tekkan
Müdavim
- Konular
- 153
Estağfurullah üstad.Tekkan hocam gene cahilliğim tuttu Popcorn mac uygulamasını bulamadım yardım lütfen![]()
İndir Popcorn MAC apk
Şifre: tekkan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Estağfurullah üstad.Tekkan hocam gene cahilliğim tuttu Popcorn mac uygulamasını bulamadım yardım lütfen![]()
Kullandığınız uygulamada ''Gizle'' seçeneği varsa, oradan yapabilirsiniz.*** leri kaldırabiliyormuyuz
televizio kullanıyorum. Bu uygulamda gizle bulamadım. Önereceğiniz program var mıKullandığınız uygulamada ''Gizle'' seçeneği varsa, oradan yapabilirsiniz.
Reborn linki vermiştin onu kullanıyorum![]()
Nasıl yaptınız bende bir türlü olmadıSaolasın şimdi oldu..
Sadece televizonadi oluyor buSelamlar.
İşlemleri sırasıyla doğru bir şekilde yaptığınızda kendinize ait 2 yıllık hesabınız aktif olacaktır.
1-Popcorn MAC uygulaması açın, MAC ID yazan yere tıklayın, size ID no verecektir, not edin.
![]()
2-Mac ID numarasını Kullanıcı adı bölümüne yazın.
- http://ns3051909.ip-137-74-92.eu:25461
- Kullanıcı adı: Mac ıd'niz
- Şifre: PopcornTV
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Şifre: tekkan
Not: İçinde iLLegal yayınlar yoktur...!!
![]()
![]()
![]()
Hocam Televizo da ilgili bölümün üstüne gelin, ok tuşuna basılı tutun, grubu engelle çıkacaktır. Sonra, ebeveyn kontrollerinden engellenen grupları gizle yapın. Bir daha görünmez.televizio kullanıyorum. Bu uygulamda gizle bulamadım. Önereceğiniz program var mı
Diğer oynatıcılarda da olur üstad. Alternatifleri deneyin.Sadece televizonadi oluyor bu
Tsk ederim mytvonlinede yaptım emegine saglikHocam Televizoda ilgili bölümün üstüne gelin, basılı tutun, grubu engelle çıkacaktır. Sonra ebeveyn kontrollerinden, engellenen grupları gizle yapın. Bir daha görünmez.
Evet sikinti yokListe gelmedi bende aynısını yapınca sizde liste geldimi
Ne yaptın da gelmedi reis, sırasıyla anlatır mısın. ?Liste gelmedi bende aynısını yapınca sizde liste geldimi
Senin paylaştığın fotoğrafdakinin aynısı yazdım hepsini liste gelmediNe yaptın da gelmedi reis, sırasıyla anlatır mısın. ?
Verdiğim uygulamayı kurup Mac ID aldın mı .?Senin paylaştığın fotoğrafdakinin aynısı yazdım hepsini liste gelmedi
Verdiğin uygulamayı yüklemeye çaliştigim zaman virüs uyarısı direkt engellediVerdiğim uygulamayı kurup Mac ID aldın mı .?
Yüklemeye çalışırken engelleme uyarısı verdiVerdiğin uygulamayı yüklemeye çaliştigim zaman virüs uyarısı direkt engelledi