Konu kapanmıştır ( kilitli )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paylaşım yapmayın arkadaşlar tek çözümü bu kendiniz kullanın tek başına faydalanın boş yere zahmete giriyorsunuz saatler günler harcıyorsunuz sonra 1-2 Beğeni almak için gerek var mı ???? Yazık günah yani.

Birileri popüler olma derdi beğeni derdi olarak görmüş, siz birisine bir iyilik yaptığınız zaman en azından bir teşekkür beklersiniz değil mi ayrıca beğenen olabilir olmayabilir kısmına gelecek olursak bir çoğumuzun burada olma sebebi ücretsiz m3u listesine ulaşmak ve arkadaşlar bize bunu hiç bir beklentileri olmadan emek harcayıp sunuyorlar ama bazıları bundan faydalanırken sadece bir tuşa basıp teşekkür etme gereği görmüyor ben duruma kızıyor üzülüyorum.
birileri sanırım benim etiketleseydin keşke beğenmeme butonu da yok mesela beğenmedik belki virüslü şu bu hoşumuza gitmedi beğenmiyince veya virüs yiyince hakaret ediyomuyuz etmiyoruz böyle bir tuş yok her paylaşımı beğenip teşekkür edicez diye bir kural mı var belki konuya girdik beğenemdik alıp kullanmadık atıyorum örnek veriyim her gün 3 4 başlık da rlx paylaşılıyor 100 kullanıcı 50 kullanıcı sınırsız filan falan hepsi aynı user pass her açılınca girip beğenilicek mi kimse kimseyi mutlu etmek için forumda yazmıyor iletişim de kurulur forumlarda bu da genele yazışmalar ile kurulan dostluklarla olur iletişim kurduklarının zaten paylaştıkları hoşuna giderse beğenirsin ben açıkcası forum da iletişim kurmayı tercih ediyorum atılan m3u zaten her gun fazlasıyla atılıyor biri beğeni teşekkür bekliyor diye de beğenip teşekkür etmem aynı şekilde ben bişe paylaşırsam da kimse beğenmese teşekkür etmese de olur umrumda olmaz iyi forumlar

Forum böyle bir şey işte kimisi emeğe saygılıdır kimisi çıkarı oldukça paylaşım yapanı destekler kimisi sadece faydalanacağı kadar faydalanır bir teşekkürü çok görür kimisi çözemediği konuda yardım alır ama sorununu çözünce başkaları faydalanması için ne çözümü yazar ne teşekkür eder her insan farklıdır insanların düşüncelerini değiştiremezsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri