Öneri Knowkinq Stream Kütüphanesi m3u [GÜNCELLENDİ 02.05.2025]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam uydu kanalları dışındaki atıyorum bein kanallarını çekmem için herhangi bir kaynak yok o yüzden aslında.
Onlara bence de gerek yok zaten. Bu haliyle bile yeterli bence ama bana kalırsa youtube olayını da çözerseniz tadından yenmez. Ellerinize sağlık.

Son düzenleme:
Kral sıkıntılı mısın ? Yardımcı olmaya çalışıyorum ne bu yedirememe ? Kodda hata var düzelt diye çabalıyorum kem küm ediyosun mesaj falan atarak neyi ispat etmeye çalışıyorsun anlamıyorum. İyilik yaramıyor ha onu anlamış olduk banane senin sisteminden seyinden elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum anlamıyon bi tutturmusunuz baltalama diye yardımcı olmaya çalışıyorum baltalama diyosun youtube kodunda hata var neyini kabullenmiyon çöz diye söylüyom kötülüğünü istediğimden değil şayet öyle bir derdim olsaydı burada bir çok şey yayınladım illaki birilerine bir şey yapardım. Eleştiriye açık olup kabullenmeyi öğrenin artık. Ben kimseden iyiyim veya söyleyim böyleyim derdim yok herkes gelişip bir şeyler öğrensin derdindeyim benim zaten bunlara ihtiyacım yok hata var yardımcı olmaya çalışıyorum ama anlayana işte. :) Neyse al konunu kardeşim umarım hatayı bulur çözersin hadi kolay gelsin

Buda benim yayın youtubedan çekiyorum yayınlık bir şey değil kodunda hata var

Kod:
http://87.121.104.29:6018/stream/5.m3u8
Senin varlığın yeter reis az mı yardım ettin bize ha ayrıca arkadaş da terbiyesizlik yapmış galiba sen böyle sinirlendiysen

Senin varlığın yeter reis az mı yardım ettin bize ha ayrıca arkadaş da terbiyesizlik yapmış galiba sen böyle sinirlendiysen
Sen ne anlatıyon birader ya ? sana yardım etmişse sana etmiş bundan banane gelip burada konu altında terbiyesiz falan hayırdır sana noluyor?
Boş boş konuşup benim canımı sıkmayın.
İşinize bakın.

Kendi bilir ben kötülüğünü istediğim için değil iyiliğine söyledim kodda hata var dedim diye laf duydum ne eleştiriye açıklar ne kabullenmeyi biliyolar hani yapılan her işi şak şaklayalım kusur varsa söylemeyelim isteniyo nasıl bi kafa yapısıysa eleştiri olmadan gelişim düşünülüyor. Sen ben eksikleri söylemeyeceksek, hataları kusurları dile getirmeyeceksek nasıl gelişim olacak her şeyi şak şaklamakla olmuyor keşke öyle olsaydı ama öyle değil neyse daha fazla uzatmanın manası yok boş ver dostum varlığın daim olsun. :)

Kendi bilir ben kötülüğünü istediğim için değil iyiliğine söyledim kodda hata var dedim diye laf duydum ne eleştiriye açıklar ne kabullenmeyi biliyolar hani yapılan her işi şak şaklayalım kusur varsa söylemeyelim isteniyo nasıl bi kafa yapısıysa eleştiri olmadan gelişim düşünülüyor. Sen ben eksikleri söylemeyeceksek, hataları kusurları dile getirmeyeceksek nasıl gelişim olacak her şeyi şak şaklamakla olmuyor keşke öyle olsaydı ama öyle değil neyse daha fazla uzatmanın manası yok boş ver dostum varlığın daim olsun. :)
Kod aynı kod atv de açıp adanali kanalında açmıyorsa benim ne gibi bir müdahale etme durumum var tam olarak?
Sunucu taraflı sorun yok, kodun videonun canlı linkini almada da sorun yok, linki doğru şekilde alıyor fakat oynatmıyor bu kadar basit olay.
Ayrıca herkesin yazdığı kod bir değil senin yazdığın şeyi ben bilemem benim yazdığımı sen.
Üst üste direterek kodda hata var kodda hata var yazman tamamen sinir bozucu sonuçta burda bi emek var kod yazılmış uğraşılmış kod aynı, yayını almıyor ise burada kod üzerinde ekstra yapacağım bir şey yok.

Kod aynı kod atv de açıp adanali kanalında açmıyorsa benim ne gibi bir müdahale etme durumum var tam olarak?
Sunucu taraflı sorun yok, kodun videonun canlı linkini almada da sorun yok, linki doğru şekilde alıyor fakat oynatmıyor bu kadar basit olay.
Ayrıca herkesin yazdığı kod bir değil senin yazdığın şeyi ben bilemem benim yazdığımı sen.
Üst üste direterek kodda hata var kodda hata var yazman tamamen sinir bozucu sonuçta burda bi emek var kod yazılmış uğraşılmış kod aynı, yayını almıyor ise burada kod üzerinde ekstra yapacağım bir şey yok.
Dostum sorun eleştiriye açık olmaman direkt cephe alıp saldırıya geçmen benim seninle bir sorunum yok kendi kendine gelin güvey oldun ben kötülüğüne demedim banane senin sitenden sunucundan ben kendi yapımı zaten oluşturdum kullanıyorum bi sorun gördüğüm için onu dile getirdim. Dmden konuştuğumuzda yayının açıldığını bir sorun olmadığını söylemiştim şu an çalışmıyor demek ki bir sorun var gelipte saldırmak yerine güzelce açıklasan kod aynı kod niye bilmiyorum çözmeye çalışırım falan desen zaten sıkıntı yoktu bana faydası yok evet ama başkalarına faydası var insanlar kullanmaya çalışıyor bende o yüzden hata olduğunu dile getirdim neyse sana kolay gelsin.

Beyler biraz sakinleşelim mi?
Gerginliğinizi bir kenara koyarsak keşke bütün tartışmalar ikiniz arasındaki kadar kaliteli olsa.
Kodda bir hata var hipotezi ortaya atılmış ise bunu yine kanıtlanabilir bir şekilde de karşı cevap verilebilir.
Lütfen biraz daha sakin.

Sorun yaşayan var mı?
Youtube tabanlı göstermeyen kanalları silmişsiniz galiba. Sizin diğer konunuzdaki youtube kanallarındaki yayınları oynatma yöntemiyle yayınları oynatmaya çalıştığımda aynı oynatamama sorunu var yine. Bilginize.

Benim görüşüm spor kanallari(mor paket) ihtiyaç yok. Mor spor gelirse patlama ihtimalini arttırılsın. Mor spor izlemek isteyen cs den izleyebilir. Ama sinema kanalları önemli. @knowkinq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri