Bak bozuldu hepsiMor paket önemsi bisimcib türksat kanalları süper sakım bozma reis eemeğine sağlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bak bozuldu hepsiMor paket önemsi bisimcib türksat kanalları süper sakım bozma reis eemeğine sağlık
Güncelleme bekliyoruzBak bozuldu hepsibedduamı ettin
evet kanal linkleri elden geçmeli,çoğu çalışmıyorGüncelleme bekliyoruz![]()
IPTV olma yolunda derken satacak mısınız?ARTIK M3U LİNKİ YOK BİZDE İPTV FİRMASI OLMA YOLUNDAYIZ (ADMİNLER KONUYU KAPATABİLİRMİSİNİZ?)
Evet satıcaz bundan sonraIPTV olma yolunda derken satacak mısınız?
Bunlar Benim kendi kaynaklarımdı hepsini kapatıp ıptvye geçme kararı aldım size bol şanslar … (kaynak ihtiyacı olursa yazabilirsin herzaman yardımcı olabilirimVe siz hangi sitelerden alıyorsunuz onca guzelik kanalları
Sinema kanallarının kaynakları lazımBunlar Benim kendi kaynaklarımdı hepsini kapatıp ıptvye geçme kararı aldım size bol şanslar … (kaynak ihtiyacı olursa yazabilirsin herzaman yardımcı olabilirim)
bu işi iyi yapıyosun hocamTÜM KANALLAR YENİDEN AKTİF !!!!!
YENİDEN LİSTE OLUŞTURUP EKLEME YAPIYORUM SUAN MOR PAKET AKTİF DİĞER KANALLARIDA ZAMANLA AÇACAĞIM.
Ekleme yapıyorum reis bekleyin azcıkbu işi iyi yapıyosun hocam
soru tivi ler filan sonradan mı ekliyceksin
b ler sana mı özel kanallar herhalde aynı gözuksede farklı gibi senden hep böyle süprizler geliyor sunum işinde iyisinEkleme yapıyorum reis bekleyin azcık![]()
Ahahahha bende böyle size iyi seyirlerb ler sana mı özel kanallar herhalde aynı gözuksede farklı gibi senden hep böyle süprizler geliyor sunum işinde iyisiniz grm fılan varsa onları da at
![]()
valla hep aynı copy paste list trt meclis tv ile filan başlıyor sıralama aynı farklı olunca güzel oluyor bu tarz web veya farklı satırlar olunca iyi gerisi burdaki 2 3 gun yaşayan dosyanın içerigi onlar da yoruyor tabi bunu kendi adıma söyleyebilirimAhahahha bende böyle size iyi seyirler![]()
Yeni Kanallar Ekledim Listeyi Güncellersiniz ayrıca ben bu kanalları kendim çekerek ayrı ayrı yüklediğim icin uzun sürüyor ama değiyo ya kanallarım kolay kolay patlamıyor patlasa da hemen müdahale edebiliyorum benim işime geliyorvalla hep aynı copy paste list trt meclis tv ile filan başlıyor sıralama aynı farklı olunca güzel oluyor bu tarz web veya farklı satırlar olunca iyi gerisi burdaki 2 3 gun yaşayan dosyanın içerigi onlar da yoruyor tabi bunu kendi adıma söyleyebilirim![]()
eline sağlık usta bence aktif kal şuan tamam mı son guncel mi?Yeni Kanallar Ekledim Listeyi Güncellersiniz ayrıca ben bu kanalları kendim çekerek ayrı ayrı yüklediğim icin uzun sürüyor ama değiyo ya kanallarım kolay kolay patlamıyor patlasa da hemen müdahale edebiliyorum benim işime geliyor
Herkesden bi farkımız olsun ama değil mi![]()
Onları eklicem biraz sonraeline sağlık usta bence aktif kal şuan tamam mı son guncel mi?
iz ve gürme yok herhalde ?
tamam hoca bitince full bitti yazarsan o zaman nokta atış indiriyim tekrar teşekkürler kolay gelsinOnları eklicem biraz sonra
İstediğin kanalları ekledim iyi seyirlertamam hoca bitince full bitti yazarsan o zaman nokta atış indiriyim tekrar teşekkürler kolay gelsin