KANALF
Paylaşımcı
Sende bana internet yayınını bulusan eyvallahSağlam bir linkini bulabilirseniz
Can Tv
Teşekkürler
Sende bana internet yayınını bulusan eyvallahSağlam bir linkini bulabilirseniz
Can Tv
Teşekkürler
Kanal SerCem TV ye dönüşmüş şimdi fark ettim, pardonSende bana internet yayınını bulusan eyvallah
Sercem TV, mevcut listedeKanal SerCem TV ye dönüşmüş şimdi fark ettim, pardon
Bu dosyayı lg smart tv de açabilirmiyiz?Selam arkadaşlar bu kendi yaptığım linktir sürekli güncell olacaktır Diğer kanallarda ekleyecektir isteyenler kurup izlesin illegal yayınlar olmayacaktır. Eksik bulduğunuz kanallar var ise yorumlara yazın hemen ekleme yapıyorum şimdiden iyi seyirler..
Link:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Selam arkadaşlar bu kendi yaptığım linktir sürekli güncell olacaktır Diğer kanallarda ekleyecektir isteyenler kurup izlesin illegal yayınlar olmayacaktır. Eksik bulduğunuz kanallar var ise yorumlara yazın hemen ekleme yapıyorum şimdiden iyi seyirler..
Link:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
EvetBu dosyayı lg smart tv de açabilirmiyiz?
Doğru yapmamışsındırMerhaba ben bu listeyi Iboplayerde " Playlist URL (.M3U or .M3u8)" alana yazdim ama acilmadi , ve bu konularda oldukca yeniyim , sebebi ne olabiolir
hocam kanal logoları bende gözükmüyor, değiştirme imkanınız olursa ve mümkünse değiştirebilir misiniz? Elinize sağlık.Doğru yapmamışsındır
Kardeş netiptv indir yükle çalışırMerhaba ben bu listeyi Iboplayerde " Playlist URL (.M3U or .M3u8)" alana yazdim ama acilmadi , ve bu konularda oldukca yeniyim , sebebi ne olabiolir
ÇalışıyorKoza TV Calismiyor
Bazı uygulamalar kanallar çalışır olsa bile çalışmıyor gibi görünüyor. Başka uygulamada denemeden çalışmıyor diyip sorunu sadece listede buluyoruz.Çalışıyor
ornek f sinema planet sinema acılmıyorrica var kanal isimlerin yanına hangi saatler arası acıklıgını yazabilirmisin cogu sinema calısmıyor gorunuyor
ornek f sinema planet sinema acılmıyor