Yardım linklerdeki adult içerikler

Ganzula61

Üye
Konular
1
Merhabalar herkese.
iptv ye yüklediğim link ya da m3u8 lerde adult kanallar var. Bunları kaldırmanın bir yolu var mı acaba ?.
Teşekkür ederim.

M3u dosyasını bir metin editörü programı ile açıp içerisinden istemediğiniz kanalları silin ve kaydedin.

vlc playerden ac farklı kaydet diyerek kaydet sonra kaydettigini ac ve istedigin kanalları silebilirsin

Merhabalar herkese.
iptv ye yüklediğim link ya da m3u8 lerde adult kanallar var. Bunları kaldırmanın bir yolu var mı acaba ?.
Teşekkür ederim.
Ben ultimate iptv loader kullanıyorum.İsterseniz listede gizleyebiliyorsunuz,istersenizde listede hangi grupları istiyorsanız onlardan oluşan yeni m3u yapabiliyorsunuz birkaç tıklamayla.Yeni güzel çalışan liste bulduğumda hemen yabancılardan kurtulup hafif bir m3u yapıyorum.Bu modlusu.Ben ücretli almıştım ama buda güzel.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241114_121720_Ultimate IPTV Loader PRO.jpg
    Screenshot_20241114_121720_Ultimate IPTV Loader PRO.jpg
    730.6 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20241114_121842_Ultimate IPTV Loader PRO.jpg
    Screenshot_20241114_121842_Ultimate IPTV Loader PRO.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20241114_122530_Ultimate IPTV Loader PRO.jpg
    Screenshot_20241114_122530_Ultimate IPTV Loader PRO.jpg
    338.3 KB · Görüntüleme: 32
Ben ultimate iptv loader kullanıyorum.İsterseniz listede gizleyebiliyorsunuz,istersenizde listede hangi grupları istiyorsanız onlardan oluşan yeni m3u yapabiliyorsunuz birkaç tıklamayla.Yeni güzel çalışan liste bulduğumda hemen yabancılardan kurtulup hafif bir m3u yapıyorum.Bu modlusu.Ben ücretli almıştım ama buda güzel.

Ben de bunu kullanmaya başladım, gerçekten çok iyi

Son düzenleme:
Cevaplar için teşekkür ederim. Metin Editörü en kolayı sanırım. Uygulamyıda deneyeceğim

Cevaplar için teşekkür ederim. Metin Editörü en kolayı sanırım. Uygulamyıda deneyeceğim
Metin editörü ile 150 bin kanaldan ve tüm ülkelerden oluşan listeyi temizlemek için günlerce uğraşmanız lazım.Bu apkda sadece kullanacağınız grupları işaretleyip yeni m3u haline getirmeniz 1 dakikanızı almaz.Tercih sizin tabiki.

Tesekkurler

Metin editörü ile 150 bin kanaldan ve tüm ülkelerden oluşan listeyi temizlemek için günlerce uğraşmanız lazım.Bu apkda sadece kullanacağınız grupları işaretleyip yeni m3u haline getirmeniz 1 dakikanızı almaz.Tercih sizin tabiki.
Gerçekten de öyle oldu. Önce metin editörden başladım baktım olacak gibi değil, sonra senin programı denedim gerçekten büyük kolaylık. Tekrar teşekkür ederim.

Konuyu görüntüleyenler

Geri