Öneri Linkleri Topla - patr0n Leaked!/M3u Kontrolü/Metin/Dosya/URL Ayıklama ve Hazır Listeler

Latte

Geliştirici
Konular
69
YENİ DÜZENLEME VE TASARIM

Güncelleme 03/02/2025 - Düzenleme tarihi:
08/04/2025
logo.png

Arkadaşlar merhaba.

İlk içerikten:
Geçen gün @theperfectstrom 'un ( 😅 ) yolladığı bir TEXT dosyasına bakarken içerisindeki URL adreslerinin birbirine girdiğini yani art arda yazıldığını görünce çok uğraşacağımı düşündüm. Bunun üzerine bir proje düşünürken biraz geliştirdim.

Ayrıca @patr0n 'un neredeyse her gün düzenli olarak paylaştığı linklerin olduğu sayfaya ulaşmayı başaramayıp, oradaki m3u bağlantı adreslerini almayı beceremeyen ya da yanlış kopyalayan arkadaşların olduğunu da devamlı olarak görüyordum.

Aklımda ona da yardımcı olabilecek bir proje yapmak vardı.
Herkes ulaşabilmeli ve onun da yaptığı gibi ulaşırken hiçbir engele takılmadan kullanabilmeliydi.

Bir iki ilave daha yaparak sonunda tek bir web sayfası üzerinden bunu gerçekleştirmeyi başardım.

GitHub üzerinden oluşturduğum repository'i GitHub Pages ile çevrimiçi kullanılabilir bir hale getirdim.

03/02/2025: Link Ayırıcı ve Kopyalayıcı Web Sayfası olan adını Linkleri Topla olarak yeniden düzenledim.

URL Adresi (Orijinal) :

URL Adresi (Kısaltılmış):

Yeni İçerik:
Link Toplayıcı - URL Yönetim Aracı
screenshot1.png

Merhaba arkadaşlar,

Sizlerle modern ve kullanıcı dostu bir web uygulaması paylaşmak istiyorum. Link Toplayıcı, URL adreslerini kolayca ayıklamanıza ve yönetmenize olanak sağlayan, şık karanlık tema arayüzüne sahip bir araç. Daha önceki adıyla Link Ayırıcı ve Kopyalayıcı olan web sitemi biraz daha geliştirip arayüzünü değiştirdim.

🌟 Öne Çıkan Özellikler:
  • 🎨 Modern karanlık tema arayüzü
  • 🔗 Çeşitli kaynaklardan bağlantı ayıklama
  • 📝 Metin ve dosya tabanlı bağlantı işleme
  • 📺 patr0n listelerine kolay erişim
  • 📋 Kullanıma hazır oynatma listeleri
  • ⚡ Hızlı ve verimli işleme

📱 Kullanım Kılavuzu:

1. URL İşleyici

• URL İşleyici bölümüne gidin
  • İşlemek istediğiniz web sayfasının bağlantısını girin
  • YENİ: İsterseniz sadece M3u/M3u8 bağlantılarını listeleyebilirsiniz. (08/03/2025)
  • "Linkleri Bul" butonuna tıklayarak bağlantıları çıkarın

url-isleme.png

2. Metin/Dosya İşleyici
  • Metin İşleyici bölümüne gidin
  • Bağlantıları içeren metninizi yapıştırın veya dosya yükleyin
  • "Linkleri Ayıkla" butonuyla bağlantıları işleyin

metin-dosya-isleme.png

3. patr0n IPTV
  • patr0n IPTV bölümünden özel liste adreslerine erişin
  • Güncel IPTV listelerini kolayca görüntüleyin

Yeni ve Güncellenen Özellikleri:
    • Tüm liste tek seferde ve anında listelensin diye sayfalandırma yöntemine geçtim. Örnek resimde gördüğünüz gibi mevcut 10059 listenin yüklenmesini beklemek yerine sayfa sayfa tüm adreslere anında ulaşabileceksiniz. Şu anda her sayfada en fazla 50 bağlantı listelenecek şekilde ayarladım. Daha önceki gibi en son eklenen adresler eklenme sırasına göre listeleniyor; yeniden eskiye doğru.
    • En son eklenen link sayısı da ayrıca belirtiliyor. Bu düzen @patr0n 'un listesini hazırlamasına göre seçiliyor. Kodlarında değişiklik yaparsa veriler de saçmalayabilir 😅
    • Her bir bağlantı adresi eğer kullanıcı adı ve şifre içeriyorsa daha önceki sistem gibi Xtream Code olarak gösterilebilir halde bulunuyor.
    • Her bir adres önceki gibi tek tıkla kopyalanabilir durumdadır.

patr0n-m3u-linkleri.png

4. Hazır Listeler
  • Önceden hazırlanmış oynatma listelerine göz atın.
  • Listeler güncellenirse buradaki alanda yer alan içerik grubu ve içerik sayıları da anında güncellenecektir.
  • Sadece forumdaki arkadaşlarımızın sürekli güncellemeye çalıştıkları listeleri ekledim. Her bir listenin adresi kendilerinin forumda paylaştıkları adreslerle birebir aynıdır. Ayrıca farklı bir yere yüklenerek eklenmemiştir. Sadece @powerboard 'ın listesini dosya olarak yükleyip bağlantı ekledim çünkü forumda paylaşılan hali sıkıştırılmış bir dosyaydı.
    Şu anda ekli liste sahipleri : @patr0n , @Memetcandal , @Berat55 , @powerboard
    Listesini paylaşmak isteyen olursa seve seve eklerim ve listesini kaldırmak isteyenler için de aynı şey geçerli.
  • Kanal gruplarını ve içerikleri inceleyin

hazir-listeler.png

5. M3u Kontrolü
  • M3u veya m3u8 bağlantı adresini girdi alanına yazın veya yapıştırın.
  • İçerik sayısına ve bağlantının da erişimine bağlı olarak kısa bir süre bekleyin.
  • Eğer erişim yasağı yoksa (proxy ile kontrolü sonrasında) karşınıza girmiş olduğunuz listenin bağlantı bilgileri, akış bilgileri ve hesap bilgileri gelsin.
    Ayrıca kaç adet mor spor kanal içeriğinin olduğunu da görebilirsiniz.
  • Tadını çıkarın!

m3u-m3u8-kontrolcusu.png

🌐 Web Sitesine Erişim:

💡 Öneriler ve Geri Bildirim
Uygulamayla ilgili her türlü öneri ve geri bildiriminizi bu konuda paylaşabilirsiniz. Geliştirme sürecine katkıda bulunmaktan mutluluk duyarım.
Muhakkak hatalarla karşılaşabilirsiniz siteyi kullanırken. Eğer ki sizin işinizi görmeyecek bir durum ile ilgiliyse es geçebilirsiniz.
Statik bir web sitesi ile sadece css/java/html kodları ile yapılabileceğini düşündüğünüz ilave özellikler olursa söylemekten çekinmeyin lütfen.

Umarım artık kardeşimin paylaştığı m3u bağlantılarına daha rahat ulaşır ve kopyalayıp kullanabilirsiniz 😅
Özetlersem eğer ekstrem durumlar haricinde yani linkleri metinlerin içerisinden ayıklamak gibi durumlar haricinde genellikle @patr0n veya bir başkasının sadece m3u listelerini paylaştığı adreslerdeki linkleri ayıklamak ve listelemek için kullanabileceğinizi düşünüyorum.

Sevgi ve saygılarımla.

@patr0n , @Memetcandal , @theperfectstrom , @Berat55 , @powerboard

Son düzenleme:
Bilgi için teşekkürler @Latte çok açıklayıcı olmuş , artık herkes daha rahat kullanır m3u ları :)

Bilgi için teşekkürler @Latte çok açıklayıcı olmuş , artık herkes daha rahat kullanır m3u ları :)
Başlamama sebep olan @theperfectstrom hahaha.

Fakat @patr0n 'un link paylaşımı yaptığı konuda linklere ulaşamayan veya kopyalamayanların sayısı azımsanamayacak şekle gelince link ayıklamayı biraz o yöne de çevirdim ve geliştirmeye karar verdim yazdığım gibi.

Umduğum ve sizin de söylediğiniz gibi inşallah daha rahat ulaşıp link seç/mouse/sağ tık/kopyala gibi dertlerle uğraşmadan direkt kullanma şansı yaratmış olurum. ✊

@Latte hocam sen m3u konusunda bilgilsin bir sorum olucak bazı dizi sitelerinde link

3SkQ5ZGtrd2xVLzc3b3NOdGVKZEdFNWsrRWxSa2pWUjJpWWp4RHArRzkyMFdhVGRPUVVqb2RrTzQrcnIzNHVPSzhaWldRcCtnbEcwaGNjbU5JN0RsZmNzV3cwWGY0YjViOTBVZm9YNUppZWdmS25OejRWNk93cXN2VWZjV2F5amN5Q1orYXFSL0xoOHNyVGRYZ1QwSkpoaWNXWFZoNEpuWE56aVJBTjdMU0RnS2NCZlJlNWNJaTF1QlJvNHlYSUhPRHUvSnNpbm5FS1FTYmJCTXhCelNBcmdOSWZhcGRsa
böyle oluyor ve dosya yapınca açmıyor sebebini biliyomusun ?

@Latte hocam sen m3u konusunda bilgilsin bir sorum olucak bazı dizi sitelerinde link

3SkQ5ZGtrd2xVLzc3b3NOdGVKZEdFNWsrRWxSa2pWUjJpWWp4RHArRzkyMFdhVGRPUVVqb2RrTzQrcnIzNHVPSzhaWldRcCtnbEcwaGNjbU5JN0RsZmNzV3cwWGY0YjViOTBVZm9YNUppZWdmS25OejRWNk93cXN2VWZjV2F5amN5Q1orYXFSL0xoOHNyVGRYZ1QwSkpoaWNXWFZoNEpuWE56aVJBTjdMU0RnS2NCZlJlNWNJaTF1QlJvNHlYSUhPRHUvSnNpbm5FS1FTYmJCTXhCelNBcmdOSWZhcGRsa
böyle oluyor ve dosya yapınca açmıyor sebebini biliyomusun ?
Şifrelenmiş muhtemelen

Abi eline emeğine sağlık çok güzel ve akıcı bir anlatım olmuş ayrı olarak bana yer vermende hoşuma gitti teşekkür ederim 😅👑

seni yormadan latte ye sordum bu sefer :) eyv hocam onu o zaman çözemıiyoruz dimi kopyalıyınca açmıyor m3u da
Eskiden m3u adresini yakalayan uygulamalar vardı hâlâ çalışır vaziyette mi bilmiyorum ama bi araştırın

Eskiden m3u adresini yakalayan uygulamalar vardı hâlâ çalışır vaziyette mi bilmiyorum ama bi araştırın
onunla yaptım da bazı sitelerde m3u çıkmıyor bazısında işte çıkınca m3u8 den sorna uzun uzadılı şu yazılar çıkıyor uzantı olarak

Arkadaşlar merhaba ve günaydın.

Geçen gün @theperfectstrom 'un ( 😅 ) yolladığı bir TEXT dosyasına bakarken içerisindeki URL adreslerinin birbirine girdiğini yani art arda yazıldığını görünce çok uğraşacağımı düşündüm. Çünkü genellikle telefondan foruma girip, uygulamalara veya kodlara baktığım için o adresleri tek tek kopyalamak oldukça zor geldi.

Ayrıca @patr0n 'un neredeyse her gün düzenli olarak paylaştığı linklerin olduğu sayfaya ulaşmayı başaramayıp, oradaki m3u bağlantı adreslerini almayı beceremeyen ya da yanlış kopyalayan arkadaşların olduğunu da devamlı olarak görüyordum.

Herkes ulaşabilmeli ve onun da yaptığı gibi ulaşırken hiçbir engele takılmadan kullanabilmeliydi.

Bir iki ilave daha yaparak sonunda tek bir web sayfası üzerinden bunu gerçekleştirmeyi başardım.

GitHub üzerinden oluşturduğum repository'i GitHub Pages ile çevrimiçi kullanılabilir bir hale getirdim.
Sabit bir hosting sağlıyor GitHub bu yüzden sunucu tarafında komut çalıştıramayacağım için javascript ve css kodlarıyla gerekli kütüphaneleri yükleyerek bir html sayfası üzerinden bunu gerçekleştirdim.
Tabi ki yapay zeka yardımını almadan tek başıma kafa yordum dersem yalan olur. Bazen o benim hatalarımı bazen de ben onun hatalarını düzelttim ve sonunda başardık ;))

URL Adresi (Orijinal) :

Sayfanın kullanımı çok basit. Uzun girişin ardından kısaca tarif edebilirim:
  • Elinizdeki ya da herhangi bir sayfadaki metinlerle birlikte karışık halde olan URL adreslerini kopyalayıp yapıştırdıktan sonra Linkleri Göster butonuna tıklarsanız karmaşık metinlerin arasından sadece URL adreslerini ayıklayıp size listeleyecektir. Mesela google ile herhangi bir arama yapın ve sonuç sayfasından istediğiniz kadar şeyi mouse ile seçerek kopyalayın. Hem adresleri hem başlıkları hem kısa açıklamaları kopyalayacaksınız bu durumda. O kopyaladığınız metni sitenin Manuel Link Girişi alanına yapıştırıp Linkleri Göster dediğiniz anda hemen altta sadece URL Adresleri sıralanacaktır. Tek tıkla istediğiniz adresi ya da tamamını kopyalayabileceksiniz.
Örneğin:
  • Web Sayfası URL'si kullanma. Buradaki alan ise girdiğiniz bir web adresindeki tüm linkleri aynı mantıkta metinleri ve diğer ögeleri es geçerek ayıklayıp alabilmek. URL adresini yazdıktan sonra Bu Adresten Linkleri Ayıkla butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Yalnız kodlanmış bir web sitesinin içindeki tüm kodları almak hem zaman alacaktır hem de linkleri çekerken hatalı çekmesiyle sonuçlabilir. Bu yüzden bu seçeneği mümkün olduğunca içerisinde size lazım olan linkler olan ve daha sade olan sayfalar için kullanın.​

• Son olarak anlatacağım özellik ise girişte bahsettiğim @patr0n 'un linkleri paylaştığı sayfayla ilgili kısım. Yapmanız gereken tek şey başka hiçbir yere hiçbir şey yazmadan ya da tıklamadan @patr0n IPTV M3u Linklerini Göster yazan butona basmak. Ona bastığınızda, eklediği m3u adreslerinin binli rakamları geçmesi nedeniyle biraz zaman alsa da sizler için kendi konusunda eklediği Linkler için Tıkla'nın götürdüğü adresten eklediği tüm bağlantılara adetiyle beraber en son eklenenden aşağıya doğru numara sırasıyla listelenir. Eğer @patr0n maksimum bağlantılar: .. şeklinde ibare de eklediyse listelenen bağlantılar için en fazla kaç kişinin kullanabileceği de ilave bilgi olarak görünür.
Bilgi: Bazı adresler yazım hatalarından dolayı çalışmayan adresler olarak konsolda listelenir. Sebebi patr0n'un eklerken harf yada karakter hatası yaptığından dolayı (@ yerine :// işaretleri gibi) adresin doğru bir adres olarak görülmemesinden kaynaklıdır. Bu yüzden siz onları zaten göremeyeceğiniz için yanlış bir adresi kopyalayıp kullanma ihtimaliniz yok. Endişe etmeyin.

Gördüğünüz linkleri kopyalamak için mouse ile seç/mouse sağ click/basılı tut menü açılsın gibi seçeneklere gerek kalmadan istediğiniz linkin altındaki Bu Adresi Kullan butuna bastığınız anda o adres panonuza kopyalanır. Geriye istediğiniz yere yapıştırmak kalır.​
Ayrıca; Bu Adresi Kullan butonunu hemen altında Xtream Code olarak Göster butonu yer alıyor. Ona basarsanız da kimi zaman "ben bunları nasıl xtream kod olarak girebilirim" sorusunu soranların cevabı karşılarında olacak. Örnek görsele @patr0n IPTV M3u Linkleri Göster butonuna basılmış haliyle bakalım:​
Özetlersem eğer ekstrem durumlar haricinde yani linkleri metinlerin içerisinden ayıklamak gibi durumlar haricinde genellikle @patr0n veya bir başkasının sadece m3u listelerini paylaştığı adreslerdeki linkleri ayıklamak ve listelemek için kullanabileceğinizi düşünüyorum.

Muhakkak hatalarla karşılaşabilirsiniz siteyi kullanırken. Eğer ki sizin işinizi görmeyecek bir durum ile ilgiliyse es geçebilirsiniz.
Statik bir web sitesi ile sadece css/java/html kodları ile yapılabileceğini düşündüğünüz ilave özellikler olursa söylemekten çekinmeyin lütfen.

Umarım artık kardeşimin paylaştığı m3u bağlantılarına daha rahat ulaşır ve kopyalayıp kullanabilirsiniz 😅

Sevgi ve saygılarımla.
Böyle Güzel bir çalışmaya vesile olmak hiç aklıma gelmezdi :) Emeğine sağlık @Latte Harika çalışma olmuş :)

Rica ederim ve teşekkür ederim @theperfectstrom ;))

Ben yaptım yaptım da balığı direkt vermediğim için pek ilgi görmez biliyorum.

Tek sayfalık birşey yap, içine üç beş mor kanal koy yetiyor genelde ihtiyacı karşılamaya.

Bizimki olur da lazım olursa bilgileri. Şimdiye kadar olduğu gibi 😅

Rica ederim ve teşekkür ederim @theperfectstrom ;))

Ben yaptım yaptım da balığı direkt vermediğim için pek ilgi görmez biliyorum.

Tek sayfalık birşey yap, içine üç beş mor kanal koy yetiyor genelde ihtiyacı karşılamaya.

Bizimki olur da lazım olursa bilgileri. Şimdiye kadar olduğu gibi 😅
Listede 425 link varmış ya :D şimdi öğrendim :p

Arkadaşlar merhaba ve günaydın.

Geçen gün @theperfectstrom 'un ( 😅 ) yolladığı bir TEXT dosyasına bakarken içerisindeki URL adreslerinin birbirine girdiğini yani art arda yazıldığını görünce çok uğraşacağımı düşündüm. Çünkü genellikle telefondan foruma girip, uygulamalara veya kodlara baktığım için o adresleri tek tek kopyalamak oldukça zor geldi.

Sabit bir hosting sağlıyor GitHub bu yüzden sunucu tarafında komut çalıştıramayacağım için javascript ve css kodlarıyla gerekli kütüphaneleri yükleyerek bir html sayfası üzerinden bunu gerçekleştirdim.
Tabi ki yapay zeka yardımını almadan tek başıma kafa yordum dersem yalan olur. Bazen o benim hatalarımı bazen de ben onun hatalarını düzelttim ve sonunda başardık ;))

URL Adresi (Orijinal) :

Sayfanın kullanımı çok basit. Uzun girişin ardından kısaca tarif edebilirim:
  • Elinizdeki ya da herhangi bir sayfadaki metinlerle birlikte karışık halde olan URL adreslerini kopyalayıp yapıştırdıktan sonra Linkleri Göster butonuna tıklarsanız karmaşık metinlerin arasından sadece URL adreslerini ayıklayıp size listeleyecektir. Mesela google ile herhangi bir arama yapın ve sonuç sayfasından istediğiniz kadar şeyi mouse ile seçerek kopyalayın. Hem adresleri hem başlıkları hem kısa açıklamaları kopyalayacaksınız bu durumda. O kopyaladığınız metni sitenin Manuel Link Girişi alanına yapıştırıp Linkleri Göster dediğiniz anda hemen altta sadece URL Adresleri sıralanacaktır. Tek tıkla istediğiniz adresi ya da tamamını kopyalayabileceksiniz.
Örneğin:
  • Web Sayfası URL'si kullanma. Buradaki alan ise girdiğiniz bir web adresindeki tüm linkleri aynı mantıkta metinleri ve diğer ögeleri es geçerek ayıklayıp alabilmek. URL adresini yazdıktan sonra Bu Adresten Linkleri Ayıkla butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Yalnız kodlanmış bir web sitesinin içindeki tüm kodları almak hem zaman alacaktır hem de linkleri çekerken hatalı çekmesiyle sonuçlabilir. Bu yüzden bu seçeneği mümkün olduğunca içerisinde size lazım olan linkler olan ve daha sade olan sayfalar için kullanın.​

• Son olarak anlatacağım özellik ise girişte bahsettiğim @patr0n 'un linkleri paylaştığı sayfayla ilgili kısım. Yapmanız gereken tek şey başka hiçbir yere hiçbir şey yazmadan ya da tıklamadan @patr0n IPTV M3u Linklerini Göster yazan butona basmak. Ona bastığınızda, eklediği m3u adreslerinin binli rakamları geçmesi nedeniyle biraz zaman alsa da sizler için kendi konusunda eklediği Linkler için Tıkla'nın götürdüğü adresten eklediği tüm bağlantılara adetiyle beraber en son eklenenden aşağıya doğru numara sırasıyla listelenir. Eğer @patr0n maksimum bağlantılar: .. şeklinde ibare de eklediyse listelenen bağlantılar için en fazla kaç kişinin kullanabileceği de ilave bilgi olarak görünür.
Bilgi: Bazı adresler yazım hatalarından dolayı çalışmayan adresler olarak konsolda listelenir. Sebebi patr0n'un eklerken harf yada karakter hatası yaptığından dolayı (@ yerine :// işaretleri gibi) adresin doğru bir adres olarak görülmemesinden kaynaklıdır. Bu yüzden siz onları zaten göremeyeceğiniz için yanlış bir adresi kopyalayıp kullanma ihtimaliniz yok. Endişe etmeyin.

Gördüğünüz linkleri kopyalamak için mouse ile seç/mouse sağ click/basılı tut menü açılsın gibi seçeneklere gerek kalmadan istediğiniz linkin altındaki Bu Adresi Kullan butuna bastığınız anda o adres panonuza kopyalanır. Geriye istediğiniz yere yapıştırmak kalır.​
Ayrıca; Bu Adresi Kullan butonunu hemen altında Xtream Code olarak Göster butonu yer alıyor. Ona basarsanız da kimi zaman "ben bunları nasıl xtream kod olarak girebilirim" sorusunu soranların cevabı karşılarında olacak. Örnek görsele @patr0n IPTV M3u Linkleri Göster butonuna basılmış haliyle bakalım:​

Sevgi ve saygılarımla.
Faydalı bir proje. Her ikinizin de (Latte & A.i.) Emeklerine Teşekkürler

Ek olarak içeriye şuuu toplama olanlardan bir m3u linki butonu bırakabilirsin abi :D

Geri