Latte
Geliştirici
- Konular
- 69
YENİ DÜZENLEME VE TASARIM
Güncelleme 03/02/2025 - Düzenleme tarihi: 08/04/2025
Arkadaşlar merhaba.Güncelleme 03/02/2025 - Düzenleme tarihi: 08/04/2025

İlk içerikten:
Geçen gün @theperfectstrom 'un (

Ayrıca @patr0n 'un neredeyse her gün düzenli olarak paylaştığı linklerin olduğu sayfaya ulaşmayı başaramayıp, oradaki m3u bağlantı adreslerini almayı beceremeyen ya da yanlış kopyalayan arkadaşların olduğunu da devamlı olarak görüyordum.
Aklımda ona da yardımcı olabilecek bir proje yapmak vardı.
Herkes ulaşabilmeli ve onun da yaptığı gibi ulaşırken hiçbir engele takılmadan kullanabilmeliydi.
Bir iki ilave daha yaparak sonunda tek bir web sayfası üzerinden bunu gerçekleştirmeyi başardım.
GitHub üzerinden oluşturduğum repository'i GitHub Pages ile çevrimiçi kullanılabilir bir hale getirdim.
03/02/2025:
URL Adresi (Orijinal) :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
URL Adresi (Kısaltılmış):
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Link Toplayıcı - URL Yönetim Aracı

Merhaba arkadaşlar,
Sizlerle modern ve kullanıcı dostu bir web uygulaması paylaşmak istiyorum. Link Toplayıcı, URL adreslerini kolayca ayıklamanıza ve yönetmenize olanak sağlayan, şık karanlık tema arayüzüne sahip bir araç.
Daha önceki adıyla Link Ayırıcı ve Kopyalayıcı olan web sitemi biraz daha geliştirip arayüzünü değiştirdim.

Modern karanlık tema arayüzü
Çeşitli kaynaklardan bağlantı ayıklama
Metin ve dosya tabanlı bağlantı işleme
patr0n listelerine kolay erişim
Kullanıma hazır oynatma listeleri
Hızlı ve verimli işleme

1. URL İşleyici
- URL İşleyici bölümüne gidin
- İşlemek istediğiniz web sayfasının bağlantısını girin
- YENİ: İsterseniz sadece M3u/M3u8 bağlantılarını listeleyebilirsiniz. (08/03/2025)
- "Linkleri Bul" butonuna tıklayarak bağlantıları çıkarın

2. Metin/Dosya İşleyici
- Metin İşleyici bölümüne gidin
- Bağlantıları içeren metninizi yapıştırın veya dosya yükleyin
- "Linkleri Ayıkla" butonuyla bağlantıları işleyin

3. patr0n IPTV
- patr0n IPTV bölümünden özel liste adreslerine erişin
- Güncel IPTV listelerini kolayca görüntüleyin
Yeni ve Güncellenen Özellikleri:- Tüm liste tek seferde ve anında listelensin diye sayfalandırma yöntemine geçtim. Örnek resimde gördüğünüz gibi mevcut 10059 listenin yüklenmesini beklemek yerine sayfa sayfa tüm adreslere anında ulaşabileceksiniz. Şu anda her sayfada en fazla 50 bağlantı listelenecek şekilde ayarladım. Daha önceki gibi en son eklenen adresler eklenme sırasına göre listeleniyor; yeniden eskiye doğru.
- En son eklenen link sayısı da ayrıca belirtiliyor. Bu düzen @patr0n 'un listesini hazırlamasına göre seçiliyor. Kodlarında değişiklik yaparsa veriler de saçmalayabilir
- Her bir bağlantı adresi eğer kullanıcı adı ve şifre içeriyorsa daha önceki sistem gibi Xtream Code olarak gösterilebilir halde bulunuyor.
- Her bir adres önceki gibi tek tıkla kopyalanabilir durumdadır.

4. Hazır Listeler
- Önceden hazırlanmış oynatma listelerine göz atın.
- Listeler güncellenirse buradaki alanda yer alan içerik grubu ve içerik sayıları da anında güncellenecektir.
- Sadece forumdaki arkadaşlarımızın sürekli güncellemeye çalıştıkları listeleri ekledim. Her bir listenin adresi kendilerinin forumda paylaştıkları adreslerle birebir aynıdır. Ayrıca farklı bir yere yüklenerek eklenmemiştir. Sadece @powerboard 'ın listesini dosya olarak yükleyip bağlantı ekledim çünkü forumda paylaşılan hali sıkıştırılmış bir dosyaydı.
Şu anda ekli liste sahipleri : @patr0n , @Memetcandal , @Berat55 , @powerboard
Listesini paylaşmak isteyen olursa seve seve eklerim ve listesini kaldırmak isteyenler için de aynı şey geçerli. - Kanal gruplarını ve içerikleri inceleyin

- M3u veya m3u8 bağlantı adresini girdi alanına yazın veya yapıştırın.
- İçerik sayısına ve bağlantının da erişimine bağlı olarak kısa bir süre bekleyin.
- Eğer erişim yasağı yoksa (proxy ile kontrolü sonrasında) karşınıza girmiş olduğunuz listenin bağlantı bilgileri, akış bilgileri ve hesap bilgileri gelsin.
Ayrıca kaç adet mor spor kanal içeriğinin olduğunu da görebilirsiniz. - Tadını çıkarın!

Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.

Uygulamayla ilgili her türlü öneri ve geri bildiriminizi bu konuda paylaşabilirsiniz. Geliştirme sürecine katkıda bulunmaktan mutluluk duyarım.
Statik bir web sitesi ile sadece css/java/html kodları ile yapılabileceğini düşündüğünüz ilave özellikler olursa söylemekten çekinmeyin lütfen.
Umarım artık kardeşimin paylaştığı m3u bağlantılarına daha rahat ulaşır ve kopyalayıp kullanabilirsiniz

Özetlersem eğer ekstrem durumlar haricinde yani linkleri metinlerin içerisinden ayıklamak gibi durumlar haricinde genellikle @patr0n veya bir başkasının sadece m3u listelerini paylaştığı adreslerdeki linkleri ayıklamak ve listelemek için kullanabileceğinizi düşünüyorum.Sevgi ve saygılarımla.
@patr0n , @Memetcandal , @theperfectstrom , @Berat55 , @powerboard
Son düzenleme: