Konu kapanmıştır ( kilitli )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
malesef genelde forumlarda yaşanan sıkıntıdır, bende bu olaydan çok sıkıldım (sadece burası için demiyorum), yıllar önce youtube kanalımı bu yüzden kapatmıştım saçma videolara yorum beğeni gelirdi benim 5 saat uğraştığım 3 dk videolar beğeni yorum almazdı, bu forumda da beğeni ve yorumlar maksimum 50 kişi arasında dönüyor gibi, bizim de yapmamız gereken diğer 9950 si gibi yapmamız, sadece gerekli işimize yarayacak programları vs. alıp kullanmak, beğeni yorum yada paylaşım yapmamızın bir önemi yok gibi görünüyor çünkü zaten 50 kişi arasında bunlar gerçekleşiyor, her oyuna bir seyirci lazım...

Öyle düşünmeyin gençler. Burada üyelere gizlenmiş bir mesaj yok. İsteyen istediği mesajı beğenmeden ve yanıtlamadan görebilir. Eğer birilerinin ilgisini çekiyor ve hoşuna gidiyorsa zaten teşekkür eder. İçten gelmedikten sonra edilen teşekkürü, beğeniyi ne yapayım. Bazı forumlarda her linki gizliyor adam. Beğeni yapmadan göremiyorsun. Biz burada onlarca, yüzlerce linki tek mesajda paylaşıyoruz. Hatta bazıları da konuyu yanıtlamayı şart koşmuş. Düşünebiliyormusunuz 5 yıl önce paylaşılan m3u linkini teşekkür yanıtıyla hortlatıyorlar. 5 yıl önceki m3u linki sizce çalışır mı? Yani diyeceğim şu ki burası diğerlerine göre hep beraber birbirimizden bir şeyler öğreneceğimiz daha faydalı bir yer.

200 kişi sayfaya bakmış 2 kişi beğenmiş önceki paylaşımım da böyleydi artık paylaşım yapmayacağım
İşin gerçeği şu süslü iyimseliklerle kendilerini avutanlar çok gördüm bu kadar Hümanist olmaya gerek yok Gerçek şuki İnsanoğlu Nankör, Fırsatçı ve Çıkarcı bir yaratıktır. Çok ihtiyaç duyulan revaçta ve kaliteli bir paylaşım yapar bir dosta sunarsın 1000 Kişi Download/İndirme yapar 10 kişi beğeni yada teşekkür eder. olay budur KİMSE KENDİNİ KANDIRMASIN.🫣

Ve size katılıyorum.(y)

200 kişi sayfaya bakmış 2 kişi beğenmiş önceki paylaşımım da böyleydi artık paylaşım yapmayacağım
Tatil moduna girdim üni ler açılınca geleceğim Dükkanı kapadım Güneş Deniz Kumsalda bebelere kumdan kale yapıyorum Canı sıkılan kumsala gelsin

paylaşma mantıklı paylaşılanları ekle bişe paylaşılınca hani beğenseler ne oluyor yazsalar ne oluyor ya atıyorum burda admin olunca ne oluyor ne bu popüler olma derdiniz ya

Maalesef öyle usta beğeni çok olmuyor ben hep sıkıntı yaşadım telegram gruplarında forumlarda hala da yaşıyorum yapacak bir şey yok

Maalesef öyle usta beğeni çok olmuyor ben hep sıkıntı yaşadım telegram gruplarında forumlarda hala da yaşıyorum yapacak bir şey yok
bide boşver sal ya beğeni olsa ne olur olmasa ne olur bunlar önemsiz şeyler telegram grupları filan bak keyfine içinden geliyosa paylaş beğenince hesabına para mı yatıyor takılma bence bunlara

Birileri popüler olma derdi beğeni derdi olarak görmüş, siz birisine bir iyilik yaptığınız zaman en azından bir teşekkür beklersiniz değil mi ayrıca beğenen olabilir olmayabilir kısmına gelecek olursak bir çoğumuzun burada olma sebebi ücretsiz m3u listesine ulaşmak ve arkadaşlar bize bunu hiç bir beklentileri olmadan emek harcayıp sunuyorlar ama bazıları bundan faydalanırken sadece bir tuşa basıp teşekkür etme gereği görmüyor ben duruma kızıyor üzülüyorum.

Birileri popüler olma derdi beğeni derdi olarak görmüş, siz birisine bir iyilik yaptığınız zaman en azından bir teşekkür beklersiniz değil mi ayrıca beğenen olabilir olmayabilir kısmına gelecek olursak bir çoğumuzun burada olma sebebi ücretsiz m3u listesine ulaşmak ve arkadaşlar bize bunu hiç bir beklentileri olmadan emek harcayıp sunuyorlar ama bazıları bundan faydalanırken sadece bir tuşa basıp teşekkür etme gereği görmüyor ben duruma kızıyor üzülüyorum.
Reis bu topluluğun %99.5 tüketici, okumayı sevmez, üşengeç. bunu bilerek paylaşım yapacaksın. Öyle teşekkür begeni gibi yüksek beklentilere girersen , malesef üzülürsün.

Reis bu topluluğun %99.5 tüketici, okumayı sevmez, üşengeç. bunu bilerek paylaşım yapacaksın. Öyle teşekkür begeni gibi yüksek beklentilere girersen , malesef üzülürsün.

işte Reis benim ve "zeugman" arkadaşın demek istediği herhalde oda katılır, insanlar nelerle uğraşıyor ne dertleri var benim sizin herkesin, pahalı klavyeler ve mouse alıp bir tuşa basmak kısa bir teşekkür cümlesi yazmak o kadar zor olmamalı diye düşünüyorum, bu kanalı ilk youtube da gördüğümde işte farklı bir şey dedim belli zaman sonrada bu foruma geldim o farklılık burada da vardır diye ve bende elimi taşın altına koymalıyım diye hissettim, bundan aylar önce bir uygulama yapacaktım bu sayfa ve üyeleri için "sinetech" adında basit bir uygulama direkt drive sayfasındaki uygulamalara kısa yoldan ulaşıp direkt indirme yapalım diye, zaman geçtikçe fikrim değişti önce uygulama adını değiştim sonrada vazgeçtim, tamam biz insanız gazla çalışmayız ama bir teşekkür bir beğeni o işi yapan emek harcayan için farklı hissettiriyor, bunu sadece hissedebilenler anlıyor malesef ama diğerleri için "beğeni yada yorum olsa ne olmasa ne" şeklinde görünüyor, beğeni ve yorum isteyene para verseniz ne olur biliyor musunuz ?? o para ana yemek yanında gelen salata yada tatlı gibi olur, çayın yanında gelen çerez gibi olur !!! yani o iki şey o işi yapanı bir şeyler yaptığını yapabildiğini, üzerine bir şeyler koyarak daha iyisini yapabileceğini hissettirir, başkalarına bu basit gelebilir ama bazılarına o basit şey çok şey ifade eder, belki bazı şeylerin başlangıcı yada bazı şeylerin de sonu olur, böyle şeyler yüzünden android stüdio uygulamasını bırakmam gibi !!!

Arkadaşlar burası herkese açık bir forum, kurallar belli. Herkes düşüncesinde özgürdür fakat bir beklenti olmadan paylaşmak bence daha güzel. Ben yararlı olduğunu düşündüğümü paylaşırım, kimsenin beğenip beğenmemesine bakmam.
Herkes kurallar ve kendi vicdanı dahilinde hareket edebilir.

Ayrıca, suçlamak,yargılamak için yazmıyorum ama;
yaklaşık 9 aydır üye olan, fakat sadece 6 konu açmış,sadece 31 saat aktif olmuş ve 57 mesaj atmış; bir başka deyişle istediğini alıp ortalardan kaybolmuş birinin bu kadar içerlenmesi bana çok ilginç geldi.
Sonuç olarak bu kadar takılmamak lazım..

İyi forumlar :)

Ayrıca, suçlamak,yargılamak için yazmıyorum ama;
yaklaşık 9 aydır üye olan, fakat sadece 6 konu açmış,sadece 31 saat aktif olmuş ve 57 mesaj atmış; bir başka deyişle istediğini alıp ortalardan kaybolmuş birinin bu kadar içerlenmesi bana çok ilginç geldi.
Sonuç olarak bu kadar takılmamak lazım..

İyi forumlar :)
İyiki suçlamamış yargılamamışsın bu konuyu dile getirmek için kaç konu açmak gerekiyor veya kaç saat aktif olmak kaç yorum yapmak gerekiyor bunun bir limiti var mı yorumlara bir bakıp okursan sadece benim değil arkadaşların da aynı şikayetlerini görebilirsin durum onlarda da aynı emek verip bir teşekkür göremiyorlar bu konunun daha fazla uzamasını istemiyorum admin sayfası kilitler misin lütfen

Ben bi zamanlar bir makale yazmıştım "2 Ayaklı Eşşeklerin 33 Özelliği" şeklinde (Söz meclisten dışarı) Bu 33 özelliğin 1.inci maddesi "Teşekkür etmeyi rica etmeyi bilmezler" idi

İyiki suçlamamış yargılamamışsın bu konuyu dile getirmek için kaç konu açmak gerekiyor veya kaç saat aktif olmak kaç yorum yapmak gerekiyor bunun bir limiti var mı yorumlara bir bakıp okursan sadece benim değil arkadaşların da aynı şikayetlerini görebilirsin durum onlarda da aynı emek verip bir teşekkür göremiyorlar bu konunun daha fazla uzamasını istemiyorum admin sayfası kilitler misin lütfen
Tekrar ediyorum, kurallar dahilinde herkes istediği şekilde hareket edebilir. Bahsettiğiniz konu buranın değil, tüm ülkenin sıkıntısı. Beklentiniz varsa paylaşmak zorunda değilsiniz.

Sadece şikayetimi dile getirmek istedim konu nerelere geldi admin rica ediyorum sayfayı kilitle veya sil lütfen

Sıkılacak bir durum yok. Başlık açyınız o konuda isteyen herkes medenice fikrini belirtebilir.
Tartışma ortamı vb olmafıktan sonra konular kilitlenmez. Yasal vb sıkıntılı bir durum olmadan konular silinmez.
İyi forumlar

Aynen admin senin ne zaman katıldığını falan aktif olma süreni görmüş istiyor ki herkes üye olup olmaz hemen paylaşımları başlasın m3u paylaşsın bedava faydalansın bu forumda kimler neler paylaştı neler ortaya çıkardı da hepsi BAN yedi dikkat et paylaşım yapıyorsun diye sonunda BAN yeme sinirlendirdiyor buradaki kullanıcılar sonrasında uçuyorsun kanatlanıp 🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri