Öneri Knowkinq Stream Kütüphanesi m3u [GÜNCELLENDİ 02.05.2025]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cnbc-e film kanalında olabilir. Belgesel bölümünde yaban tv, agro tv, çiftçi tv v.b. kanallar olabilir. Mor paketinde var ama kullanır mısın bilmem. Müzik ve çocuk kanallari da guncellenmeli
Yabantv eklendi hocam bir kaç tane daha ulusal kanal eklendi eksiği olmasın istedim.

Yabantv eklendi hocam bir kaç tane daha ulusal kanal eklendi eksiği olmasın istedim.
Eline sağlık, ama yaban tv çalışmıyor. Haberler kısmına finansturk, business channels turk eklenebilir. Belgesel kısmına cine5 eklenebilir. Müzik kısmına powerturk serileri( akustik, taptaze gibi), tatlises tv, milyon tv, number one serisi eklenebilir.

tv5 dün açılıyordu bugün açılmıyor rica etsem bakarmısınız
Hocam o kanal youtube üzerinde kanalı var fakat canlı yayın yapmıyor, internet üzerinde canlı yayın yaptığı yer varsa düzeltelim.
Youtube üzerinde canlı yayına girdiğinde otomatik olarak kanal açılır.

Hocam o kanal youtube üzerinde kanalı var fakat canlı yayın yapmıyor, internet üzerinde canlı yayın yaptığı yer varsa düzeltelim.
Youtube üzerinde canlı yayına girdiğinde otomatik olarak kanal açılır.
buradaki anlattığınız gibi yapılınca da olmuyor bazı youtube canlı yayın yapan kanalları oynatmıyor.
Örnek adanalı dizisi, avrupa yakası dizisi gibi youtube'da bazı canlı yayın yapan kanalları oynatmıyor hiçbir player. Diğer çoğunluğunu oynatıyor ama. Nedenini bir türlü çözemedim nedense.

Son düzenleme:
buradaki anlattığınız gibi yapılınca da olmuyor bazı youtube canlı yayın yapan kanalları oynatmıyor.
Örnek adanalı dizisi, avrupa yakası dizisi gibi youtube'da bazı canlı yayın yapan kanalları oynatmıyor hiçbir player. Diğer çoğunluğunu oynatıyor ama. Nedenini bir türlü çözemedim nedense.
Nedenini araştırıyorum.

emeğine sağlık üstat ancak mor ve yeşil spor kanalları eklense tadından yenmez diye düşünüyorum

Ustam öncelikle emeğinize sağlık,
listeniz m3u8 şeklinde eniğma2 cihazıma attım sorunsuz...çalışıyor çok ilginç adanalı, Avrupa yakası, çocuklar duymasın, kardeşlerim, selena, bunlar açılmıyor...Birde kekiklerde daha önce izlediğimiz Çiçek Taksi, Bizimkiler Zeki & Metin Seksenler vb eklemeniz mümkün mü?

02.05.2025 itibariyle yeni sunucu kalıcı olarak aktif olacaktır listelerinizi yeni adreslerle güncelleyiniz.

Merhaba, sizlere ulusal kanalların yayın kütüphanesi adlı projemi paylaşmak istiyorum.

Yayınlar, internet bağlantınızın hızına bağlı olarak otomatik olarak en iyi kaliteye ayarlanır, böylece kesintisiz ve yüksek kaliteli bir izleme deneyimi yaşarsınız.

Özellikler:
  • Tarayıcı Uyumluluğu: Sitedeki yayınları izleyebilmek için tarayıcınıza gerekli eklentiyi kurmanız yeterli.
  • Mobil Uyumluluk: Mobil cihazlar üzerinden "Oynat" butonuna tıkladığınızda, yayınları direkt olarak izleyebilirsiniz.
  • Kaynak Yayın: Yayınlar, doğrudan kaynak yayın olarak aktarılır, böylece kesintisiz bir izleme deneyimi sunulur.
Site linki:

Tivimate,televizo ve diğer oynatıcılarda izlemek için m3u adresi:
Kod:
http://13.60.64.58/stream/kanallar.m3u

Aklınıza takılan herhangi bir farklı soruyu veya öneriyi, konu içinde rahatça tartışabiliriz.
Selamlar.
Televizo 'da an itibari çalışmayanlar

Haber :
CNN TÜRK
BENGÜ TÜRK
A PARA

DİĞER KANALLAR :
TV5

YERLİ DİZİLER :
ADANALI DİZİSİ
AVRUPA YAKASI
ÇOCUKLAR DUYMASIN
KARDEŞLERİM
SELENA

ÇOCUK:
MİNİKA GO

MÜZİK :
POWERTÜRK TAPTAZE

Ustam öncelikle emeğinize sağlık,
listeniz m3u8 şeklinde eniğma2 cihazıma attım sorunsuz...çalışıyor çok ilginç adanalı, Avrupa yakası, çocuklar duymasın, kardeşlerim, selena, bunlar açılmıyor...Birde kekiklerde daha önce izlediğimiz Çiçek Taksi, Bizimkiler Zeki & Metin Seksenler vb eklemeniz mümkün mü?
Youtubede canlı yayınları varsa olabilir.

Selamlar.

Haber :
CNN TÜRK
BENGÜ TÜRK
A PARA

DİĞER KANALLAR :
TV5

YERLİ DİZİLER :
ADANALI DİZİSİ
AVRUPA YAKASI
ÇOCUKLAR DUYMASIN
KARDEŞLERİM
SELENA

ÇOCUK:
MİNİKA GO

MÜZİK :
POWERTÜRK TAPTAZE
Hocam ben bunları kontrol ettim gerçekten çalışmıyor diğer yt canlı yayınları açılıyor aynı kod ile istek atıyorum yt sayfasına ama birileri açılıp birileri açılmaması çok tuhaf 2 gündür araştırıyorum sorunun kaynağını bulamadım.

Selamlar.

Haber :
CNN TÜRK
BENGÜ TÜRK
A PARA

DİĞER KANALLAR :
TV5

YERLİ DİZİLER :
ADANALI DİZİSİ
AVRUPA YAKASI
ÇOCUKLAR DUYMASIN
KARDEŞLERİM
SELENA

ÇOCUK:
MİNİKA GO

MÜZİK :
POWERTÜRK TAPTAZE
Cnntürk, Bengüturk ve Apara çalışıyor.

Tv5, Minikago ve Powertürk taptaze kanallarındaki kod hatası düzeltildi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri