Latte - Sinetech Cloudstream Deposu

IPTVSevenler dahil olmak üzere forumdaki diğer liste sahiplerinin de eklentileri eklensin mi?

• Kesinlikle

Oy: 239 75.9%
  • Gerek yok

Oy: 24 7.6%
  • Spor kanallarına özel Vavoo/Daddylive olabilir.

Oy: 99 31.4%

• Kullanılan toplam oy
    315
Değişiklik Günlüğü
30 Nisan, 2025

Yeni Eklenti.

• KickTR: @fsozkan 'ın talebi üzerine Kick.com yayıncılarının canlı yayınlarını ve popüler yayıncı kanallarını ekledim.
  • Anladığım kadarıyla twitch tarzı 7/24 canlı yayın yapanların olduğu bir web sitesi.
  1. KickTR: Kick.com Canlı Yayınlar「🤳🏻」adıyla eklenecektir.
  2. İki kategoriden oluşmaktadır: 🇹🇷͜͜͡͡✯ Şu anda Canlı Türk Yayıncılar ve 🔥 Popüler Kanallar (Arama ile istediğinizi bulun)
  3. 🇹🇷͜͜͡͡✯ Şu anda Canlı Türk Yayıncılar kategorisinde o anda yayında olan tüm Türk yayıncılar yer almaktadır.
  4. 🔥 Popüler Kanallar (Arama ile istediğinizi bulun) kategorisinde ise 50 popüler yayıncı yer almaktadır.
  5. Eklenti ana sayfasından veya genel aramadan istediğiniz diğer yayıncıları da isimlerini biliyorsanız bulup o anda yayındalarsa izleyebilirsiniz.
  6. Anlık olarak canlı yayında olanlar için "Yayıncı Adı", "Yayın yaptığı kategori bilgisi", "Anlık izleyenlerin sayısı" ve "Hakkında" bilgileri yer almaktadır.
  7. Yayıncı olup o anda canlı yayın yapmayanların bilgi sayfalarında ayrıca çevrimdışı oldukları bilgisi yer almaktadır. Canlı yayın linkinde bağlantı bulunamadı hatası verecektir.
  8. Arama ile bulunan sonuçlarda eğer hesap onaylı bir hesap ise (yeşil verified) onaylanmış hesap simgesiyle birlikte sonuçlara yansıyacaktır.
Eklentinin şu anki durumu için "Sneak Peaks" :

KickTR:

Eklenti Ana Sayfası

Ekli dosyayı görüntüle 7310

Canlı yayın sırasında bir yayıncı sayfası
Ekli dosyayı görüntüle 7311

Canlı yayın yapan bir kullanıcının o anki ekran görüntüsü
Ekli dosyayı görüntüle 7312

Arama sonuçları örnek sayfası (Bahsi geçen onaylanmış hesap bilgisiyle birlikte)
Ekli dosyayı görüntüle 7313

@fsozkan ricanız üzerine canıma okusa da hallettim ;))

Umarım emeklerime değmiştir.

İyi eğlenceler dilerim.
Hocam kickte türk yayıncı jokerresmi aramalarda çıkmıyor

Hocam kickte türk yayıncı jokerresmi aramalarda çıkmıyor
O muhtemelen aramayı yaptırdığım istatistik sitesinden kaynaklıdır. Sanıyorum ki çokça yayıncıyı bulur ama arada tek tük böyle olursa da artık yapacak birşey sanırım. Eklenti direkt kick'ten almıyor verileri yani. Yardımcı bir siteden de veri çektiriyorum. Ana sayfadaki canlı ve popüler listeler de hem oradan hem kickten. Arama'yı ise direkt diğer site üzerinden yapıyor. Orada manuel arama yaptım ve yine görünmedi jokerresmi dediğiniz hesap ama o anda eklentide canlı yayında jahrein gibi yayıncılar da vardı hem canlıda hem popülerler arasında.

Eklenti hiçbir şeyi açamaz hale gelene kadar da pek bir şey yapamam gibi duruyor çünkü yeterince zorlamıştı beni kusura bakmayın artık olduğu kadarı yetiyorsa ne ala.

O muhtemelen aramayı yaptırdığım istatistik sitesinden kaynaklıdır. Sanıyorum ki çokça yayıncıyı bulur ama arada tek tük böyle olursa da artık yapacak birşey sanırım. Eklenti direkt kick'ten almıyor verileri yani. Yardımcı bir siteden de veri çektiriyorum. Ana sayfadaki canlı ve popüler listeler de hem oradan hem kickten. Arama'yı ise direkt diğer site üzerinden yapıyor. Orada manuel arama yaptım ve yine görünmedi jokerresmi dediğiniz hesap ama o anda eklentide canlı yayında jahrein gibi yayıncılar da vardı hem canlıda hem popülerler arasında.

Eklenti hiçbir şeyi açamaz hale gelene kadar da pek bir şey yapamam gibi duruyor çünkü yeterince zorlamıştı beni kusura bakmayın artık olduğu kadarı yetiyorsa ne ala.
dm bakar mısın

O dediğin varmış ama repoyu yapan o gösterimi gerçekleştiren dosyaları kaldırmış. Bakarım çok uğraştıracak bir şey değilse yeniden entegre ederim kardeşim.

O eklenti ayrı olarak değil AniworldMC kurulunca otomatik geliyor.
Son durum ne Abi çözebildin mi?

İlgili kanal canlı yayına geçince buldum ve favoriledim.

Depoyu uygulamaya eklemek için :

Depo URL kısmına Latte veya sinetech yazmanız yeterlidir.

Arkadaşlar merhaba.
Daha öncesinde @patr0n kardeşim @powerboard 'un film ve dizi arşivi listelerini kendi reposuna ve kekikdevam, nikstream gibi repolara eklemişti fakat;

Ben biraz daha geliştirip daha önce hiçbir cloudstream eklentisinde olmayan bir şekilde bir film veya dizi sitesinden bilgi alır gibi göstermek istedim.
Bunun için birkaç gün önce asıl konu altında konuştuğumuz @mooncrown 'un mesajı etkili oldu.
Elbette @powerboard 'un listeleri hazırlarken gösterdiği özen ve bölüm/sezon gibi bilgiler uyarlama yapmamı oldukça kolaylaştırdı.

Aşağıda reponun özellikleri yazıyor ama kısaca anlatmam gerekirse:

- Film veya dizi sayfalarının eklenti haline getirilmiş versiyonları gibi Devam Et özelliği eklendi. Böylece kaldığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz izlediğiniz film veya dizileri.
- Film ve Dizi bilgi alanları eklendi. themoviedb.org sitesinden veriler çekilerek eğer bulunabiliyorsa her bir film ve dizi için konu, yapım yılı, yönetmen, oyuncular, orijinal dil vb görmeyi isteyebileceğiniz her seçenek eklendi. (Bu özelliğin sebebi @nedirne 'nin talebi ve @tıngırmıngır 'ın ilgisi, teşekkürler)
- Dizi bilgi sayfalarında her sezon ve bölüm eklendi. powerboard sezon ve bölüm olarak eklemişse istenilen sezon seçilip o sezona ait bölümler listelenebilir ve izlenebilir. Ayrıca TMDB üzerinden toplam kaç sezon olduğu bilgisi de ayrıca eklendi.

Dahası aşağıdaki bilgilerde ve eklentinin kendisinde ;)

PowerDizi​

Ekli dosyayı görüntüle 6146
Ekli dosyayı görüntüle 6147

PowerDizi, yabancı dizileri izlemek için geliştirilmiş bir eklentidir. Kullanıcılar, dizileri kolayca arayabilir ve izleyebilir. Eklenti, TMDB entegrasyonu sayesinde diziler hakkında detaylı bilgi sağlar.

Özellikler​

• Ana Sayfa: Kullanıcılar için dizilerin listelendiği bir ana sayfa.
  • Hızlı Arama: Dizileri hızlı bir şekilde arama imkanı.
  • İndirme Desteği: Dizileri indirme özelliği.
  • Desteklenen İçerik Türleri: TV Dizileri.

TMDB Entegrasyonu​

TMDB API kullanılarak diziler hakkında detaylı bilgi alınabilir. Bu bilgiler arasında dizinin konusu, yayın tarihi, oyuncular ve daha fazlası bulunmaktadır.

PowerSinema​

Ekli dosyayı görüntüle 6148

PowerSinema, filmleri izlemek için geliştirilmiş bir eklentidir. Kullanıcılar, filmleri kolayca arayabilir ve izleyebilir. Eklenti, TMDB entegrasyonu sayesinde filmler hakkında detaylı bilgi sağlar.

Özellikler​

• Ana Sayfa: Kullanıcılar için filmlerin listelendiği bir ana sayfa.
  • Hızlı Arama: Filmleri hızlı bir şekilde arama imkanı.
  • İndirme Desteği: Filmleri indirme özelliği.
  • Desteklenen İçerik Türleri: Filmler.

TMDB Entegrasyonu​

TMDB API kullanılarak filmler hakkında detaylı bilgi alınabilir. Bu bilgiler arasında filmin konusu, yapım yılı, yönetmen ve daha fazlası bulunmaktadır.

Ortak Özellikler​

Film ve Dizilere ait themoviedb.org bilgileri:​

• Slogan
  • Konu
  • Oyuncular
  • Yönetmen
  • Yapım yılı
  • Video süresü
  • Türleri
  • Ülke
  • Orjinial Dili
  • TMDB puanı

Avantajlar​

• Kullanıcı dostu arayüz.
  • TMDB entegrasyonu sayesinde detaylı içerik bilgisi.

Mevcut Eklentiler:
Eklenti AdıKullanım Amacı:Aktiflik Durumu
powerDizi@powerboard güncel dizi listesi (m3u)Çalışma Durumu :
powerSinema@powerboard güncel film listesi (m3u)Çalışma Durumu :
TvBahcesiTv Garden sitesinin canlı yayınlarıÇalışma Durumu :
DDiziDdizi web site içerikleriÇalışma Durumu :
DaddyLiveMor spor amaçlı spor listesi (m3u)Çalışma Durumu :
ToGrupVavoo ve diğer .to grubu site içerikleri (m3u)Çalışma Durumu :
WebDramaTurkey 🆕WebDramaTurkey web site içerikleriÇalışma Durumu :
YTCanliTV 🆕Youtube üzerindeki canlı yayın yapan kanallarÇalışma Durumu :
YTEglence 🆕Youtube üzerindeki eğlence içerikli kanallarÇalışma Durumu :
DiziFun 🆕Çeşitli platformlardaki içeriklerÇalışma Durumu :
AniworldMC / Serienstream 🆕Hexated deposundaki Aniworld eklentisinin canlıya alınmış hali. Almanca Animeler ve Almanca Film/Dizi içerikleri içerir.Çalışma Durumu :
mywayTV 🆕@myway 'in forumda paylaştığı Canlı TV listesinin düzenlenerek eklenmiş halidir.Çalışma Durumu :
KickTR🆕Kick dot com sitesine ait canlı yayın içeriklerini izlemek için bir eklentidir.Çalışma Durumu :

Liste sahipleri​

• @powerboard (Dizi listesi direkt kendisine ait linkten alınmaktadır. Yani güncellendi mesajını orijinal konusuna bıraktığında Cloudstream eklentisinde de anında güncellenir. Fakat film listesi github depomdan alınıyor. Zipli dosya yerine dizi listesi gibi bir bağlantı adresi ayarlar veya kendisi github vb bir yerden listesini güncellerse ona göre değiştirilebilir.)

Depoyu eklemek için:​

• Depo ekle kısmında depo url adresi alanına Latte veya sinetech yazmanız yeterli olacaktır.
Muhteşem bişey olmuş Elinize sağlık muazzamsınız

Ayak işleri ni komedi kısmına ekleyebilir misiniz

Güncelleme [DaddyLive Eklentisi]
(18 Mayıs 2025)

Yeni Özellikler:

- VPN İhtiyacı Olmadan İçerik Erişimi:
  • Artık tüm içerikler eklentinin ilk hali gibi VPN ihtiyacı olmadan direkt olarak açılabiliyor, izleyebilmek için harici bir uygulamaya gerek yok.
- Türkiye Kanalları Öncelikli Sıralama:
  • Eklentinin ilk halinde olduğu gibi kanallar sıralanırken, Türkiye kanalları en üstte olacak şekilde sıralanıyor.
- Mor Kanalların Üst Sıralarda Yer Alması:
  • Özellikle içerisinde mor kanallar olan ülke kanal grupları en üstte yer alacak şekilde sıralanıyor. Kategori adı ne olursa olsun eğer içerisinde mor spor kanalı varsa Türkiye Kanalları grubundan sonra onlar sıralanmaya başlıyor.
- İçerik Bilgi Sayfaları:
  • İçerik bilgi sayfalarında bilgiler adı altında grup adı, kanal adı ve içeriğin kullanılan dili gibi bilgiler yer alıyor.

Değişiklikler:

• Yeni Özellikler:
    • DaddyLive eklentisine yeni spor kanalları eklendi. Önceki halinde sadece belirli ülkelerin belirli kanalları varken şu anda olabilecek tüm kanallar listede görüntülenebiliyor.
    • Kanal grupları ülke isimleriyle özdeş durumdadır ve bazı kanal gruplarında spor kanalları haricinde sinema vb. kanallar da yer almaktadır.
    • Kullanıcı arayüzü iyileştirildi.
  • Düzeltmeler:
    • M3U dosyalarının yüklenmesi sırasında oluşan hatalar giderildi.
    • Kanal bilgileri güncellendi.
  • Geliştirmeler:
    • Performans iyileştirmeleri yapıldı.
    • Görsel iyileştirmeler yapıldı.
    • Arama fonksiyonu geliştirildi.
  • İptal Edilen Özellikler:
    • Events içerikleri kaldırıldı ve sadece canlı yayın kanalları gösterilmektedir.

Cloudstream uygulaması içerisinden (Ayarlar>Güncellemeler ve Yedekleme>Eklentileri Güncelle) eklentiyi güncellediğiniz anda değişiklikleri göreceksiniz.
Özellikle Süper Lig ve diğer tüm liglerin sonuç belirleyen son haftalarına girdiğimiz için bir çok kişinin ihtiyacını karşılamasını umuyorum.
Liste içerisindeki kanallar sadece futbol kanalları olmadıkları için sinema, belgesel, çizgi film gibi yabancı içerikler ve diğer spor severler için de birer alternatif olur sanıyorum.

Eklenti Ana Sayfası:

1747545949745

İçerik Sayfası Örneği:

1747543914889

Örnek İçerik Oynatım Görünümü:

1747544107694

Hocam öncelikle elinize emeğinize zağlık. Çok güzel olmuş. Bir sorum olacak. şu an ki dadlive bein 1 ( kasımpaşa eyüp tekrar ) yayını ile gerçek bein 1 (gs - ts tekrarı ) yayını aynı değil. Bu sadece dadylive için geçerli değil çoğu eklentide bein yayınları böyle. Sebebi ne oluyor ?

Hocam öncelikle elinize emeğinize zağlık. Çok güzel olmuş. Bir sorum olacak. şu an ki dadlive bein 1 ( kasımpaşa eyüp tekrar ) yayını ile gerçek bein 1 (gs - ts tekrarı ) yayını aynı değil. Bu sadece dadylive için geçerli değil çoğu eklentide bein yayınları böyle. Sebebi ne oluyor ?
Mac yayınında ortak

Teşekkür ederim.

Evet haklısınız çünkü kaynak yayın olarak farklı içerikler oluyor genelde hepsi. Yani birebir o anda yayınlanan program yansıtılmıyor çoğu kişi tarafından. Sadece kaynak yayın (gerçekten de öyleyse) olarak geçenler aynı akışı takip ediyorlar. Yani sonuçta birileri bize ne veriyorsa ve ücretsiz izlemek istiyorsak onu izlemek zorunda kaldığımız için pek seçme şansımız olmuyor.

Depoyu uygulamaya eklemek için :

Depo URL kısmına Latte veya sinetech yazmanız yeterlidir.

Arkadaşlar merhaba.
Daha öncesinde @patr0n kardeşim @powerboard 'un film ve dizi arşivi listelerini kendi reposuna ve kekikdevam, nikstream gibi repolara eklemişti fakat;

Ben biraz daha geliştirip daha önce hiçbir cloudstream eklentisinde olmayan bir şekilde bir film veya dizi sitesinden bilgi alır gibi göstermek istedim.
Bunun için birkaç gün önce asıl konu altında konuştuğumuz @mooncrown 'un mesajı etkili oldu.
Elbette @powerboard 'un listeleri hazırlarken gösterdiği özen ve bölüm/sezon gibi bilgiler uyarlama yapmamı oldukça kolaylaştırdı.

Aşağıda reponun özellikleri yazıyor ama kısaca anlatmam gerekirse:

- Film veya dizi sayfalarının eklenti haline getirilmiş versiyonları gibi Devam Et özelliği eklendi. Böylece kaldığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz izlediğiniz film veya dizileri.
- Film ve Dizi bilgi alanları eklendi. themoviedb.org sitesinden veriler çekilerek eğer bulunabiliyorsa her bir film ve dizi için konu, yapım yılı, yönetmen, oyuncular, orijinal dil vb görmeyi isteyebileceğiniz her seçenek eklendi. (Bu özelliğin sebebi @nedirne 'nin talebi ve @tıngırmıngır 'ın ilgisi, teşekkürler)
- Dizi bilgi sayfalarında her sezon ve bölüm eklendi. powerboard sezon ve bölüm olarak eklemişse istenilen sezon seçilip o sezona ait bölümler listelenebilir ve izlenebilir. Ayrıca TMDB üzerinden toplam kaç sezon olduğu bilgisi de ayrıca eklendi.

Dahası aşağıdaki bilgilerde ve eklentinin kendisinde ;)

PowerDizi​

Ekli dosyayı görüntüle 6146
Ekli dosyayı görüntüle 6147

PowerDizi, yabancı dizileri izlemek için geliştirilmiş bir eklentidir. Kullanıcılar, dizileri kolayca arayabilir ve izleyebilir. Eklenti, TMDB entegrasyonu sayesinde diziler hakkında detaylı bilgi sağlar.

Özellikler​

• Ana Sayfa: Kullanıcılar için dizilerin listelendiği bir ana sayfa.
  • Hızlı Arama: Dizileri hızlı bir şekilde arama imkanı.
  • İndirme Desteği: Dizileri indirme özelliği.
  • Desteklenen İçerik Türleri: TV Dizileri.

TMDB Entegrasyonu​

TMDB API kullanılarak diziler hakkında detaylı bilgi alınabilir. Bu bilgiler arasında dizinin konusu, yayın tarihi, oyuncular ve daha fazlası bulunmaktadır.

PowerSinema​

Ekli dosyayı görüntüle 6148

PowerSinema, filmleri izlemek için geliştirilmiş bir eklentidir. Kullanıcılar, filmleri kolayca arayabilir ve izleyebilir. Eklenti, TMDB entegrasyonu sayesinde filmler hakkında detaylı bilgi sağlar.

Özellikler​

• Ana Sayfa: Kullanıcılar için filmlerin listelendiği bir ana sayfa.
  • Hızlı Arama: Filmleri hızlı bir şekilde arama imkanı.
  • İndirme Desteği: Filmleri indirme özelliği.
  • Desteklenen İçerik Türleri: Filmler.

TMDB Entegrasyonu​

TMDB API kullanılarak filmler hakkında detaylı bilgi alınabilir. Bu bilgiler arasında filmin konusu, yapım yılı, yönetmen ve daha fazlası bulunmaktadır.

Ortak Özellikler​

Film ve Dizilere ait themoviedb.org bilgileri:​

• Slogan
  • Konu
  • Oyuncular
  • Yönetmen
  • Yapım yılı
  • Video süresü
  • Türleri
  • Ülke
  • Orjinial Dili
  • TMDB puanı

Avantajlar​

• Kullanıcı dostu arayüz.
  • TMDB entegrasyonu sayesinde detaylı içerik bilgisi.

Mevcut Eklentiler:
Eklenti AdıKullanım Amacı:Aktiflik Durumu
powerDizi@powerboard güncel dizi listesi (m3u)Çalışma Durumu :
powerSinema@powerboard güncel film listesi (m3u)Çalışma Durumu :
TvBahcesiTv Garden sitesinin canlı yayınlarıÇalışma Durumu :
DDiziDdizi web site içerikleriÇalışma Durumu :
DaddyLiveMor spor amaçlı spor listesi (m3u)Çalışma Durumu :
ToGrupVavoo ve diğer .to grubu site içerikleri (m3u)Çalışma Durumu :
WebDramaTurkey 🆕WebDramaTurkey web site içerikleriÇalışma Durumu :
YTCanliTV 🆕Youtube üzerindeki canlı yayın yapan kanallarÇalışma Durumu :
YTEglence 🆕Youtube üzerindeki eğlence içerikli kanallarÇalışma Durumu :
DiziFun 🆕Çeşitli platformlardaki içeriklerÇalışma Durumu :
AniworldMC / Serienstream 🆕Hexated deposundaki Aniworld eklentisinin canlıya alınmış hali. Almanca Animeler ve Almanca Film/Dizi içerikleri içerir.Çalışma Durumu :
mywayTV 🆕@myway 'in forumda paylaştığı Canlı TV listesinin düzenlenerek eklenmiş halidir.Çalışma Durumu :
KickTR🆕Kick dot com sitesine ait canlı yayın içeriklerini izlemek için bir eklentidir.Çalışma Durumu :

Liste sahipleri​

• @powerboard (Dizi listesi direkt kendisine ait linkten alınmaktadır. Yani güncellendi mesajını orijinal konusuna bıraktığında Cloudstream eklentisinde de anında güncellenir. Fakat film listesi github depomdan alınıyor. Zipli dosya yerine dizi listesi gibi bir bağlantı adresi ayarlar veya kendisi github vb bir yerden listesini güncellerse ona göre değiştirilebilir.)

Depoyu eklemek için:​

• Depo ekle kısmında depo url adresi alanına Latte veya sinetech yazmanız yeterli olacaktır.
Ellerinize emeklerinize sağlık üstad.Saygılar.

Görünüm ve sıralama çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.

Eline sağlık, teşekkürler.
Ellerinize emeklerinize sağlık üstad.Saygılar.
Görünüm ve sıralama çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.

Depo ve eklentiyi kullanıp sonrasında buraya geri dönüş yapıp nezaket gösteren herkese ben de tek tek teşekkür ederim.

Her bir mesaj için ayrı ayrı cevap mesajı yazarak forum ana ekranı yeni bir bilgi olmuş gibi bulandırmamak adına bu şekilde toplu olarak tek mesajda cevap yazmaya çalışıyorum kusura bakmayın lütfen.

Gece gündüz demeden karşılıksız çok uğraş veriyorsunuz elinize emeğinize sağlık.

Sevgili @Latte emeklerin için çok teşekkür ederim siz ve arkadaşlarınız bizler için gece gündüz yeri geliyor uykusuz kalarak gayret içine giriyorsunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum..

YTCanliTV ve YTEglence eklentileriniz çalışmıyor. Emekleriniz için teşekkürler.

Konuyu görüntüleyenler

Geri