Neden halen 500 tane apk ile uğraaşıyorsunuz hali hazır herşeye port edilmiş uygulama varken enby plex jellyfin uğraştırır stremio kodi cloudstream var eklenti yapınız lütfen güncelleyin donate linkinizi eklentiye bilgi olarak yazınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kullanımla ilgili açıklayıcı bilgi verir misiniz, nasıl yapalım ?Neden halen 500 tane apk ile uğraaşıyorsunuz hali hazır herşeye port edilmiş uygulama varken enby plex jellyfin uğraştırır stremio kodi cloudstream var eklenti yapınız lütfen güncelleyin donate linkinizi eklentiye bilgi olarak yazınız
Kekikstream paylaşıyor kanalında reklama girmesin ama M3u ekleme var stremio eklentileri cloudstream de bile çalışıyor yetmedi mi kendi reponu yapabiliyorsunKullanımla ilgili açıklayıcı bilgi verir misiniz, nasıl yapalım ?
Abi inan çoğu apk m3u8 den ibaret kodiye cloudstream e ekleyin fakir netflixi program harbi diyorumKullanımla ilgili açıklayıcı bilgi verir misiniz, nasıl yapalım ?
Reis sen bize yap kullanalim tum yayinlar 4k olsun ama. Sevindir bu fakirleriAbi inan çoğu apk m3u8 den ibaret kodiye cloudstream e ekleyin fakir netflixi program harbi diyorum
Yap iste aynisini bizeBakınız kodide kodi demand diye eklenti var kodiyi Netflix e çeviriyor Kodi demand Google'da arayabilirsiniz İtalyanca ve ingilizce destekliyor bunu forklayıp zip dosyası içindeki channel klasöründeki italyan sitelerini Python 3 bilen birisi silseZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.kekik streamdeki türkçe flim sitelerini dump eden kodları kodi demand channel klasörüne eklese sorun çözüldü demektir PC de kendinize ait Netflix iniz var artık PC Platformunda Vod Yok Sorunu Çözülür kodi ana deposu pek işlevli değil sly guy reposu jurial munkey reposu seyirtürk reposu ve kodi demand reposunu tavsiye ederim fakat kodi demand direk wizard eklenti yani hem kodi her platformda mevcut yok efendim android TV de android apklar gözükmüyor sorunu launcher lazım kodiye artic horizon 2 temasını skin catagory settings den ufak ayarlama yapmıştım arayüzünü android TV gibi yaptım anlayacağınız artic fuse 2 teması sayesinde PC yi android TV ye çevirebilirsiniz kodi bunun için efsane terminale gerek kalmadan upnp dnla sunucuda kurmak isteyenler var M3u listesini katagorileyen eklenti yaparsınız simple ip TV uygulaması ille kodiyi TV ye dönüştüruyorsun iptv merge ile istediğin kadar M3u listesi ekleyebiliyorsun yetmedimi M3u da düzenleyebiliyorsun APK yapılmasına karşıyım kodiye cloudstream ve stremio ya eklenti yapınız herkese duyurulur
Son mesajımda pythone 3 bilen birisi bulursanız isteğimiz gerçekleşecek Kodi demandReis sen bize yap kullanalim tum yayinlar 4k olsun ama. Sevindir bu fakirleri
Cok pahali oyle adam ben 2007 model java biliyorumSon mesajımda pythone 3 bilen birisi bulursanız isteğimiz gerçekleşecek Kodi demand
Aslında herşey eskisine göre çok kolay ama kodlama bilmeden yapılamaz yinede ayrıca all in one programlar daha iyi ve daha stabilrepo yapmayı bilen mi var basit mi repo yapmak sanki basitse bilen biri yazsın bizde web sitelerini repo yapalım
Usta web siteleri dump eden kodlar mevcut gui yazmak ne kadar zor biliyorsunuz ee masaüstü ortamı olarak kullanın işte kodiyi cloudstream iCok pahali oyle adam ben 2007 model java biliyorum
Çok pahalı demişsiniz inan değil sadece uygulamaya indexliceksiniz bu kadar githuba da atacaksınız kodları yada bir siteyeCok pahali oyle adam ben 2007 model java biliyorum
Bakınız azarbeycanlı arkadaşım web site yapıyorCok pahali oyle adam ben 2007 model java biliyorum
Sen de haklisinÇok pahalı demişsiniz inan değil sadece uygulamaya indexliceksiniz bu kadar githuba da atacaksınız kodları yada bir siteye
işte bunu demek istedim herkes anlamaz ki, önerdiğimiz uygulamayı açıklamalı anlatalım herkes için daha faydalı olur...Ahmetli hocam yazdıklarından tek bir kelime anlamadım Kodi'yi kendi sistemimdeki Filmleri Dizileri ve Müzikleri yönetmek için kullanıyorum. Yazdığın şeyden hiç bir şey anlamadım ne yapmamızı istiyor veya öneriyorsun.
phyton bilenden ne yapmasını istiyorsun?Son mesajımda pythone 3 bilen birisi bulursanız isteğimiz gerçekleşecek Kodi demand