Kendi Yaptığım m3u Listem Sürekli Güncel

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260803_131933_Televizo.jpg
    Screenshot_20260803_131933_Televizo.jpg
    232.1 KB · Görüntüleme: 12
Selam arkadaşlar bu kendi yaptığım linktir sürekli güncell olacaktır Diğer kanallarda ekleyecektir isteyenler kurup izlesin illegal yayınlar olmayacaktır. Eksik bulduğunuz kanallar var ise yorumlara yazın hemen ekleme yapıyorum şimdiden iyi seyirler..

Link:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Cnn türk 1dk içinde donuyor,bozuk

İyi bak,,,,1 dakika bekle doncak
25- Arka Arkaya Mesaj Atmak: Her ne sebeple olursa olsun art arta mesaj atmak yasaktır. Doğası gereği her gün ya da belli periyotlarla yeni bilgi verilmesi gereken konular dışında (günlük reytingler, vizyona giren filmler, yeni eklenen diziler gibi) bu kural istisnasız uygulanacaktır.

Art Arda Mesaj Atmak (Flood)
Ceza puanı: 15
Geçerlilik süresi: 1 Ay

Donuyor 1 dk içinde

Ekli dosyalar

• 17857526780667233445718243810974.jpg
    17857526780667233445718243810974.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 8
Selam arkadaşlar bu kendi yaptığım linktir sürekli güncell olacaktır Diğer kanallarda ekleyecektir isteyenler kurup izlesin illegal yayınlar olmayacaktır. Eksik bulduğunuz kanallar var ise yorumlara yazın hemen ekleme yapıyorum şimdiden iyi seyirler..

Link:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Teşekkür ederim. 🙏

eline emeğine sağlık. sık kullanılan kanalları ilk sıralara koyarsan daha da güzel olur. show kanal d vs.

Değerli forum arkadaşlarım bu m3u listesinde sorun yok , ben tivimate kullanıyorum mesela TRT 4K kanalını bu uygulama açmıyor.Televizio da denedim açılıyor anladım ki listeyi hazırlayana burada bir şey diyemem.
Cnn Türk çok konu edilmiş Tivimate de yaklaşık 1 dakikada bir takılıyor hemen Televizio da denedim ondada durum aynı 1 dakikada bir 10 saniye donuyor sonra devam ediyor komple donmuyor ama takılıyor.

Arkadaşlar izlediğiniz yabancı kanal önerin ekleyelim listeye

Arkadaşlar izlediğiniz yabancı kanal önerin ekleyelim listeye
Ustam yabancı kanal değilde eski nostalji dizler eklense Seksenler Adanalı Çiçek Taksi Zeki Metin Edo Yeşil deniz vb kanalları eklemeniz mümkün mü? patron ustamızda ekli kanallar var ama hergün güncelleme token değiştiği için hergün tekrar manuel kanaları silip tekrar eklemek zor oluyor oysa sizin yayınllar stabil.

Ustam yabancı kanal değilde eski nostalji dizler eklense Seksenler Adanalı Çiçek Taksi Zeki Metin Edo Yeşil deniz vb kanalları eklemeniz mümkün mü? patron ustamızda ekli kanallar var ama hergün güncelleme token değiştiği için hergün tekrar manuel kanaları silip tekrar eklemek zor oluyor oysa sizin yayınllar stabil.
Liste içinden yayınları ellemeden direkt mevcut listeyi url ile güncelleseniz bir sorun kalmayacak hocam.

Teşekkürler. Güzel

Pembe Panter
Red Kid

Kanalları olursa çok makbule geçer...

Geri