Öneri Kendi Sunucumla Hazırladığım Kategorili IPTV’ye benzer M3U

tabii çocuk hiç bir yerde yok sanırım, bir de bein movies premier, Türk, stars gibi film kanalları olsa güzel olur, hotbird deki love nature 4K, hotbirdeki diğer 4K kanallar olabilir.

tabii çocuk hiç bir yerde yok sanırım, bir de bein movies premier, Türk, stars gibi film kanalları olsa güzel olur, hotbird deki love nature 4K, hotbirdeki diğer 4K kanallar olabilir.
Tabii çocuk çok ilginç hiç bi yerde yok formda bi iki kişi apk uygulamasına koymuş linkini vermiyorlar özel sunucularına eklemişler öyle çalıştırmışlar

@tspee uyarıldığı halde tartışma yaratıcı konuşmalarına devam ettiği ve yine bu konuda özel mesajdan dolayı rahatsızlık verdiği için uyarılarak 3 gün uzaklaştırıldı.

tgrt eu yok geriye sararak tgrt eu paylaşmanız mümkün mü çünkü tgrt haber mesela 45 dk kadar geri sarılabiliyor

bein movies action 2 yerine Filmbox premium çıkıyor

Teşekkürler...
cine 1 hd bende başta 960x720 çıkıyor, sonra böyle çıkıyor, sonra düzeliyor sanki
Cine 1 Kanalı Zaten RAW Yayın cine 1 yayını hangi kalitede çıkıyorsa bende o şekilde veriyorum kanali
Buarada kullandığın player nedir?

Cine 1 Kanalı Zaten RAW Yayın cine 1 yayını hangi kalitede çıkıyorsa bende o şekilde veriyorum kanali

Player kullanmıyorum. Dreambox 920 de OE 2.5 imajda, e-chanilizer ile buket oluşturup, kanal listesine ekliyorum

Ekli dosyalar

• 1751203891549.jpeg
    1751203891549.jpeg
    146.8 KB · Görüntüleme: 35
  • 1751203918965.jpeg
    1751203918965.jpeg
    192.7 KB · Görüntüleme: 26
Daha iyisi yok, DM 920 uhd 4K uydu cihazda Türksat uydu, digitürk legal modül, tivibu legal modül, oscam cccam server, iptv, m3u listeleri aynı anda, kablo tv hattı olsa o da conax modül sayesinde seyredilebilir.

Daha iyisi yok, DM 920 uhd 4K uydu cihazda Türksat uydu, digitürk legal modül, tivibu legal modül, oscam cccam server, iptv, m3u listeleri aynı anda, kablo tv hattı olsa o da conax modül sayesinde seyredilebilir.
İleride almak için düşünülebilir

Reis ellerine sağlık görüntü kalitesi güzel bazıları 720p onları da yükseltir 50fps yaparsan tadından yenmez.

Azerbaycan kanallarından Kepaz, nova music, tmb, mcj tv eklenebilir mi? Belki imkansız ama tabii çocuk varsa bir de. Teşekkürler.

Azerbaycan kanallarından Kepaz, nova music, tmb, mcj tv eklenebilir mi? Belki imkansız ama tabii çocuk varsa bir de. Teşekkürler.
Onları Sunucuya Eklemeden Hallederiz.

BİLGİLENDİRME;

“ENG:Yabancı Spor” Kategorisine “SKY SPORTS F1” kanalı eklendi Keyifli Seyirler…

Geri