Kendi Yaptığım m3u Listem Sürekli Güncel

EMEGİNE SAGLIK

Selam Ustam öncelikle emeğinize sağlık, F KANALLARDA sorun mu var? Tek tek eklediğim kanal listeme çalışan F ler şimdi açılmıyor? Daha önce size sormuş olduğum soruma yanıt alamadım, TEBER KANALLARI size mi ait? Çalışan Teber lerde F lerde çalışmıyor şu an?

Selam Ustam öncelikle emeğinize sağlık, F KANALLARDA sorun mu var? Tek tek eklediğim kanal listeme çalışan F ler şimdi açılmıyor? Daha önce size sormuş olduğum soruma yanıt alamadım, TEBER KANALLARI size mi ait? Çalışan Teber lerde F lerde çalışmıyor şu an?
Ben daha önce sormuştum cevaben F kanalları gündüz 15:00 itibari ile yayına başlıyormuş.

F Kanalları 15.00 itibariyle gece 02.00 kadar yayın yapıyor. Teber kanalları bizim değil

Müthiş eline sağlık.

Özellikle TRT yayınlarının kalitesi muazzam.Elinize emeğinize sağlık..

Selam arkadaşlar bu kendi yaptığım linktir sürekli güncell olacaktır Diğer kanallarda ekleyecektir isteyenler kurup izlesin illegal yayınlar olmayacaktır. Eksik bulduğunuz kanallar var ise yorumlara yazın hemen ekleme yapıyorum şimdiden iyi seyirler..

Link:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Merhaba liste çok güzel ama kralpop tv ssiptv çalışmıyor benim mümkünse 1080p olarak senin linkin üzerinden yapabilirmisin

very good work thank you for all work

Her gün kanal eklemesi yapılıyor güzel.

SDM Sinema , Diginet Sinema , HBO Türkiye , TRT Nostalji kanallarını ekleyebilirmisiniz?

Sanırım ücretsiz bu tip listelerde doğru düzgün çalışan tek CNN Türk olan liste 👍🏻

Liste çok kullanışlı emeğine sağlık kardeş 👏🏻

Geri