Öneri Linkleri Topla - patr0n Leaked!/M3u Kontrolü/Metin/Dosya/URL Ayıklama ve Hazır Listeler

Yeni projeye ara ara gerektikçe düzenleme yapıyorum, bu yüzden ilgilenemedim affedersiniz.

Bunun da tasarımını yeniden gözden geçirip eskisi gibi mobil için daha uyumlu bir hale getirmeye çalışabilirim.
Daha güzel ayırıyor ve daha güzel çıkarıyordu cümlelerinizden kastınızın tasarımsal olarak erişmek olduğunu zannediyorum zira işlemler öncekilerle aynı sadece görüntüleme seçeneği farklılaştı. Yani değişen bir şey olmadı işlemlerin yapılışında.

Bana biraz zaman tanıyın lütfen. Elimden geleni yapmaya çalışırım.
En kötü ihtimalle ilk sürümü parçalara ayırıp mobil uygulama haline de getirebilirim tasarım olarak sizin istediğiniz gibi olmayacağını düşünürsem yeni sitenin.

İlginiz için de ayrıca teşekkürler.
Olsun düşünmen yeter

Benin televizyonun bünyesi kaldırmadı kanalları bazen çok kasma oluyor kanallar yükleme ekranında dönüp duruyor 🤔 yüklenip tekrardan yükleniyor yazısı geliyor uygulama kendini kapıyor aynı anda başkaları tarafından da yayın çekiliyor sorun bundan kaynaklı mı acaba yoksa cihaz mı kaldırmıyor ama belirli bir saat ten sonra hiç kasma yok izleyen sayısı 1 oluyor sanırım birden fazla kişi kullanıyor ya onunla alakalı mı dır beni bilgilendirir misiniz ben bu işte yeni yim ip TV uygulaması mavi logolu olanı kullanıyorum
Bunu neden bu konuya yazdığınızı anlamadım ama muhtemelen Cloudstream ile ilgili bir sorundan bahsediyorsunuz. Onunla ilgili konulardan birine yazmalısınız ya da özel bir sorunsa bunun için uygun bir forum alanına konu açıp yazabilirsiniz.

Yazdığım Konu zaten linkler ile ilgili doğru yerin altında yım sanıyor dum
Hayır siz kullandığınız linklerle ilgili sorunu anlatmışsınız ama bu konunun onlarla alakası yok.
Burada bir web sayfası konusu var. Hazır m3u listeleri listeletmek veya url/dosya gibi adreslerdeki url adreslerini ayıklamak için.

GÜNCELLEME
(08/03/2025)

Bazı arkadaşlarımızın sayfa kullanımında soldaki menüden dolayı sorun yaşaması üzerine ana sayfa tasarımındaki ufak bir değişiklik sonrasında menü elemanlarının olduğu sayfaların görünümlerinde iyileşmeye gidilmiş olup sabit menü üste alınmıştır ve kullanılacak olan özellikler için daha fazla ve rahat bir bölüm ayrılmıştır.
Özellikle çok daha öncesinden de talebi olan arkadaşlar lütfen kusura bakmayın.
Tek sorun olarak görebileceğiniz şeyin mobil uyumlu olmaması olacağını düşünüyorum şu anda. Yani telefon ekranlarında yan döndürülmedikçe rahatça kullanılamaz. Yine de masaüstü ve tablet gibi cihazlarda eskisine göre menü ile içeriklerin iç içe girmesi sorununun düzeldiğini söylemek isterim.

Yeni Özellikler ve Tasarım
İlk sayfadaki ilk mesajdan yeni görselleri görebilirsiniz.

1. Soldaki sabit menü kaldırıldı. Bunun yerine üst tarafa navigasyon menüsü eklendi.
  2. Ana sayfa 5'li tasarıma geçti fakat menü içeriğine erişince ana sayfaya gitmenize gerek kalmayacaktır.
  3. M3u Web Editör'ü sitesinde kullandığım M3u/M3u8 bağlantı kontrollerinin yapılabildiği menü ögesi buraya da eklendi.
  4. URL ile bağlantı alınırken isteğe bağlı olarak sadece m3u/m3u8 içeren linklerin alınabilmesi özelliği eklendi.
  5. URL ile listeleme yapılırken her bir bağlantı için sıra numarası ve tekil kopyalama dışında tüm bağlantı adreslerini tek seferde kopyalama özelliği eklendi (listeleme başı ve sonunda ayrı ayrı)
  6. Konunun ilk mesajındaki anlatımdaki görseller yeni menüler ve içeriklere göre değiştirildi.
  7. Tasarım ve kodlarda bir kısım düzenleme ve ilaveler.
Tek sorun olarak görebileceğiniz şeyin mobil uyumlu olmaması olacağını düşünüyorum şu anda. Yani telefon ekranlarında yan döndürülmedikçe rahatça kullanılamaz.
Hatırladığım kişiler ve mesajlar:

Harika bir çalışma. Emeklerinize sağlık.

* Ayıklama işlemini en yeni olandan başlayacak şekilde çalıştırmak olası mı?
- patr0n listeleri dahil olmak üzere hepsi en üstteki linkten başlayarak listeliyor. (Cevabı vermişim ama yinelemekten zarar gelmez diğerleri için ;))

bu cok uzun bir ozet ama bahsettigim boyle bir seydi. ama dedigim gibi bu oldukca uzun bir ozet olmus. patr0n m3u'larini da aradim goremedim, karistiriyor da olabilirim ama belli ki onun listelerinde boyle bir ozet yokmus.

komik bir soru olabilir ama: box'ta tiklayarak kopyaladik diyelim, yapistirma islemini nasil yapiyoruz ip oynaticida? bildigim kadariyla boyle bir buton/tus yok? [cahil gorundum di' mi?:(]
- Kanal sayıları olmasa da m3u/m3u8 kontrol menüsündeki alandan eğer erişim sağlayabiliyorsak kopyalama işlemi sonrasında yapıştır butonu ekli olduğu için direkt yapıştır butonuyla url adresi eklenebiliyor ve o URL adresinin Bağlantı Bilgisi, Akış Bilgisi (kaç adet kanal , mor spor kanalı vb) ve Hesap Bilgileri (maks ve aktif kullanıcı, skt vb) görülebiliyor.

En baştaki surumu daha güzeldi ve daha hızlıydı Bu biraz yazılara bozuyor ve araya yazılar ekliyor
- Hala tam olarak mobil uyumlu değil fakat soldaki menü kalktığı için kullanımda öncekine göre daha rahat olabilir özellikle de yatay moddayken.

selam eline saglik yanlizca burayi acinca sol menuyu kuculturmusun veya bir cozum orta alanikapayiyor ts; eder'm eline saglik
- Sol menüyü kaldırdım umarım daha kullanışlı olur sizin için de.

GÜNCELLEME
(08/03/2025)

Bazı arkadaşlarımızın sayfa kullanımında soldaki menüden dolayı sorun yaşaması üzerine ana sayfa tasarımındaki ufak bir değişiklik sonrasında menü elemanlarının olduğu sayfaların görünümlerinde iyileşmeye gidilmiş olup sabit menü üste alınmıştır ve kullanılacak olan özellikler için daha fazla ve rahat bir bölüm ayrılmıştır.
Tek sorun olarak görebileceğiniz şeyin mobil uyumlu olmaması olacağını düşünüyorum şu anda. Yani telefon ekranlarında yan döndürülmedikçe rahatça kullanılamaz. Yine de masaüstü ve tablet gibi cihazlarda eskisine göre menü ile içeriklerin iç içe girmesi sorununun düzeldiğini söylemek isterim.

1. Soldaki sabit menü kaldırıldı. Bunun yerine üst tarafa navigasyon menüsü eklendi.
  2. Ana sayfa 5'li tasarıma geçti fakat menü içeriğine erişince ana sayfaya gitmenize gerek kalmayacaktır.
  3. M3u Web Editör'ü sitesinde kullandığım M3u/M3u8 bağlantı kontrollerinin yapılabildiği menü ögesi buraya da eklendi.
  4. URL ile bağlantı alınırken isteğe bağlı olarak sadece m3u/m3u8 içeren linklerin alınabilmesi özelliği eklendi.
  5. URL ile listeleme yapılırken her bir bağlantı için sıra numarası ve tekil kopyalama dışında tüm bağlantı adreslerini tek seferde kopyalama özelliği eklendi (listeleme başı ve sonunda ayrı ayrı)
  6. Konunun ilk mesajındaki anlatımdaki görseller yeni menüler ve içeriklere göre değiştirildi.
Tek sorun olarak görebileceğiniz şeyin mobil uyumlu olmaması olacağını düşünüyorum şu anda. Yani telefon ekranlarında yan döndürülmedikçe rahatça kullanılamaz.

- patr0n listeleri dahil olmak üzere hepsi en üstteki linkten başlayarak listeliyor. (Cevabı vermişim ama yinelemekten zarar gelmez diğerleri için ;))

- Kanal sayıları olmasa da m3u/m3u8 kontrol menüsündeki alandan eğer erişim sağlayabiliyorsak kopyalama işlemi sonrasında yapıştır butonu ekli olduğu için direkt yapıştır butonuyla url adresi eklenebiliyor ve o URL adresinin Bağlantı Bilgisi, Akış Bilgisi (kaç adet kanal , mor spor kanalı vb) ve Hesap Bilgileri (maks ve aktif kullanıcı, skt vb) görülebiliyor.

- Hala tam olarak mobil uyumlu değil fakat soldaki menü kalktığı için kullanımda öncekine göre daha rahat olabilir özellikle de yatay moddayken.

elıne emegine saglık guzel olmus tsk.ler

Abi eline emeğine sağlık çok güzel ve akıcı bir anlatım olmuş ayrı olarak bana yer vermende hoşuma gitti teşekkür ederim 😅👑
abiye teşekkürler fakat benim için karışık.sizin patronlinklere kolaylıkla ulaşıyorum.bu aralar güncellemeler olmuyor,belki de yoğunsunuz.arada bir el atsanız seviniriz.sağlıkla kalın
.

abiye teşekkürler fakat benim için karışık.sizin patronlinklere kolaylıkla ulaşıyorum.bu aralar güncellemeler olmuyor,belki de yoğunsunuz.arada bir el atsanız seviniriz.sağlıkla kalın
.
@patr0n bak bu mesaj da buradan sana 😂

size de emeklerinizden dolayı teşekkürler.vasat kullanıcıyım .Ama bu forumu seviyorum
Paylaşımlar @patr0n 'a onun paylaştıklarını araklayıp pardon ayıklayıp paylaştırmak bana ait bir durum. Ortaklaşa diyelim ;))

Evet ben de seviyorum ki herkes faydalanabilsin diye karşılıksız olabilecek bir çok şeyi yapmaya çalışıyorum.

İyi eğlencer 🤟

GÜNCELLEME
(08/03/2025)

eline saglik.
abi mobilde dedigin gibi kullanissiz ve ayriyeten m3u check kismi hic orali bile olmuyor. tikliyorum ama herhangi bir sayfa acilmiyor. diger tiklerde sorun yok.

eline saglik.
abi mobilde dedigin gibi kullanissiz ve ayriyeten m3u check kismi hic orali bile olmuyor. tikliyorum ama herhangi bir sayfa acilmiyor. diger tiklerde sorun yok.
Teşekkürler.

Normalde çalışıyor herhangi birini açınca üst navigasyon menüsünden girilebiliyor ama sadece ana sayfadaki kısma bağlantı vermeyi unutmuşum şimdi ekledim. Haber verdiğin için teşekkür ederim.

Geri