Öneri Kendi Sunucumla Hazırladığım Kategorili IPTV’ye benzer M3U

Spor Kategorisine TRT 3 SPOR kanalı eklendi.
Keyifli seyirler
eline saglik reis belggesellerde discoveri kanali var normal kodda ses ingilizce gekiyordu bende simdi duzelttim ses dili kod var bir kac tane daha vardi ingilizce olan hepsini turkceye cevirdim 👍👍👍👍 pars tv de

eline saglik reis belggesellerde discoveri kanali var normal kodda ses ingilizce gekiyordu bende simdi duzelttim ses dili kod var bir kac tane daha vardi ingilizce olan hepsini turkceye cevirdim 👍👍👍👍 pars tv de
Seninde ellerine sağlık uygulamanda başarılar dilerim

M3u indirme linki bozulmuş veya kaynak değişmiş sanırım. Yönlendirme yapıyor ama dosya inmiyor şu an.

Liste açılmıyor üstad

1-Bu kodlar nasıl açılıyor ?
2-5 yaşındaki oğlum cbeebies türkçe ekleyebilir misiniz? (Digitürk 163. kanal)

Şikayet edenler yüzünden kapanmış liste ama halledeceğim.
Geçmiş olsun ben anlamıyorum bu insanları para vermiyorlar bedava olan bir şeyi bile çekemiyorlar ya kardeşim daha ne istersiniz adam para pul almıyor hizmet ediyor rahat batıyor ..başka şeyler söylerdim ama terbiyem müsade etmiyor

Geçmiş olsun ben anlamıyorum bu insanları para vermiyorlar bedava olan bir şeyi bile çekemiyorlar ya kardeşim daha ne istersiniz adam para pul almıyor hizmet ediyor rahat batıyor ..başka şeyler söylerdim ama terbiyem müsade etmiyor
Xtream giriş vericem bakalım şimdi de çalabiliyorlarmı kaynak kodlarını yada engel yiyormuyum deneyelim ayrıca önlemler de aldım workerlerle sunucu yükünüde azalttım gel deneme yapıcaz senle yaz bana

Allah yardımcınız olsun hocam, şikayet edenlere allah akıl fikir versin. Bazen düşünüyorum acaba malum kanal yetkilileri forumda var mı diye

Hocam liste olarak indirip eklemistim tum kanallar calisiyor baktim simdi

M3u listelerinin değişmez kaderi geçmiş olsun.

Öncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.

İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…

Legal Olan Bazı Kanalların Kaynaklarını Sunucuya Bağlamakla Uğraşmayıp Düz Kaynakda girebilirim..

EPG KURMAK İSTİYOSANIZ;

EPG:

M3U:

Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
hocam bbc first eklermisiniz

Geri