Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
teşekkürler Tvmate'de çalıştı
Rica ederiz arkadaşlar.eline sağlık dostum...
NEDEN OLMYOR NASIL LAZIM OLSUN mac id no OLMIYOR NEDENSelamlar.
İşlemleri sırasıyla doğru bir şekilde yaptığınızda kendinize ait 2 yıllık hesabınız aktif olacaktır.
1-Popcorn MAC uygulaması açın, POPCORN MAC ID yazan yere tıklayın, size ID no verecektir, not edin.
![]()
2-Mac ID numarasını Kullanıcı adı bölümüne yazın.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Şifre: tekkan
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Not: İçinde iLLegal yayınlar yoktur...!!
![]()
![]()
![]()
tekkan şifre ile inmiyor.Selamlar.
İşlemleri sırasıyla doğru bir şekilde yaptığınızda kendinize ait 2 yıllık hesabınız aktif olacaktır.
1-Popcorn MAC uygulaması açın, POPCORN MAC ID yazan yere tıklayın, size ID no verecektir, not edin.
![]()
![]()
![]()
![]()
Tekrar deneyin üstad.tekkan şifre ile inmiyor.
Yazdığınızdan bir şey anlamadım, daha anlaşılır yazın. Ayrıca büyük harf kullanmayınız.Nw
NEDEN OLMYOR NASIL LAZIM OLSUN mac id no OLMIYOR NEDEN
Bu sefer de Mac ID bulamadımTekrar deneyin üstad.
Aynı problem bende de var.Uygulamayı yükledim fakat maç id kopyaladı diyor ama giriş yapmıyor
Eline,Emegine,Saglık Tekkan Kardeşim.Saol.Selamlar.
![]()
Xtream kullanıcı girişi:
![]()
![]()
![]()
alaska frigo da gelir mi ?Arkadaşlar indirme 100 kişiyi geçtiği için kapatılmıştır.
Teşekkürler.
xtream kodu olan kısma bilgiler yazınca çalışıyor tvmate'dePaylaşım için teşekkürler, emeğinize sağlık @tekkan BeyTelevizo'da çalışıyor ama Tivimate'de çalışmadı ben de. Program seçiyor gibi
![]()
Uygulama 100 Kişi Limitini Doldurdugu İcin Konu Sahibi @tekkan Kardesimiz Tarafından İndirmeye Kapatılmıştır.Uygulama yüklenmiyor, ya hatalı şifre uyarısı veriyor, ya da bir reklama gönderiyor. Kontrol edilmesinde fayda var sanırım.