rahman.0220
Üye
- Konular
- 2
Yeni kanallarla liste daha güzel olmuş hocam, Sportklub 2-3-4 ve Nickelodeon kanallarınıda ekleyebilirsen minnettar olurum. Tekrardan ellerine sağlık 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sportklubun diğer kanallarını bulursam eklerim yalan yanlış bilgi vermiyim onun dışında nickelodeon kanalını eklerim onda bi sıkıntı yok.Yeni kanallarla liste daha güzel olmuş hocam, Sportklub 2-3-4 ve Nickelodeon kanallarınıda ekleyebilirsen minnettar olurum. Tekrardan ellerine sağlık![]()
Eklerim@betconnect tivi life kanalı ekleyebilir misiniz ?
Teşekkür ederim
Ben tivi türk diye anladım kusura bakmayın ama tivi life tivibunun kanalı olduğu için ekleyemem.@betconnect tivi life kanalı ekleyebilir misiniz ?
Teşekkür ederim
Üf cam gibiden de ötesi.Ekli dosyayı görüntüle 10230
Anlık NOW Haber bitrate değerleri.
Binlerce TL verdiğiniz IPTV kanallarında bu kalite varmı?
Sadece Betconnect Kalitesinde…
Keyifli seyirler.
Uydu Bu kalitede veremezÜf cam gibiden de ötesi.
Tivi turk te olurBen tivi türk diye anladım kusura bakmayın ama tivi life tivibunun kanalı olduğu için ekleyemem.
Onu dizi/sinema kategorisine RAW olarak ekledim hocam keyifli seyirler dilerimTivi turk te olur
Ellerin dert görmesin reisOnu dizi/sinema kategorisine RAW olarak ekledim hocam keyifli seyirler dilerim
Teşekkür ederimEllerini dert görmesin reis
Teşekkür ederim reisEline Emegine Saglik Hocam
her 3-5 saniyede bir atiyor.Öncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.
İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…
Legal Olan Bazı Kanalların Kaynaklarını Sunucuya Bağlamakla Uğraşmayıp Düz Kaynakda girebilirim..
EPG KURMAK İSTİYOSANIZ;
EPG:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
M3U:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
Hocam Sizde Cok Emek verdiniz Sizlerin Sayesinde izleyip kullananlar oluyor halka hizmet hakka hizmet tum bunlari bir menfeat gozetmeden yapip forumdaki uyeler izlesinler diye emegine Saglik hocam saygilarTeşekkür ederim reis
Sadece ben değil sizde çok güzel içerikler paylaşıyorsunuz aynı şeyler sizin içinde geçerli tekrardan teşekkür ederimHocam Sizde Cok Emek verdiniz Sizlerin Sayesinde izleyip kullananlar oluyor halka hizmet hakka hizmet tum bunlari bir menfeat gozetmeden yapip forumdaki uyeler izlesinler diye emegine Saglik hocam saygilar
Hep Beraber Hocam Bende Tesekkur EderimSadece ben değil sizde çok güzel içerikler paylaşıyorsunuz aynı şeyler sizin içinde geçerli tekrardan teşekkür ederim