Lg webos tv film dizi uygulama sorunu

yavuz2147

Paylaşımcı
Puan 13
Çözümler 0
@yavuz2147
Lg webos tv kullaniyorum film dizi yada spor kanallarini izlemek icin uygulama nasil yükleyeceğim bir çözümü var mi

Lg webos tv kullaniyorum film dizi yada spor kanallarini izlemek icin uygulama nasil yükleyeceğim bir çözümü var mi
Webos LG mağazasında da web video caster var.
Telefona da kurduktan sonra bağlantı kurup web video caster üzerinden izleyebilirsin.

Hocam kanallar için iyi ancak film için mantıklı değil ileri geri sarma durdurma devam etme yok. Bir çok uygulama denedim ama vod izlemek mümkün değil maalesef. Box alıp zaman kaybetmemeyi öneriyorum.

Smartiptv içerik varsa kullanıcı dostu arayüzü ile çok iyi bence

Web Os işletim siztemi bize uymaz. Android candır, olmadı Google tv...

eskiden bende de LG televizyon varken mkvod diye bir uygulama vardı yüklemiştim gayet de güzeldi hala var mı bilmiyorum o bütün ihtiyaçlarına cevap verebilir markette olabilir Bir bakman gerekir

eskiden bende de LG televizyon varken mkvod diye bir uygulama vardı yüklemiştim gayet de güzeldi hala var mı bilmiyorum o bütün ihtiyaçlarına cevap verebilir markette olabilir Bir bakman gerekir
hocam mkvod bitti 1 yıl önce filan sildiler forumu filan destekde vermiyor artık

soyadınız kılavuz mu hocam benimde kılavuz

Geri