Yardım Kodi'ye İPTV nasıl eklenir?

Zamanında çok uğraşmıştım tat vermemişti.
Depodan pvr istemcilerinden iptv client indir, sonra eklentilerden bul yapılandır, m3u adresini gir listenin gelmesini bekle, gelirse şanslısın. :)

pvr istemci kodinin son sürümlerinde çalışmıyor
İptv Simple Client Kodi 21.2 Surumu Yuklu Ve Calisiyor Bende.Cihaz Next My Box İster M3u İster Url Ekleyin Ayrlardan Uzman Secin Listeye İsim Verip Kaydedip Cikin Kodi"yi Kapatip Yeniden Baslatin.
Url Linkinin,Veya Dosya"nizin Buyuklugune Gore Vakit Alacaktir Yuklenmesi.Yuklenen Kanallar,Tv Bolumu Bir Bolum Eklemesi Gerek Liste Veya Url Ekledikten,Sonra Orayi Secip,İzleyebilirsiniz+ Pluginli M3u Listelerini Ekletip Donma Kasma Olmadan,CalistirabilirsinizYapacaginiz İslem Bu Kadar İptv Playlist Loader Diye Player Eklentisi de Var Onu da Ekleyebilirsiniz İsterseniz Video Eklentileri Bolumune Gelir Xtream,M3uve Dosya,Ekletir,İsterseniz,Stalker Mac Portal"da Ekleyebilirsiniz Saygilarimla

Başlıktan zaten isteğim anlaşılıyor, arkadaşlar yeni yükledim ve çok karışık geldi, yolunu bilen var mı?
En basit haliyle
Kodinin kendi deposundan iptv simple client indirilecek.
Eklenti yapılandırmasının ilk seçeneğinde "uzakyol internet adresi" altına liste linki eklenip kaydedilecek.
Kodinin "tv" bölümüne geçilip listenin yüklenmesi beklenecek

ben bir türlü sevemedim bu programı :D
birkaç defa uğraştım yükledim eklentiler tam randıman alamadım macbookta. tvboxa da kurmadım zaten gerek yok.

merhaba kodi İptv Playlist Loader Player Eklentisi nereden bulabiliriz eklenti deposuna baktım bulamadım
ve nasıl kurabiliriz şimdiden teşekkürler bilgi paylaştıkça güzeldir

aslinda en saglam saglikli izleyebilmenin tek yolu kodi üzerinden 3-4 yildir kullaniyorum burdaki apk ve m3u eklentilerinden cok daha saglam uzun ömürlü ugrastirmayan yöntemdir. uzanti güncellemeleri ile hic ugrasmaya gerek yoktur yok güncel apk yok güncel m3u aramaya da gerek yok.

nasıl yapılacak birisi anlatsa bizde yapsak ve yahut yol gösterse
Kodi'nin kendi deposundan IPTV Simple Client eklentisini indirin ardından eklentinin yapılandırma bölümünden m3u linkini yazıp onaylayın ve Kodi'yi yeniden başlatın.

Ben denediğimde Kodi'de yayınlar akıcı değildi arabelleğe alma sorunu yaşıyorum ayrıca kanal geçişleri çok yavaştı.
Aynı m3u linkindeki yayınları Televizo'da daha akıcı izleyebiliyorum arabelleğe alma yok, kanal geçişleri de çok seri.

Geri