kullandıgınız en iyi ilk 3 iptv player windows ve box için ve sebebi?

dacunha10

Paylaşımcı
Konular
91
bence tivimate android box da çünkü buyuk boyutlu dosyayı yukluyor ve atma yok eksi ucretsiz sürüm de film bölümü olmuyor ve kanal degişimi özellikleri

Windows için kendi programım diyeceğim sebebi ise hem kendim yazdım hemde içine eklediğim araçlar ile işlerimi kolaylaştırıyor 😅😅

Hocam maalesef cihaza özel bir program diye biliyorum formuler firmasının ,benim denemediğim iptv uygulaması kalmadı sırf bu yüzden cihazı satın aldım

Hocam maalesef cihaza özel bir program diye biliyorum formuler firmasının ,benim denemediğim iptv uygulaması kalmadı sırf bu yüzden cihazı satın aldım
iyi tamam da o zaman niye tavsiye ettiniz ki ? cihaza özel uygulama bizim ne işimize yarayacak , mesaj biraz anlamsız oldu galiba :rolleyes:

box cihazı kullanmıyorum ama windows için ücretsiz, sorunsuz ve vlc destekli* (ayarlardan aktif edilmeli)

sadece m3u mu xtream kodları da alıyor mu?
xtream için uygun değil sadece url veya dosya kullanılabiliyor, xtream için iptvsmarters kullanıyorum pc de ama uzun yıllardır myiptv player sorunsuz ve pc de uzun zamandır yüklü hali hazırda bekliyor :)

Televizio iyi sorunsuz kullanımı kolay liste güncellemesi kolay şimdilik sorun yok ama alternatif çok benim box da 8-10 tane var iptv uygulaması hepsinin farklı özellikleri var , ben her zaman alternatifli çalışıyorum birinde bir sorun olunca diğerinden devam , cine10tv-inat-rectv-goldtv-oneplayer gibi, dosya yöneticisi bile 6-7 tane var. Hem uygulama tecrüben oluyor böyle olunca hemde hepsinin farklı özellikleri var dediğim gibi. tavsiye ederim...

kendi yaptıgımız m3u dosyasını samsung tv ye nasıl atabiliriz ve sonrası guncelleme yapsak o dosyayı yenıden yukelemden görebılır mı?

android box'da OTT Navigator IPTV dene derim.
play storda indirmek mümkün
Biraz karışık geldi ama ben ise sevdim. her yerini kurcalayabildiğiniz hatta kurcalarken bozabileceğiniz bir yazılım arıyorsanız tam size göre. ;)

Geri