Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Merhabalar herkese.
iptv ye yüklediğim link ya da m3u8 lerde adult kanallar var. Bunları kaldırmanın bir yolu var mı acaba ?.
Teşekkür ederim.
iptv proHangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
Ben ultimate iptv loader kullanıyorum.İsterseniz listede gizleyebiliyorsunuz,istersenizde listede hangi grupları istiyorsanız onlardan oluşan yeni m3u yapabiliyorsunuz birkaç tıklamayla.Yeni güzel çalışan liste bulduğumda hemen yabancılardan kurtulup hafif bir m3u yapıyorum.Bu modlusu.Ben ücretli almıştım ama buda güzel.Merhabalar herkese.
iptv ye yüklediğim link ya da m3u8 lerde adult kanallar var. Bunları kaldırmanın bir yolu var mı acaba ?.
Teşekkür ederim.
Ben de bunu kullanmaya başladım, gerçekten çok iyiBen ultimate iptv loader kullanıyorum.İsterseniz listede gizleyebiliyorsunuz,istersenizde listede hangi grupları istiyorsanız onlardan oluşan yeni m3u yapabiliyorsunuz birkaç tıklamayla.Yeni güzel çalışan liste bulduğumda hemen yabancılardan kurtulup hafif bir m3u yapıyorum.Bu modlusu.Ben ücretli almıştım ama buda güzel.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ottplayermerhabalar ios için önerebileceğiniz ip tv programı var mı ?
Metin editörü ile 150 bin kanaldan ve tüm ülkelerden oluşan listeyi temizlemek için günlerce uğraşmanız lazım.Bu apkda sadece kullanacağınız grupları işaretleyip yeni m3u haline getirmeniz 1 dakikanızı almaz.Tercih sizin tabiki.Cevaplar için teşekkür ederim. Metin Editörü en kolayı sanırım. Uygulamyıda deneyeceğim
Ben ultimate iptv loader kullanıyorum.İsterseniz listede gizleyebiliyorsunuz,istersenizde listede hangi grupları istiyorsanız onlardan oluşan yeni m3u yapabiliyorsunuz birkaç tıklamayla.Yeni güzel çalışan liste bulduğumda hemen yabancılardan kurtulup hafif bir m3u yapıyorum.Bu modlusu.Ben ücretli almıştım ama buda güzel.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
TesekkurlerBen ultimate iptv loader kullanıyorum.İsterseniz listede gizleyebiliyorsunuz,istersenizde listede hangi grupları istiyorsanız onlardan oluşan yeni m3u yapabiliyorsunuz birkaç tıklamayla.Yeni güzel çalışan liste bulduğumda hemen yabancılardan kurtulup hafif bir m3u yapıyorum.Bu modlusu.Ben ücretli almıştım ama buda güzel.
Gerçekten de öyle oldu. Önce metin editörden başladım baktım olacak gibi değil, sonra senin programı denedim gerçekten büyük kolaylık. Tekrar teşekkür ederim.Metin editörü ile 150 bin kanaldan ve tüm ülkelerden oluşan listeyi temizlemek için günlerce uğraşmanız lazım.Bu apkda sadece kullanacağınız grupları işaretleyip yeni m3u haline getirmeniz 1 dakikanızı almaz.Tercih sizin tabiki.