Yasak olduğunu bimiyodum sorryHala devam ettiriyorsunuz. Gidin özelden arkadaşınız varsa sorun. Bu tür içerik veya konuların forumda olmaması gerekiyor. Ben de şahsen kendi konu başlığım altında görmekten memnun değilim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yasak olduğunu bimiyodum sorryHala devam ettiriyorsunuz. Gidin özelden arkadaşınız varsa sorun. Bu tür içerik veya konuların forumda olmaması gerekiyor. Ben de şahsen kendi konu başlığım altında görmekten memnun değilim.
NasiiSüpermen gerçekmiş![]()
@Latte ( Süpermen olarakta bilinir bu alemde)
Latte eklentilerindede bu hatayı alıyorum. İnternet sağlayıcısı kablonet neden kaynaklandığını bir türlü çözemedimBu sorunları :
CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)
Eklentilerde biraz sorun var gibi sanki son güncellemelerle birlikte baya sorunlar başladı her sürümde farklı eklentide sorun var cs nin hangi sürümü daha iyi 4.5.1 mi 4.5.2 mi yoksa deneysel sürüm mü? Roket dizi ve yabancı dizi deki sorunlar pek önemli değil ama dizibox komple gitmiş.forum.sinetech.tr
Bu konu altında sormalısınız. kekikdevam ve nikstream repolarının ana konusu orası. Zaten gördüğüm kadarıyla da aynı problemden dert yanan başkaları da var.
Rica ederim iyi eğlenceler![]()
Senide rahatsız ediyorum kusura bakma. Latte ekleyincede içerideki eklentilerde
Latte eklentilerindede bu hatayı alıyorum. İnternet sağlayıcısı kablonet neden kaynaklandığını bir türlü çözemedim
Emekleriniz için teşekkürlerGüncelleme/Düzenleme
Türkiye ve dünya canlı yayın kanalları şu an için sadece Tv Bahçesi eklentisinde bırakıldı. Film ve Dizi eklentileri otomatik güncellenerek devam etmektedir. Vavoo ve .TO grubu kanallarının tamamı sadece Türkiye'de yayın yapan tüm spor kanallarını gösterecek şekilde düzenlendi. DaddyLive spor ve etkinlik listesi geliştirilip:Türkiye mor spor kanalları,Fransa mor spor kanalları,Amerika mor spor kanalı,Hollanda Ziggo Sport kanalları,Portekiz Sport Tv kanalları,Rusya Match kanallarıAyrıca canlı yayınlara televizyon emojisi eklenip hepsinin tek bir sıra halinde alt alta görünmesi de sağlandı.@AgresifB , Vietnamlının deposu github dışında farklı bir yerden çekiliyor. Görebildiğim kadarıyla sadece cs3 dosyaları var. Şahsen direkt al/ekle şeklinde yapamayacağım onu. Çünkü her bir derleme sonrasında yok olacaktır benim depomdan orası kesin. Sanırım onu alıp kullanan başka bir repo da yok bu şekilde yönettiği için eklentilerini.Bir gün olurda ben buna benzer bir eklenti yapabilirsem ya da onu alanı bulursam eklerim artık)
Şimdilik bu kadar.Not: Bilgisayar ile en son yayınlanan sürümü kullanırken hata alırsanız bir önceki kullandığınız çalışan sürümü geri yükleyin. Gördüğüm kadarıyla 4.5.2 sürümü en azından WSA ile pek sağlıklı çalışmıyor ve daha öncesinde hemen açılan yayınlarda bile bağlantı hatası veriyor. Fakat telefonda aynı sürüm bu sorunları yaşatmıyor.
DUAL yazısı kaldırılmış olup yeni güncelleme ile herşey yolunda gidecektir.bu kadar çok emek için teşekkürler.seni bu kadar uğraştıracağını bilseydim o DUAL kelimesini yazmazdım.ama her yeni bir olayın bizlere öğretiside önemli.Düzenlemepower Dizi eklentisi içerisindeki tek .mkv uzantılı içerik olan Game of Thrones dizisinin ana ekranda gösterimi ve sezonlara ayrılmış dizi bilgi sayfası oluşturuldu.
İşin en kötü tarafı şimdiye kadar listelenmemesinin ve sadece arama ile bulunabilip bulunduğunda ise "Çok Yakında" demesinin sebebinin ben değil listenin yapılış şekli olduğunu anlamam 2 günümü aldı.
Daha önce de söylediğim gibi eklentinin dizi eklentisi gibi çalışması için yani sezonlar, bölümler ve themoviedb bilgilerinin görünebilmesi için @powerboard 'un listeyi hazırlayış şeklini temel alıyordum.
Yani o her bir diziye ortak kanal grubu ekliyorsa altındaki diziler aynı gruba dahil oluyor ve yine aynı şekilde bölümlere isim verirken sezon ve bölüm kelimelerini yazıyorsa bunlardan da sıralı sezonları ve bölüm bilgilerini oluşturuyorum.
Şimdiye kadar görünmeme sebebi GoT dizisinin eklenirken sezon ve bölüm olarak değil S01E03 gibi eklenmiş olmasıymış meğer. Ben böyle kısaltma kullanacağını aklımdan geçirmediğim için hâliyle kodlara da eklememiştim. Tabi her diziyi dizi adı-1. Sezon şeklinde eklediği için sezon ve bölümden önce - işaretini de sorgulara eklemiştim.
Özetle eklentide bir dizinin dizi başlığı altında görünmesi ve sezon/bölüm birliği ile oluşması için ortak bir dizi grubunda olması ve bölümlerin adlarında sezon ve bölüm kelimelerinin geçmesi gerekiyordu.
Çözümü @powerboard 'un listesini bot ile çekerken dil ve ülke dışında dizi isimlerini de değiştirerek sağladım. GitHub'taki listede S03E08 gibi sezon ve bölüm bilgileri .. Sezon .. Bölüm olarak değişerek oluşuyor.
Tek sorun tmdb bilgisini alamamak onun nedeni ise dizi grubu isimlerini kanal gruplarından değil bölüm isimlerinin sezon ve bölüm bilgilerinden ayırarak alıyor olmam. Yani dizinin bölümleri Latte Dizi 1. sezon 2. bölüm gibiyse buradaki "Latte Dizi" tüm bölümlerin ortak başlığı olarak oluşuyor.
Fakat Game of Thrones dizisinin bölümleri eklenirken bir de DUAL kelimesi eklenmiş. Hatta game.of.thrones.dual şeklinde eklenmiş isimler.
Bu yüzden dizi bölümleri ve başlığı Game of Thrones olarak değil Game of Thrones DUAL olarak geçiyor. Haliyle de o isimde bir film bulamadığı için dizi bilgi ekranında tmdb bilgileri görünmüyor.
Onu da otomatiğe alsaydın derseniz eğer yani dual kelimesini kaldırmayı ya da arama yaparken belirli kelimelerle aramayı işte o zaman bilgiler çok karışır ve ilerde içinde dual geçen dizilerde dual geçmez ya da tmdb'den veri çekerken asıl dizi yerine çok farklı dizi bilgileri gelebilirdi.
Her neyse, bu kadar uzun yazmamın sebebi kendime kızıyor olmam. Listeye o kadar güveniyordum ki aklıma bile gelmeyen bir sebepten dolayı olayın cloudstreamin mkv oynatma konusuna takılmıştım. %99.9'u Türkçe sezon ve bölüm kelimelerinden oluşan listenin tek dizi içerisinde kısaltma ile sezon ve bölüm bilgisi vermesi beni resmen tuzağa düşürdü
Şimdi tek isteğim @powerboard 'un listede düzenleme yapıp Game of Thrones dizisi bölümlerinin isimlerindeki DUAL kelimesini kaldırarak bölüm isimlerinde sadece Game of Thrones kelimelerini ve gerisini bırakarak güncellemesi. Kısaltma olan s01e05 gibi bilgiler kalabilir onları otomatik düzeltiyorum zaten)
Eskisi bölüm adı:
Game.of.thrones.dual ya da game.of.thrones.dual.
Yenisi:
Game.of.Thrones
Bu şekilde düzenler misiniz @powerboard ? Teşekkürler şimdiden.
@mooncrown Mesajı yazmadan önce girip kontrol ettim tekrar. İşte ilgili görseller:
Ekli dosyayı görüntüle 6532
(Bilgilerin (tarih, konu, oyuncular vb) görünmemesi ve ana ekranda isim olarak böyle görünmesinin sebebi DUAL kelimesi)
Ekli dosyayı görüntüle 6533
Not: Gece boyunca muhtemel cloudstream'de sorun vardı ve çoğu zaman 3002 ve 4003 hatası veriyordu ama şu anda VPN isteyen istemeyen tüm spor eklentileri ve film/dizi eklentileri çalışıyor, içerikler oynatılabiliyor.
Herkese iyi eğlenceler.
dün gece mesaisine kaldın anlaşılanDüzenlemepower Dizi eklentisi içerisindeki tek .mkv uzantılı içerik olan Game of Thrones dizisinin ana ekranda gösterimi ve sezonlara ayrılmış dizi bilgi sayfası oluşturuldu.
İşin en kötü tarafı şimdiye kadar listelenmemesinin ve sadece arama ile bulunabilip bulunduğunda ise "Çok Yakında" demesinin sebebinin ben değil listenin yapılış şekli olduğunu anlamam 2 günümü aldı.
Daha önce de söylediğim gibi eklentinin dizi eklentisi gibi çalışması için yani sezonlar, bölümler ve themoviedb bilgilerinin görünebilmesi için @powerboard 'un listeyi hazırlayış şeklini temel alıyordum.
Yani o her bir diziye ortak kanal grubu ekliyorsa altındaki diziler aynı gruba dahil oluyor ve yine aynı şekilde bölümlere isim verirken sezon ve bölüm kelimelerini yazıyorsa bunlardan da sıralı sezonları ve bölüm bilgilerini oluşturuyorum.
Şimdiye kadar görünmeme sebebi GoT dizisinin eklenirken sezon ve bölüm olarak değil S01E03 gibi eklenmiş olmasıymış meğer. Ben böyle kısaltma kullanacağını aklımdan geçirmediğim için hâliyle kodlara da eklememiştim. Tabi her diziyi dizi adı-1. Sezon şeklinde eklediği için sezon ve bölümden önce - işaretini de sorgulara eklemiştim.
Özetle eklentide bir dizinin dizi başlığı altında görünmesi ve sezon/bölüm birliği ile oluşması için ortak bir dizi grubunda olması ve bölümlerin adlarında sezon ve bölüm kelimelerinin geçmesi gerekiyordu.
Çözümü @powerboard 'un listesini bot ile çekerken dil ve ülke dışında dizi isimlerini de değiştirerek sağladım. GitHub'taki listede S03E08 gibi sezon ve bölüm bilgileri .. Sezon .. Bölüm olarak değişerek oluşuyor.
Tek sorun tmdb bilgisini alamamak onun nedeni ise dizi grubu isimlerini kanal gruplarından değil bölüm isimlerinin sezon ve bölüm bilgilerinden ayırarak alıyor olmam. Yani dizinin bölümleri Latte Dizi 1. sezon 2. bölüm gibiyse buradaki "Latte Dizi" tüm bölümlerin ortak başlığı olarak oluşuyor.
Fakat Game of Thrones dizisinin bölümleri eklenirken bir de DUAL kelimesi eklenmiş. Hatta game.of.thrones.dual şeklinde eklenmiş isimler.
Bu yüzden dizi bölümleri ve başlığı Game of Thrones olarak değil Game of Thrones DUAL olarak geçiyor. Haliyle de o isimde bir film bulamadığı için dizi bilgi ekranında tmdb bilgileri görünmüyor.
Onu da otomatiğe alsaydın derseniz eğer yani dual kelimesini kaldırmayı ya da arama yaparken belirli kelimelerle aramayı işte o zaman bilgiler çok karışır ve ilerde içinde dual geçen dizilerde dual geçmez ya da tmdb'den veri çekerken asıl dizi yerine çok farklı dizi bilgileri gelebilirdi.
Her neyse, bu kadar uzun yazmamın sebebi kendime kızıyor olmam. Listeye o kadar güveniyordum ki aklıma bile gelmeyen bir sebepten dolayı olayın cloudstreamin mkv oynatma konusuna takılmıştım. %99.9'u Türkçe sezon ve bölüm kelimelerinden oluşan listenin tek dizi içerisinde kısaltma ile sezon ve bölüm bilgisi vermesi beni resmen tuzağa düşürdü
Şimdi tek isteğim @powerboard 'un listede düzenleme yapıp Game of Thrones dizisi bölümlerinin isimlerindeki DUAL kelimesini kaldırarak bölüm isimlerinde sadece Game of Thrones kelimelerini ve gerisini bırakarak güncellemesi. Kısaltma olan s01e05 gibi bilgiler kalabilir onları otomatik düzeltiyorum zaten)
Eskisi bölüm adı:
Game.of.thrones.dual ya da game.of.thrones.dual.
Yenisi:
Game.of.Thrones
Bu şekilde düzenler misiniz @powerboard ? Teşekkürler şimdiden.
@mooncrown Mesajı yazmadan önce girip kontrol ettim tekrar. İşte ilgili görseller:
Ekli dosyayı görüntüle 6532
(Bilgilerin (tarih, konu, oyuncular vb) görünmemesi ve ana ekranda isim olarak böyle görünmesinin sebebi DUAL kelimesi)
Ekli dosyayı görüntüle 6533
Not: Gece boyunca muhtemel cloudstream'de sorun vardı ve çoğu zaman 3002 ve 4003 hatası veriyordu ama şu anda VPN isteyen istemeyen tüm spor eklentileri ve film/dizi eklentileri çalışıyor, içerikler oynatılabiliyor.
Herkese iyi eğlenceler.
Yeni düzenleme ekliyorum dizi eklentisine.dün gece mesaisine kaldın anlaşılan
emeğine sağlık ben dizi eklentisini gece
geç saatlerde test etmiştim çalışıyordu
Got üzerinden hem listede görünüyor
vede çalışıyordu
Çok özür dileyerek, daddylive huhu ve ötekilerini nasıl eklicez onu anlamadım. Depo ekle kısmına gelip ne yazmamız lazım, bunu öğrensem yeter sizi fazla yormamış olurumDaddyLive 'i de ekledik , içimiz dışımız mor paket oldu sayenizde. Elleriniz dert görmesin. Sağolun
Latte yaz ekle yeterli (ilk harf büyük)Çok özür dileyerek, daddylive huhu ve ötekilerini nasıl eklicez onu anlamadım. Depo ekle kısmına gelip ne yazmamız lazım, bunu öğrensem yeter sizi fazla yormamış olurum
Vpn ile denedin miSpor kanallarının hiç biri ne mobilde ne tv box cihazında açılmıyor. Nedenini bilen var mı arkadaşlar?