Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
pvr istemci kodinin son sürümlerinde çalışmıyorZamanında çok uğraşmıştım tat vermemişti.
Depodan pvr istemcilerinden iptv client indir, sonra eklentilerden bul yapılandır, m3u adresini gir listenin gelmesini bekle, gelirse şanslısın.![]()
Zaten zamanında demiştim, şu an gram ilgim/bilgim yok.pvr istemci kodinin son sürümlerinde çalışmıyor
basitçe 4k oynatabilen player ne tavsiye edersin hocam? (Windows için)Zaten zamanında demiştim, şu an gram ilgim/bilgim yok.
Ben İptv Expert kullanıyorum hocam. Konuya hakim arkadaşlarımız da farklı seçenekler sunacaktır.basitçe 4k oynatabilen player ne tavsiye edersin hocam? (Windows için)
atmos ses hdr görüntü istiyorsan kodiden başka oynatıcı beceremiyor bu görüntü türlerini işlemeyibasitçe 4k oynatabilen player ne tavsiye edersin hocam? (Windows için)
Başlıktan zaten isteğim anlaşılıyor, arkadaşlar yeni yükledim ve çok karışık geldi, yolunu bilen var mı?
İptv Simple Client Kodi 21.2 Surumu Yuklu Ve Calisiyor Bende.Cihaz Next My Box İster M3u İster Url Ekleyin Ayrlardan Uzman Secin Listeye İsim Verip Kaydedip Cikin Kodi"yi Kapatip Yeniden Baslatin.pvr istemci kodinin son sürümlerinde çalışmıyor
Sürüm 21.2 ,pvr istemci kodinin son sürümlerinde çalışmıyor
En basit haliyleBaşlıktan zaten isteğim anlaşılıyor, arkadaşlar yeni yükledim ve çok karışık geldi, yolunu bilen var mı?
Kodi'nin kendi deposundan IPTV Simple Client eklentisini indirin ardından eklentinin yapılandırma bölümünden m3u linkini yazıp onaylayın ve Kodi'yi yeniden başlatın.nasıl yapılacak birisi anlatsa bizde yapsak ve yahut yol gösterse