Siz galiba ortamı bilmiyorsunuz, şimdi bu listeyi hazırlayan forum üyesi bir taahütte bulunmuyor isterse yarın son verir isterse uzun süre bu işi devam ettirebilir.Yani ücret ödemediğimiz için süresi olmaz. Allah korusun insanız hepimiz başımıza bir iş her an gelebilir böyle düşün, kurumsal olmadığı şahıs olduğu için.Merhabalar emeğinize sağlık bu kanallara ilaveten belgesel ve flim kanalları eklenebilimi ,bu kanalların süreleri varmı örn:6 ay yada 1 sene olabilirmi
Dünyadan İngilizce Haber Kanalları Kategorisi ayrı olabilir izlenme oranı yüksek olan grup kanalları ağırlıklı;Arkadaşlar izlediğiniz yabancı kanal önerin ekleyelim listeye
Uzun soluklu olmasi temenisi ile tesekkurler.Selam arkadaşlar bu kendi yaptığım linktir sürekli güncell olacaktır Diğer kanallarda ekleyecektir isteyenler kurup izlesin illegal yayınlar olmayacaktır. Eksik bulduğunuz kanallar var ise yorumlara yazın hemen ekleme yapıyorum şimdiden iyi seyirler..
Link:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
kaynak arıyorum halledicemArkadaslar cnn turke bir cozum yokmudur calisiyor ama cok takiliyor
bilgilendirmeniz için tşk ederimSiz galiba ortamı bilmiyorsunuz, şimdi bu listeyi hazırlayan forum üyesi bir taahütte bulunmuyor isterse yarın son verir isterse uzun süre bu işi devam ettirebilir.Yani ücret ödemediğimiz için süresi olmaz. Allah korusun insanız hepimiz başımıza bir iş her an gelebilir böyle düşün, kurumsal olmadığı şahıs olduğu için.
Trt belgesel ve cnn türk bozuk takılıyoArkadaslar cnn turke bir cozum yokmudur calisiyor ama cok takiliyor
Trt belgesel,cnn tüfk aynı sorunkaynak arıyorum halledicem