Öneri Linkleri Topla - patr0n Leaked!/M3u Kontrolü/Metin/Dosya/URL Ayıklama ve Hazır Listeler

Anca geldim gördüm. Ev işleri ve alışveriş 😅

Hemen yeni bağlantını alıp bakayım @patr0n Airlines 😂
Paste fo yabancı illegal forum sitesine ait bir siteydi fbi tarafından bu site kapatılınca haliyle paste fo da kapatıldı abi mecbur githuba taşındım. 😂

Kusura bakmayın yoğundum bugün. Görüp de düzeltme şansı sıralarında da telefon ve kapı trafiği engelledi 😅

@patr0n 'un yeni adresi ile değiştirdim kodları. Test ettim şu anda çalışıyor 🤟
Bu vaziyetin sonu hayra alamet değil en son kendim cloud alıp oradan yayınlayacam 😅

Bu vaziyetin sonu hayra alamet değil en son kendim cloud alıp oradan yayınlayacam 😅
Ben bilmem 😂 Seni repoya collaborator olarak ekledim. Adres falan değiştirirsen diye önlem aldık 😅

Ben bilmem 😂 Seni repoya collaborator olarak ekledim. Adres falan değiştirirsen diye önlem aldık 😅
Bi paste sitesi yazıyım dedim sadece forum içi kullanılsın dedim sonra bunun için veritabanı gerektiği aklıma geldi sunucu kirasıydı, başımın belası sql derken vazgeçtim. 😅😅

Sınır yok ! Elinize sağlık 🙏👌

Çok teşekkürler.
Birazdan yeni projemi paylaşacağım. Kimse m3u listesi nedir, nasıl yapılır için uygulama veya döküman aramasın diye bir aydır üzerinde çalışıyorum ;))

Şu anda konu taslağını hazırlıyorum ve resimleri ayırıyorum. Düzene sokunca gelecek ve umarım ki azımsanmayacak kadar kişinin işini görecektir.

Telefonda ekrana tam oturmama gibi keyfekeder bir sorun var, bilginizeScreenshot 2025 03 08 14 56 57 720 comandroidchrome

Telefonda ekrana tam oturmama gibi keyfekeder bir sorun var, bilginizeEkli dosyayı görüntüle 5298

Bilgi için teşekkürler. Farkındayım maalesef.

Evet mobil uyumlu yapmamıştım fakat az önce bahsettiğim ve yine mobil uyumlu olmayan projeden sonra onu düzenlerim muhtemelen. Ondan da faydalanarak diğer projeyi geliştiriyordum hatta ekstra farklı bir projeyi de içine dahil ettim. O yüzden bu sorunları yakın zamanda düzenleyeceğim.

Bu site en azından daha kolay olacaktır mobil uyumluluk konusunda. Birazdan göreceğiniz için işin ne kadar zor olacağını anlarsınız görünce ;))

Zorluğu konusunda en ufak şüphem yok, emekleriniz için teşekkürler 🙏

eline emeğine sağlık usta bu link ayıklamada tüm linkler kopyalanamıyor kopyalandı diyor ama gelmiyo sorun bende mi acaba

eline emeğine sağlık usta bu link ayıklamada tüm linkler kopyalanamıyor kopyalandı diyor ama gelmiyo sorun bende mi acaba
Tüm linkleri kopyalamadığı yer hangi bölümü?

Eğer patr0n m3u linkleri ise onları sayfa sayfa gösterdiğim için her sayfada 50'şer tane kopyalar.
Diğer kısımlar içinse sorun bakarım hemen. javascript kodlarında düzenleme yapmam gerekiyordur muhtemelen hallederim. Tam olarak hangi kısım sorun olan?

Tüm linkleri kopyalamadığı yer hangi bölümü?

Eğer patr0n m3u linkleri ise onları sayfa sayfa gösterdiğim için her sayfada 50'şer tane kopyalar.
Diğer kısımlar içinse sorun bakarım hemen. javascript kodlarında düzenleme yapmam gerekiyordur muhtemelen hallederim. Tam olarak hangi kısım sorun olan?
metin ve dosya işleme kısımı

tesekkurler.

> yamulmuyorsam patr0n listelerinde icerik de yaziyor spor/alman spor vs gibi. bunu da ekleyemez miyiz ozet olarak?

> konu disi belki ama box'ta kopyala/yapistir olayini nasil yapiyoruz? ben manuel yaziyorum. >:/

tesekkurler.

> yamulmuyorsam patr0n listelerinde icerik de yaziyor spor/alman spor vs gibi. bunu da ekleyemez miyiz ozet olarak?

> konu disi belki ama box'ta kopyala/yapistir olayini nasil yapiyoruz? ben manuel yaziyorum. >:/

Her bir linkin altında kopyala butonu var. Ona basınca direkt kopyalıyor linki.

patr0n listelerinde onları göremedim ben ya da farklı bir şey mi kastınız? Daha doğrusu ne demek istediğinizi de tam anlayamadım. Eğer varsa eminim yapılmayacak birşey değildir. Elimden geliyorsa da yapmaya çalışırım.

Geri