Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Öncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.
İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…
@FORZA ES-ES arkadaşımızın paylaştığı EPG Listesiyle Uyumludur. Epgyi kuramadıysanız onun konusuna bakıp kurunuz.
EPG:https://epgshare01.online/epgshare01/epg_ripper_TR1.xml.gz
M3U:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
Teşekkürler eline sağlık Fransız ve Alman kanallarida eklerseniz memnun olurum tekrar teşekkürederim sagolun.Tele 1 ve Halk Tv, TR:Haber Kategorisine Eklenmiştir Listelerinizi Güncelleyin.
Espn 2 ve news kanalları hata veriyor tivimate deENG:Yabancı Spor Kategorisine;
ESPN HD
ESPN 2 HD
ESPN NEWS HD
ESPN U HD
TNT HD
Kanalları eklendi.
Beinleri kendi sunucundan mi yayınlıyorsun yoksa bulduğun bi url miÖncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.
İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…
@FORZA ES-ES arkadaşımızın paylaştığı EPG Listesiyle Uyumludur. Epgyi kuramadıysanız onun konusuna bakıp kurunuz.
M3U:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
Allah aşkına Bein sports 1 in kendi sunucundan çıktığın ana kaynak linki nedirÖncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.
Kendi Sunucumdan Çekiyorum kanka Maç Zamanı Toddan yayın çekip vericemBeinleri kendi sunucundan mi yayınlıyorsun yoksa bulduğun bi url mi
Sence verirmiyimAllah aşkına Bein sports 1 in kendi sunucundan çıktığın ana kaynak linki nedir![]()
Düzelirler tokenli yayın oldukları için arada bir kapanıp yeniden token çekip çalışırlarEspn 2 ve news kanalları hata veriyor tivimate de
bulmak çok zor değil ya tarayıcıya vavoo.to yazınca çıkıyor senin kaynakSence verirmiyim![]()
Ben phpyle çekiyorum kaynak o dediğin değil amatör işi obulmak çok zor değil ya tarayıcıya vavoo.to yazınca çıkıyor senin kaynak![]()
aynen vavooda bein1hd 50fps fullhd yayın vardı hahahaha komiksinbulmak çok zor değil ya tarayıcıya vavoo.to yazınca çıkıyor senin kaynak![]()
Sorun değil ya kanka bişey demedi adam sıkıntı değilaynen vavooda bein1hd 50fps fullhd yayın vardı hahahaha komiksin
kendi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
Ata’nın Ortaği Sayılırım İletirim selamınıEkli dosyayı görüntüle 9056
Al sana vavoo 1080 50fps yayın
Kedi ulaşamadığı ciğere ne der bilmiyorum ama aktif olarak incelediğim de bir çok kanal vavoo dan restream olarak çıkılmış. Eline sağlık Ata.
Ayrıca Açıklama Yapmak İstiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 9056
Al sana vavoo 1080 50fps yayın
Kedi ulaşamadığı ciğere ne der bilmiyorum ama aktif olarak incelediğim de bir çok kanal vavoo dan restream olarak çıkılmış. Eline sağlık Ata.