patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Paste fo yabancı illegal forum sitesine ait bir siteydi fbi tarafından bu site kapatılınca haliyle paste fo da kapatıldı abi mecbur githuba taşındım.
Bu vaziyetin sonu hayra alamet değil en son kendim cloud alıp oradan yayınlayacamKusura bakmayın yoğundum bugün. Görüp de düzeltme şansı sıralarında da telefon ve kapı trafiği engelledi
@patr0n 'un yeni adresi ile değiştirdim kodları. Test ettim şu anda çalışıyor![]()
Ben bilmemBu vaziyetin sonu hayra alamet değil en son kendim cloud alıp oradan yayınlayacam![]()
Bi paste sitesi yazıyım dedim sadece forum içi kullanılsın dedim sonra bunun için veritabanı gerektiği aklıma geldi sunucu kirasıydı, başımın belası sql derken vazgeçtim.Ben bilmemSeni repoya collaborator olarak ekledim. Adres falan değiştirirsen diye önlem aldık
![]()
Sınır yok ! Elinize sağlık08/03/2025
Proje web sitesi arayüzü değiştirilip, geliştirilmiştir.
Konunun ilk mesajında yeni arayüz görsellerle anlatıldı.
https://forum.sinetech.tr/konu/link...link-ayirici-ve-kopyalayici-web-sayfasi.1908/
Sınır yok ! Elinize sağlık![]()
Telefonda ekrana tam oturmama gibi keyfekeder bir sorun var, bilginizeEkli dosyayı görüntüle 5298
Teşekkkürler.Zorluğu konusunda en ufak şüphem yok, emekleriniz için teşekkürler![]()
Tüm linkleri kopyalamadığı yer hangi bölümü?eline emeğine sağlık usta bu link ayıklamada tüm linkler kopyalanamıyor kopyalandı diyor ama gelmiyo sorun bende mi acaba
metin ve dosya işleme kısımıTüm linkleri kopyalamadığı yer hangi bölümü?
Eğer patr0n m3u linkleri ise onları sayfa sayfa gösterdiğim için her sayfada 50'şer tane kopyalar.
Diğer kısımlar içinse sorun bakarım hemen. javascript kodlarında düzenleme yapmam gerekiyordur muhtemelen hallederim. Tam olarak hangi kısım sorun olan?
Uyarı ve bilgi için teşekkür ederim. Fazladan bir nokta'nın azizliği olmuş kodlar içerisinde.metin ve dosya işleme kısımı
tesekkurler.
> yamulmuyorsam patr0n listelerinde icerik de yaziyor spor/alman spor vs gibi. bunu da ekleyemez miyiz ozet olarak?
> konu disi belki ama box'ta kopyala/yapistir olayini nasil yapiyoruz? ben manuel yaziyorum. >:/