Öneri Knowkinq Stream Kütüphanesi m3u [GÜNCELLENDİ 02.05.2025]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklıma gelen yerli dizilerdeki kanalların sahipleri bağlantıyı tek bir ip üzerinden görüntülemeye açmış olabilir gerçekten böyle bir şey varsa yoksa arkaplanda kanalların kaynaklarını bulup getiriyor fakat oynatmıyor.

Sorunun benden kaynaklı olmadığını düşünmekteyim kaynağı almada ve sunucu tarafında.

Yerli dizinin bir kaç yayını haricindekilerde sorun yok gibi.

Yanlış anlama amacım "hemen bunları düzelt" demek değildi yada kontrol manyağı değilim. Özen gösterdiğin proje paylaşıma destek vermekti.
Yok hocam, onu anladım yayınların açılmama sebebi youtube kanal yayınlarından diye düşünüyorum siz söylemeseniz yardımcı olmasanız bir anlamı kalmaz zaten.
Kendi kendime çalıp oynamış gibi olurum etkileşim olmazsa.

02.05.2025 itibariyle yeni sunucu kalıcı olarak aktif olacaktır listelerinizi yeni adreslerle güncelleyiniz.

Merhaba, sizlere ulusal kanalların yayın kütüphanesi adlı projemi paylaşmak istiyorum.

Yayınlar, internet bağlantınızın hızına bağlı olarak otomatik olarak en iyi kaliteye ayarlanır, böylece kesintisiz ve yüksek kaliteli bir izleme deneyimi yaşarsınız.

Özellikler:
  • Tarayıcı Uyumluluğu: Sitedeki yayınları izleyebilmek için tarayıcınıza gerekli eklentiyi kurmanız yeterli.
  • Mobil Uyumluluk: Mobil cihazlar üzerinden "Oynat" butonuna tıkladığınızda, yayınları direkt olarak izleyebilirsiniz.
  • Kaynak Yayın: Yayınlar, doğrudan kaynak yayın olarak aktarılır, böylece kesintisiz bir izleme deneyimi sunulur.
Site linki:

Tivimate,televizo ve diğer oynatıcılarda izlemek için m3u adresi:
Kod:
http://13.60.64.58/stream/kanallar.m3u

Aklınıza takılan herhangi bir farklı soruyu veya öneriyi, konu içinde rahatça tartışabiliriz.
başarılı çalışmaların ve emeğin için teşekkür ediyorum.

Bence mor kanallar olmamalı. Sanki o zaman herkes hücum ediyor ve kanallar bozuluyor gibime geliyor. Yada şimdiye kadar öyle oldu.
Bende Aynı görüşteyim fakat kullanıcı yoğunluğundan dolayı değil,Büyük İhtimalle sunucu tr lokasyon ondan dolayı mor kanallar eklenirse zaten maç olduğu anda yayınlar engellenir izleyemezsiniz o yüzden eklenmesi olanaksız ve mantıksız geliyor bana

Yok hocam, onu anladım yayınların açılmama sebebi youtube kanal yayınlarından diye düşünüyorum siz söylemeseniz yardımcı olmasanız bir anlamı kalmaz zaten.
Kendi kendime çalıp oynamış gibi olurum etkileşim olmazsa.
Youtube yayınlarında sorun yok hocam sorun muhtemelen kodda çünkü benim yapıyı biliyosunuz geçen gece size atmıştım bende sorunsuz çalışıyor sizde gösterilmeyen Adanalı bende benim yapıda çalışıyor

Calişan Beinsport olan m3u varmi

Bence mor kanallar olmamalı. Sanki o zaman herkes hücum ediyor ve kanallar bozuluyor gibime geliyor. Yada şimdiye kadar öyle oldu.
Hocam kanalların %90 ı kaynak yayından aldığı için mor kanalları alabileceğim herhangi bir kaynak yok ulusal kanallar üstünde çalışma sebebim de bu.

Kod:
HABERTURK
NTV
CNN TURK
BLOOMBERG HT
HALK TV
TV100
ULKE TV
TVNET
TELE 1
SÖZCÜ TV
HABER GLOBAL
FLASH HABER
EKO TURK TV
EKOL TV
KRT TV
BENGÜ TURK
BUSİNESS CHANNEL TV
A HABER
A PARA
ULUSAL KANAL
TURKİYE GAZETESİ TV
LIDER HABER TV
beIN Sports Türkiye
HT SPOR
Tv5
TGRT BELGESEL
BİZİMEV TV
CNBC-E

Anlık olarak deneyip kontrol ettiğimde aktif hepsi.
TV5 7/24 Yayın yapmıyor.

Youtube yayınlarında sorun yok hocam sorun muhtemelen kodda çünkü benim yapıyı biliyosunuz geçen gece size atmıştım bende sorunsuz çalışıyor sizde gösterilmeyen Adanalı bende benim yapıda çalışıyor
O zaman siz yapın görelim hocam.

O zaman siz yapın görelim hocam.
baskan sisteminde ariza yok sorun youtube ile canli yqyinlari oynatmada normal yayinlari oynatiyor youtube kaynakli yayinlari oynatmiyor bi bak istersenScreenshot 20250502 151917

baskan sisteminde ariza yok sorun youtube ile canli yqyinlari oynatmada normal yayinlari oynatiyor youtube kaynakli yayinlari oynatmiyor bi bak istersenEkli dosyayı görüntüle 7403
İşte sorun zaten o youtube kodunda muhtemelen hata var öncekinde sorunsuz çalışıyordu birlikte ufak tefek denemeler gerçekleştirdik önce ki kod sıkıntısızdı şu an kodda muhtemelen sorun var.

Kral sıkıntılı mısın ? Yardımcı olmaya çalışıyorum ne bu yedirememe ? Kodda hata var düzelt diye çabalıyorum kem küm ediyosun mesaj falan atarak neyi ispat etmeye çalışıyorsun anlamıyorum. İyilik yaramıyor ha onu anlamış olduk banane senin sisteminden seyinden elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum anlamıyon bi tutturmusunuz baltalama diye yardımcı olmaya çalışıyorum baltalama diyosun youtube kodunda hata var neyini kabullenmiyon çöz diye söylüyom kötülüğünü istediğimden değil şayet öyle bir derdim olsaydı burada bir çok şey yayınladım illaki birilerine bir şey yapardım. Eleştiriye açık olup kabullenmeyi öğrenin artık. Ben kimseden iyiyim veya söyleyim böyleyim derdim yok herkes gelişip bir şeyler öğrensin derdindeyim benim zaten bunlara ihtiyacım yok hata var yardımcı olmaya çalışıyorum ama anlayana işte. :) Neyse al konunu kardeşim umarım hatayı bulur çözersin hadi kolay gelsin

Buda benim yayın youtubedan çekiyorum yayınlık bir şey değil kodunda hata var

Kod:
http://87.121.104.29:6018/stream/5.m3u8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri