Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Calisiyor az once ordaydimMerhaba iyi akşamlar Cloudstream megarepo deposu acaba patladı mı yükledim fakat hiçbir eklenti çıkmıyor. (Not:yüksek kalitede film seyretmek için kullanmak istiyorum)
Onu yükleyince içine girip sağ taraftaki indir butonuna basmanız ve bir geri menüye gitmeniz lazım tüm depoları görmek için.Merhaba iyi akşamlar Cloudstream megarepo deposu acaba patladı mı yükledim fakat hiçbir eklenti çıkmıyor. (Not:yüksek kalitede film seyretmek için kullanmak istiyorum)
Böyle bir hata alıyorum üstüne tıklayıncaOnu yükleyince içine girip sağ taraftaki indir butonuna basmanız ve bir geri menüye gitmeniz lazım tüm depoları görmek için.
Onlardan da istediklerinizin içinden istediğiniz eklentiyi kurarsınız.
Bu bir hata değil deponun kısa bilgisi.Böyle bir hata alıyorum üstüne tıklayınca
Eklenti yüklü hocam zaten ama herhangi bir şey çıkmıyorBu bir hata değil deponun kısa bilgisi.
Üstüne değil en sağındaki indirme simgesine tıklayacaksınız)
Burada çıkmıyor işte onu demek istiyorum.Eklenti yüklü hocam zaten ama herhangi bir şey çıkmıyor![]()
Hocam olmadı yinede teşekkürler yüklü gözüküyor ama içinden eklenti çıkmıyor anlamadım bende nedenini
Üstteki filmler, diziler yazan satıra gidip bir tıklayın, değişen bir şey olacak mıEklenti yüklü hocam zaten ama herhangi bir şey çıkmıyor![]()
digerlerini bilmiyorum da latte abi ozelinde farkli bir durum var: adam paylasirken ve ogretirken inanilmaz haz aliyor gibi hissediyorum. ozel hayatinda seri katil olabilir, bunu maskelemek icin anormal iyi biri gibi davraniyor gibiyemin ediyorum bu adamların heykelini diksek bi tarafları için beton yetiştiremeyiz bu denli uğraş emek valla helal olsun
DaddyLive 'i de ekledik , içimiz dışımız mor paket oldu sayenizde. Elleriniz dert görmesin. SağolunGüncellemeYeni Eklentiler eklendi:
DaddyLive 4 adet Türkiye Mor kanalı ve Events (Etkinlik içeriği) - VPN gerektirmeden izlenebilmektedir. Vavoo.to Eklentisi eklendi. Oha.to Eklentisi eklendi. Kool.to Eklentisi eklendi. Huhu.to Eklentisi eklendi.
- DaddyLive kanalları VPN gerektirmeden direkt açılmaktadır. Mor kanallar en üstte ve TURKEY başlığı altındadır.
- VavooTO, OhaTO, koolTO ve huhuTO eklentileri içerikleri birbirinin aynısıdır fakat referrer ve user-agentler'ları farklı olduğundan dolayı VPN ile hepsi için farklı ülke seçmek gerekebiliyor.
PowerSinema ve PowerDizi eklentileri içerikleri @powerboard 'ın paylaştığı kısaltma adreslerinden otomatik alınıp 2 saatte bir güncellenecek şekilde düzenlenmiştir. PowerDizi eklentisinin VPN gereksinimi düzeltilmiştir. Paylaşılan link üzerinden izlerseniz VPN gerekebilir fakat Cloudstream ile "Latte" deposunu eklerseniz VPN gerektirmeden direkt açılacaktır.
Güncel Repo Bilgileri
Ekli dosyayı görüntüle 6256
Güncel repo içi eklenti listesi
Ekli dosyayı görüntüle 6257ddaddtLive
Bu sorunları :Selamlar latte özel değil. İnatbox rectv falanda bu hata alıyorum. Dizipal falan açılıyor ama nedeni nedir bir yardımcı olur musunuz lütfen
Rica ederim iyi eğlencelerDaddyLive 'i de ekledik , içimiz dışımız mor paket oldu sayenizde. Elleriniz dert görmesin. Sağolun