Öneri Kendi Sunucumla Hazırladığım Kategorili IPTV’ye benzer M3U

Öncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.

İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…
@FORZA ES-ES arkadaşımızın paylaştığı EPG Listesiyle Uyumludur. Epgyi kuramadıysanız onun konusuna bakıp kurunuz.

EPG:https://epgshare01.online/epgshare01/epg_ripper_TR1.xml.gz

M3U:

Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.

Abi çok sağol Allah cc senden razı olsun senden neolur kanal çalmayın çok güzel çalışıyor abi ben almanyadayım alman kanalları olursa sevinirim bide dmax discover tr ve almanca eklersen ne güzel olur bide kapanmasa süper çok sağol

İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…
@FORZA ES-ES arkadaşımızın paylaştığı EPG Listesiyle Uyumludur. Epgyi kuramadıysanız onun konusuna bakıp kurunuz.

M3U:

Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
Beinleri kendi sunucundan mi yayınlıyorsun yoksa bulduğun bi url mi

M3U:

Allah aşkına Bein sports 1 in kendi sunucundan çıktığın ana kaynak linki nedir ;)

aynen vavooda bein1hd 50fps fullhd yayın vardı hahahaha komiksin
kendi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
Photo 2025 06 14 00 59 27

Al sana vavoo 1080 50fps yayın :)

Kedi ulaşamadığı ciğere ne der bilmiyorum ama aktif olarak incelediğim de bir çok kanal vavoo dan restream olarak çıkılmış. Eline sağlık Ata.

eline emeğine sağlık inşallah devamlılığı olur dizi sinema kanalları olabilir mesela

Ekli dosyayı görüntüle 9056

Al sana vavoo 1080 50fps yayın :)

Kedi ulaşamadığı ciğere ne der bilmiyorum ama aktif olarak incelediğim de bir çok kanal vavoo dan restream olarak çıkılmış. Eline sağlık Ata.
Ayrıca Açıklama Yapmak İstiyorum.

Digiturk Maç Olamayan Saatlerde Uydu Aracılığıyla Yayın İzlenme Süresi 3 Saattir. Mecburen Kanal Değişimi Yapılır. Bu Yüzden Yayınlar Bant Yayındır. Yuvarlak Digiturk Salon İconlu (kırmızı yuvarlak) Yayınlar Ve Windows Logolu Yayınlar OldIPTV Ve BetConnect Firmalarına Aittir. Vavoo Sahibi Blacl Anonyme Arkadaşa Giderek Restream İsteyebilir Yayın Açabilirsiniz. Verilen Listede Ki Yayınları Bize Aittir.

Ata abinin tüm izleyicilere selami var 😘

Geri