Emeğine sağlık ustaSelam arkadaşlar bu kendi yaptığım linktir sürekli güncell olacaktır Diğer kanallarda ekleyecektir isteyenler kurup izlesin illegal yayınlar olmayacaktır. Eksik bulduğunuz kanallar var ise yorumlara yazın hemen ekleme yapıyorum şimdiden iyi seyirler..
Link:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Gerçekten güzel olmuş, teşekkürlerSelam arkadaşlar bu kendi yaptığım linktir sürekli güncell olacaktır Diğer kanallarda ekleyecektir isteyenler kurup izlesin illegal yayınlar olmayacaktır. Eksik bulduğunuz kanallar var ise yorumlara yazın hemen ekleme yapıyorum şimdiden iyi seyirler..
Link:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Kanal sayısı artacakmGerçekten güzel olmuş, teşekkürler![]()
Evet yavaş yavaş ekliyorum kanallarıKanal sayısı artacakm
Sinema/dizi kanalları klasörüne ekledimSayın Kanal F Cennet Mahallesi eklenebilir mi acaba ?
İllegal kanalları eklemeyi düşünmüyorum ama bakılır yine kaynak bulursam eklerimemeğine sağlık güzel olmuş nat geo kanallarını göremedim eklenebilir mi ?
Sizden kaynaklı donma olmuyor linkteListe guzel ama donmalar çok oluyor belki benden de olabilir , sıkıntı yaşayan var mi?
Emeğine yüreğine sağlık kardeşim
GüncellenecekSinema kanalları içerisinde Filodi tv güncelleyebilir misin yayın yok
Evet filodi mi box da göstermiyor cep telefonunda yayın var amaSinema kanalları içerisinde Filodi tv güncelleyebilir misin yayın yok