Öneri Kendi Sunucumla Hazırladığım Kategorili IPTV’ye benzer M3U

viasat nature türkiyede yayın yapıyo mu yapıyorsa onu da eklerseniz

bbc earth çalışmıyor ya aynı şekil love naturede ve listede bi kaç kanal daha açılmıyor.....

History nin ayarlardan sesini kapatınca yayın akıcı ama sesi olmuyor tabiki
Sesi "mono"olarak ayarlayınca takılıyor yavaş yavaş ilerliyor boğuk bir sesle
Stereo ses de yok şuan

Elinize sağlık. Haber kanallarının tamamını ekleme şansınız var mı?
1) TRT Haber 2) NTV 3) CNN Türk
4) Haber Türk 5) Haber Global 6) TV 100
7) Ekol TV 8) Halk TV 9) Sözcü TV
10) TELE 1 11) TGRT Haber 12) Flash Haber 13) A Haber 14) Ülke TV 15) TV Net 16) Lider Haber 17) Kanal 24 18) KRT
19) Bengü Türk

Teşekkürler.

Yayınlar çok güzel ve kanal sayısı yeterli teşekkür ederiz

Son düzenleme:
Bbc earth ve love nature çalışmıyor. History Hd ise takılarak ilerliyor bilginiz olsun

Harika bir çalışma olmuş üstadım. Ellerine sağlık çok teşekkürler ederim Allah a emanet olun

Öncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.

İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…

Legal Olan Bazı Kanalların Kaynaklarını Sunucuya Bağlamakla Uğraşmayıp Düz Kaynakda girebilirim..

@FORZA ES-ES arkadaşımızın paylaştığı EPG Listesiyle Uyumludur. Epgyi kuramadıysanız onun konusuna bakıp kurunuz.

EPG:https://epgshare01.online/epgshare01/epg_ripper_TR1.xml.gz

M3U:

Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
Çok güzel olmuş elinize sağlık şu ana kadarki en iyi ve en sorunsuz m3u listesi diyebilirim.sadece son eklediğiniz kanallardan lovenature ve bbcearth açılmıyor viasatexplore kanalı ise görüntü yok ses geliyor.

Gayet güzel olmuş emeğinize sağlık yalnızca sinema ve belgesel kanallarının bariz eksikliğini hissediyorum. Umarım eksiklikleri giderilir

Elinize sağlık çok güzel olmuş. Bir sorun icin danisacaktim. Epg yükledim ancak epg yok diyor. Baska bir ayari var mi?

History nin ayarlardan sesini kapatınca yayın akıcı ama sesi olmuyor tabiki
Sesi "mono"olarak ayarlayınca takılıyor yavaş yavaş ilerliyor boğuk bir sesle
Stereo ses de yok şuan
Açılmayan kanalları hallettim şimdi izleyebilirsiniz ayrıca viasat exploreyi kaldırdım liste den kaynak yok olanda ingilizce maalesef yapacak bisey yok

History kanalından Viasat History çıkıyor 😉
Onuda düzelttim fakat bi konu var SÖZDE KENDİ İÇERİKLERİNİ PAYLAŞAN Bİ TELGRAM KANALI GELMİŞ LOGOMUZU KALDIRIP İÇERİĞİNİ PAYLAŞMIŞ EMEĞİMİZE SAYGISIZLIK ETMİŞ YARIN AKŞAMA KADAR İZLESİNLER BAKALIM 😏

TR: Dizi/Sinema Kategorisine

Sinema TV

Sinema 1001
Sinema 1002

Sinema Aile
Sinema Aile 2

Sinema Aksiyon
Sinema Aksiyon 2

Kanalları Eklenmiştir Diğer Kanallar zamanla eklenecektir.
görüntü donuyor ama saniye ilerliyor sinema aksiyonda

Ellerine sağlık kardeşim, hep dediğimiz az ve öz listeye örnek olmuş. Senden ricam diğer arkadaşların da dediği gibi sinema ve belgesel kanallarını malum kanallardan zenginleştirirsen tadından yenmez olur. Tekrar emeklerine sağlık.

Geri