başlıklarında veya konu içinde tamamı BÜYÜK HARF kullanmayalım.
(Şimdilik yazılı uyarı yapılmaktadır, düzeltilmemesi veya hatanın devamında puan sistemli uyarı sistemi uygulanacaktır.)
İyi forumlar.
@Laperdesi

Geri