Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler.Windows için Open TV tavsiye edebilirim. Açık kaynaklı, bana göre kullanımı kolay, birden fazla liste desteği gibi özellikleri var.
Github linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Doğrudan indirme linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Link verirmisiniz inceleyelimmytvonline3 çok kullanışlı
Grupta var cracklisi.Tivimate açılışa özel yazarsanız çıkar.bence tivimate android box da çünkü buyuk boyutlu dosyayı yukluyor ve atma yok eksi ucretsiz sürüm de film bölümü olmuyor ve kanal degişimi özellikleri
iyi tamam da o zaman niye tavsiye ettiniz ki ? cihaza özel uygulama bizim ne işimize yarayacak , mesaj biraz anlamsız oldu galibaHocam maalesef cihaza özel bir program diye biliyorum formuler firmasının ,benim denemediğim iptv uygulaması kalmadı sırf bu yüzden cihazı satın aldım
sadece m3u mu xtream kodları da alıyor mu?box cihazı kullanmıyorum ama windows içinZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.ücretsiz, sorunsuz ve vlc destekli* (ayarlardan aktif edilmeli)
xtream için uygun değil sadece url veya dosya kullanılabiliyor, xtream için iptvsmarters kullanıyorum pc de ama uzun yıllardır myiptv player sorunsuz ve pc de uzun zamandır yüklü hali hazırda bekliyorsadece m3u mu xtream kodları da alıyor mu?
bu bendede var guzel iş göruyor vlc aslında en iyi ama buyuk dosyaları notepad 2 ile kuçultmek gerekiyorbox cihazı kullanmıyorum ama windows içinZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.ücretsiz, sorunsuz ve vlc destekli* (ayarlardan aktif edilmeli)
bu guzelmiş windows da teşekkürler ben sitedden indiridm ama microsft dan ındırmek daha iyi gibi geldi ikiisi farklı sankiWindows içinZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.ilk açılışta bekletmiyor çalışması da hızlı
android box'da OTT Navigator IPTV dene derim.sadece m3u mu xtream kodları da alıyor mu?
Biraz karışık geldi ama ben ise sevdim. her yerini kurcalayabildiğiniz hatta kurcalarken bozabileceğiniz bir yazılım arıyorsanız tam size göre.android box'da OTT Navigator IPTV dene derim.
play storda indirmek mümkün