Webos LG mağazasında da web video caster var.Lg webos tv kullaniyorum film dizi yada spor kanallarini izlemek icin uygulama nasil yükleyeceğim bir çözümü var mi
İp tv gibi bir uygulama miWebos LG mağazasında da web video caster var.
Telefona da kurduktan sonra bağlantı kurup web video caster üzerinden izleyebilirsin.
Bu program TV de çalışıyor. Video göstereceği linki telefondan yönlendiriyorsunuz. Açıklaması şu videodaİp tv gibi bir uygulama mi
Hocam kanallar için iyi ancak film için mantıklı değil ileri geri sarma durdurma devam etme yok. Bir çok uygulama denedim ama vod izlemek mümkün değil maalesef. Box alıp zaman kaybetmemeyi öneriyorum.ssiptv dene
hocam mkvod bitti 1 yıl önce filan sildiler forumu filan destekde vermiyor artıkeskiden bende de LG televizyon varken mkvod diye bir uygulama vardı yüklemiştim gayet de güzeldi hala var mı bilmiyorum o bütün ihtiyaçlarına cevap verebilir markette olabilir Bir bakman gerekir
soyadınız kılavuz mu hocam benimde kılavuzeskiden bende de LG televizyon varken mkvod diye bir uygulama vardı yüklemiştim gayet de güzeldi hala var mı bilmiyorum o bütün ihtiyaçlarına cevap verebilir markette olabilir Bir bakman gerekir