Latte - Sinetech Cloudstream Deposu

IPTVSevenler dahil olmak üzere forumdaki diğer liste sahiplerinin de eklentileri eklensin mi?

• Kesinlikle

Oy: 239 75.9%
  • Gerek yok

Oy: 24 7.6%
  • Spor kanallarına özel Vavoo/Daddylive olabilir.

Oy: 99 31.4%

• Kullanılan toplam oy
    315
Merhaba iyi akşamlar Cloudstream megarepo deposu acaba patladı mı yükledim fakat hiçbir eklenti çıkmıyor. (Not:yüksek kalitede film seyretmek için kullanmak istiyorum)

Merhaba iyi akşamlar Cloudstream megarepo deposu acaba patladı mı yükledim fakat hiçbir eklenti çıkmıyor. (Not:yüksek kalitede film seyretmek için kullanmak istiyorum)
Onu yükleyince içine girip sağ taraftaki indir butonuna basmanız ve bir geri menüye gitmeniz lazım tüm depoları görmek için.

Onlardan da istediklerinizin içinden istediğiniz eklentiyi kurarsınız.

Onu yükleyince içine girip sağ taraftaki indir butonuna basmanız ve bir geri menüye gitmeniz lazım tüm depoları görmek için.

Onlardan da istediklerinizin içinden istediğiniz eklentiyi kurarsınız.
Böyle bir hata alıyorum üstüne tıklayınca

Ekli dosyalar

• IMG_20250406_223025_edit_249660774399396.jpg
    IMG_20250406_223025_edit_249660774399396.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 55
Bu bir hata değil deponun kısa bilgisi.

Üstüne değil en sağındaki indirme simgesine tıklayacaksınız ;))
Eklenti yüklü hocam zaten ama herhangi bir şey çıkmıyor 😔

Ekli dosyalar

• IMG_20250406_223527_edit_249900719149825.jpg
    IMG_20250406_223527_edit_249900719149825.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 25
Eklenti yüklü hocam zaten ama herhangi bir şey çıkmıyor 😔
Burada çıkmıyor işte onu demek istiyorum.

Bir önceki menüye dönmeniz gerekiyor depo listesi alanına. Buradan ekle deyince eklenti gibi listelenmiyor; depoların hepsini depo listesine ekliyor.

İsterseniz uygulamayı kapatıp tekrar eklentilere girin göreceksiniz hepsini.

Hocam olmadı yinede teşekkürler yüklü gözüküyor ama içinden eklenti çıkmıyor anlamadım bende nedenini

Hocam olmadı yinede teşekkürler yüklü gözüküyor ama içinden eklenti çıkmıyor anlamadım bende nedenini

1 ile megarepo içindeki repoları yüklendikten sonra varsa sol üstten geriye (2) ya da geri tuşuyla bir geri menüye (3)
1000046662

Sonra karşımıza bunlar gelmeli

1000046661

Bunların hepsi ayrı repolar. Hepsine tek tek tıklayıp içlerindeki eklentiler yüklenebilir.

Evet hocam bunuda yaptım ama tıklayınca eklentileri çıkmıyor daha önce kırmızı Cloudstream da kullanıyordum sorunsuz kırmızıyı silip maviye geçtiğimde yükleyemedim. Dediklerinizi yaptım fakat eklentiler çıkmıyor.

Merhaba;

Öneri olarak; IPTV listelerini kendi ana kategorisi altında her kategoriye ayrı olacak şekilde bölseniz. Mesela "Sinema" listesini, korku, komedi vs. gibi ve kategorilerden link verseniz bu listelere? Böylece tüm listelerin aynı anda yüklenmesinin engelleyip trafiği azaltabilirsiniz. Biliyorum ki zaten kodlarla bu kategorilere ayrımayı yapıyorsunuz aslında ama ana kategoriye ait ayırma oluyor. Benim bahsettiğim ana kategoriler sayfası (Sinema, Diziler, Canlı yayınlar) ayrı ve bunlara ait alt kategoriler seçime göre yüklensin. Yani mesela sinemadan sadece korku filmleri listelensin gibi seçim.

- Sinema
---- Korku
---- Macera
---- Komedi
---- Dram
- Diziler
---- Aksiyon
---- Gerilim
---- Komedi
- Canlı Yayınlar
---- Spor
---- Müzik
---- Haber

Bunları yazınca aklıma geldi ki ClousdStreamde bu belki mümkün değildir. Gördüğüm kadarıyla static bir yapısı var ya da benim gördüğüm eklentilerin hepsi aynı yapıda. Tek sayfada tüm kategoriler ve bunlara ait verilerin hepsinin aynı anda fetch edilmesi. Sayfalama yapılmış olsa bile tüm kategorilere ait belirli sayıda veriler hep yükleniyor. IPTV listelerinde ise sayfalama da olmadığından çok fazla trafik oluşuyor ve sorunlara yol açıyor.

Bu durumda asıl önerime geleyim. Bence CS ye eklenti yazmak yerine kendi uygulamanızı yazın, böylelikle CS deki değişiklikler de sizi bağlamaz. Söylemesi kolay diyebilirsiniz ama CS ye uyum sağlama zorunluluğu sizi sıkacak diye korkuyorum.

Son düzenleme:
yemin ediyorum bu adamların heykelini diksek bi tarafları için beton yetiştiremeyiz bu denli uğraş emek valla helal olsun
digerlerini bilmiyorum da latte abi ozelinde farkli bir durum var: adam paylasirken ve ogretirken inanilmaz haz aliyor gibi hissediyorum. ozel hayatinda seri katil olabilir, bunu maskelemek icin anormal iyi biri gibi davraniyor gibi 😬

Selamlar latte özel değil. İnatbox rectv falanda bu hata alıyorum. Dizipal falan açılıyor ama nedeni nedir bir yardımcı olur musunuz lütfen

Ekli dosyalar

• IMG_20250409_171826.jpg
    IMG_20250409_171826.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 19
Güncelleme
Yeni Eklentiler eklendi:

1. DaddyLive 4 adet Türkiye Mor kanalı ve Events (Etkinlik içeriği) - VPN gerektirmeden izlenebilmektedir.
  2. Vavoo.to Eklentisi eklendi.
  3. Oha.to Eklentisi eklendi.
  4. Kool.to Eklentisi eklendi.
  5. Huhu.to Eklentisi eklendi.
  • DaddyLive kanalları VPN gerektirmeden direkt açılmaktadır. Mor kanallar en üstte ve TURKEY başlığı altındadır.
  • VavooTO, OhaTO, koolTO ve huhuTO eklentileri içerikleri birbirinin aynısıdır fakat referrer ve user-agentler'ları farklı olduğundan dolayı VPN ile hepsi için farklı ülke seçmek gerekebiliyor.
PowerSinema ve PowerDizi eklentileri içerikleri @powerboard 'ın paylaştığı kısaltma adreslerinden otomatik alınıp 2 saatte bir güncellenecek şekilde düzenlenmiştir. PowerDizi eklentisinin VPN gereksinimi düzeltilmiştir. Paylaşılan link üzerinden izlerseniz VPN gerekebilir fakat Cloudstream ile "Latte" deposunu eklerseniz VPN gerektirmeden direkt açılacaktır.

Güncel Repo Bilgileri
Ekli dosyayı görüntüle 6256
Güncel repo içi eklenti listesi
Ekli dosyayı görüntüle 6257ddaddtLive
DaddyLive 'i de ekledik , içimiz dışımız mor paket oldu sayenizde. Elleriniz dert görmesin. Sağolun

Selamlar latte özel değil. İnatbox rectv falanda bu hata alıyorum. Dizipal falan açılıyor ama nedeni nedir bir yardımcı olur musunuz lütfen
Bu sorunları :

Bu konu altında sormalısınız. kekikdevam ve nikstream repolarının ana konusu orası. Zaten gördüğüm kadarıyla da aynı problemden dert yanan başkaları da var.
DaddyLive 'i de ekledik , içimiz dışımız mor paket oldu sayenizde. Elleriniz dert görmesin. Sağolun
Rica ederim iyi eğlenceler ✊

Öhö öhö...

Bunu isteyecek yer mi burası? Konusunun bile açılmaması gerekirken alakasız bir mesajı bu başlık altında yazıyorsunuz ve devam ettiriyorsunuz.

Hala devam ettiriyorsunuz. Gidin özelden arkadaşınız varsa sorun. Bu tür içerik veya konuların forumda olmaması gerekiyor. Ben de şahsen kendi konu başlığım altında görmekten memnun değilim.

Konuyu görüntüleyenler

Geri